🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 142
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Terra incognita
От къде на къде ще й го казват насаме? Това е шоО, не е реалният живот.
Тя си сваля гащите в ефир, пък после насаме да се били възмущавали. От кого да се крият? Много смешно.

# 1 216
Тя си сваля гащите в ефир, пък после насаме да се били възмущавали. От кого да се крият? Много смешно.

А целта на публичното начукване на канче е да се самоизтъкнеш колко извисен духовно и морално си самият ти, налЕ? Да?

Ако си загрижен за сбъркалият, друг е начинът да му покажеш/кажеш че греши, да?

Не смятаме, че някоя от жените там е загрижена за Блага, налЕ? Не смятаме.
Не смятаме че всички, които я критикуват и тук, също са загрижени за Блага? Не са.

Имате ли право - и вие, и кифлите там, на мнение - имате.

То продиктувано ли е от грижа за сбъркалия? Нееее.

Трябва ли да ви е грижа за падналия?
Както си реши всеки.

На мен ми стана мъчно за Блага. Тя се усети че е сгафила. Късно, но се усети. Кой не е бъркал? Бъркаме. Не бих вадила на умряло куче нож. Не бих я унижавала повече публично, откоркото тя самата се злепостави.

Хареса ми че Сашка застана зад нея. На саме какво са си говорили, не знаем.

Като цяло предпочитам Блага за приятел, от Теодора сухата моралистка. Блага ми е по така на сърце..не съдя и не подбирам дружките си по грешките им, а по характера им...както и да е....

На мен по - грозен ми бе публичният линч, отколкото постъпката на Блага.

# 1 217
Моето резюме от снощи:

1. Блага - напълно съм съгласна с изказването на Теодора - това, което направи Блага беше грозно и евтино. Да не говорим колко е гнусно. И тук съм съгласна с Людмила - да си свалиш мръсните гащи и да ги дадеш на мъж - направо отврат. Чак не мога да повярвам, че е на 31 - държи се, като 16 годишна.
Иначе ми е жал за нея всеки ден с тези рози. Тоя Виктор голям садист ще дойде. Вижда е, че е най-емоционална, знае, че ще й даде роза - толкова ли е трудно да й я даде още в началото, за да не я мъчи така до последно. Какъв е тоя зор да реве всеки ден, не знам

2. Александра - мръсно играе Алекс, много мръсно. Но на мен ми харесва - стратег е. Подкрепя Блага в глупостите, защото я видя, че е куха, като хралупа, бута я напред да се излага, а тя - мила и подкрепяща й гледа сеира и го играе пръв защитник на онеправданите, неразбраните и атакуваните. Със сигурност не е влязла просто ей така - играе си играта и то доста добре. Продължава да ми е любимка. Хубава е, интелигентна е, чаровна е и определено знае как да играе. Другите само врякат, като кокошки, а тя си плете паяжината тънко и кротко, и хоп - някоя муха се хване в нея.

3. Сид си тръгна - радвам се. Да я видим сега отворената Дениз как ще продължи. Че беше много отворена, ама сега май няма да й е толкова забавно.

4. Карина - видях, че и тя ще реве в следващия епизод. Хванаха му цаката на Виктор - пускат сълзите в действие и той скача да ги прегръща. Чак ми писна да ги гледам какви ревли са всички

До тук съм за Александра и Деница. Радостина ми се иска да я видя на среща с Виктор - и тя ми харесва за момента - другите са ми еднакви.
А тези двете - малката Вики и Ниа Косара изобщо не мога да ги различа. Все ги бъркам - много са ми еднакви

# 1 218
Изобщо не ми харесва Блага на вид,  за поведение да не говорим. Има излъчване на посредствена ученичка от СПТУ,  която яко са я налазили хормоните. Застинала е в натюрела на 17 годишна и ни крачка повече, само акнето ѝ липсва. Посредствена, чалга хубост. Не мисля и че е добричка, простичка е, затова не влиза в разпри,  не може да се защити.
Александра може и да искаше да я защити, но това се прави с аргументи, не с истерични крясъци, беше жалка картина. И не, приятелите не се хвърлят яростно да защитават грешната ти постъпка, нормално е да се постараят да те изведат от ситуацията, не да я раздухват.

# 1 219
  • Terra incognita
Не ми стана мъчно за Блага, защото тя си е пошла по принцип. Не виждам защо да ми е мъчно за човек, който доброволно и целенасочено се е вкарал в това. Трябва да си наистина много тъп, или с някакви дефицити, за да не си помислиш, че постъпката ти ще бъде с голям отзвук в негаривен аспект.
Блага е на 31! Предполага се, че трябва да има известна доза обиграност и улегналост. А тя се държи твърде инфантилно. Да, вероятно има проблеми. Но човек, който има проблеми си ги лекува, не ходи да се излага чутовно по телевизията.
Сравнението на Блага с паднал човек е абсолютно неуместно и не на място. Не мога да я оправдая. Зряла жена решила да се излага. Ами ще си понесе последствията. Понякога е добре да получиш шамар, вместо галби. Действа отрезвително. Подобно поведение е вредно да бъде онеправдавано, защитавано, защото дава грешни сигнсли на подрастващите, а и на самата нея.  Много е вярно, че човек каквото сам си направи, никой друг не може.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 12:03 от VickyTaylor

# 1 220
Скрит текст:

А целта на публичното начукване на канче е да се самоизтъкнеш колко извисен духовно и морално си самият ти, налЕ? Да?

Ако си загрижен за сбъркалият, друг е начинът да му покажеш/кажеш че греши, да?

Не смятаме, че някоя от жените там е загрижена за Блага, налЕ? Не смятаме.
Не смятаме че всички, които я критикуват и тук, също са загрижени за Блага? Не са.

Имате ли право - и вие, и кифлите там, на мнение - имате.

То продиктувано ли е от грижа за сбъркалия? Нееее.

Трябва ли да ви е грижа за падналия?
Както си реши всеки.

На мен ми стана мъчно за Блага. Тя се усети че е сгафила. Късно, но се усети.
Скрит текст:
Кой не е бъркал? Бъркаме. Не бих вадила на умряло куче нож. Не бих я унижавала повече публично, откоркото тя самата се злепостави.

Хареса ми че Сашка застана зад нея. На саме какво са си говорили, не знаем.

Като цяло предпочитам Блага за приятел, от Теодора сухата моралистка. Блага ми е по така на сърце..не съдя и не подбирам дружките си по грешките им, а по характера им...както и да е....

На мен по - грозен ми бе публичният линч, отколкото постъпката на Блага.
Блага изобщо не смята, че е сгафила. Иска другите да й потвърдят гласно, че не е .
И защо да не бъде линчувана публично. Ами нали това е целта на шоуто.
А и честно казано какъв линч беше това - възмутените съсанаториумки си казаха открито мнението.  Пък Благето се замята като заклано пиле от жена на жена да се обяснява. Не без ловкото съдействие на "разбиращата" Александра. Да си беше навирила носа в гордо мълчание - по-добре щеше да е. възмущаващите се щяха да изглеждат като тесногръди селски пръчки.
Чак и на следващия ден - официална среща за обяснения. Ами то се видя кой най-много имаше мерак за разправия и това не беше Блага.

# 1 221
Така се надявах да покажат как Ергенчо седи пред мониторче и гледа сценката дето четирите си седяха на столчетата и си обясняваха колко няма да се обясняват една на друга.

Ето ви го и вашия ергенин (този в средата). Изтеглете снимката и я зумнете:
Като сервитьор забърсал тайно две кюфтета и половин кебапче от кухнята 🤣 Сигурно затова вече втора участничка му подарява гащи, пардон, бе-льо силвупле.

# 1 222
И какво стана който си сваля гащите не само че получава роза и продължава, но и на лична среща отива 😅
Голям пример дават😅

# 1 223
  • Terra incognita
Ако дъщерите ви утре си събуят гащите по телевизията, какво ще направите? Да, знам, че вашите са добре възпитани, ама то никога не се знае. Аз бих й изплющяла най- звучния шамар. И хич няма да галя, че била сбъркала. Човек така пораства. Когато понесе последствията от собствените си действия. Никой не я е карал да го прави, че да я изкарване жертва.

# 1 224
Не ми стана мъчно за Блага, защото тя си е пошла по принцип. Не виждам защо да ми е мъчно за човек, който
Скрит текст:
целенасочено се е вкарал в това. Трябва да си наистина много тъп, или с някакви дефицити, за да не си помислиш, че постъпката ти ще бъде с голям отзвук в негаривен аспект.
Блага е на 31! Предполага се, че трябва да има известна доза обиграност и улегналост. А тя се държи твърде инфантилно. Да, вероятно има проблеми. Но човек, който има проблеми си ги лекува, не ходи да се излага чутовно по телевизията.
Сравнението на Блага с паднал човек е абсолютно неуместно и не на място. Не мога да я оправдая. Зряла жена решила да се излага. Ами ще си понесе последствията. Понякога е добре да получиш шамар, вместо галби. Действа отрезвително. Подобно поведение е вредно да бъде онеправдавано, защитавано, защото дава грешни сигнсли на подрастващите, а и на самата нея.  Много е вярно, че човек каквото сам си направи, никой друг не може.

+ 1 Нито е дете,нито е малка и никакъв паднал човек не е.Съгласила се е на този сценарий -сама си е виновна и на тези години трябва да очаква подобен отзвук.Дефицитите са на горния етаж при нея..Сигурно е гледала много 50-нюанса и се е заблудила кардинално Simple Smile))
А Александра и прави много лоша услуга.Ако толкова чак са се сприятелили за тези 4-5 дни  да беше се опитала да тушира нещата,а не да подклажда с истерични пристъпи.Тя си е за психиатър...
А Виктор вечер вместо овце сигурно брои хонорара ,за да се успокоява...  Simple Smile)))

# 1 225
Ако дъщерите ви утре си събуят гащите по телевизията, какво ще направите? Да, знам, че вашите са добре възпитани, ама то никога не се знае. Аз бих й изплющяла най- звучния шамар. И хич няма да галя, че била сбъркала. Човек така пораства. Когато понесе последствията от собствените си действия. Никой не я е карал да го прави, че да я изкарване жертва.
Ама тя не е на 16! Пораснала е отдавна.. Късно е за шамари. Simple Smile Отделен е въпросът за шамарите, които според мен не са работещи по принцип..

# 1 226

Шамара публично ли ще й го удариш, на дъщеря ти?

# 1 227
  • София
Грешният сигнал към подрастващите бе затвърден и от продукцията като я избраха точно нея за следващата разходка. Един вид получи награда за отчаяния си опит за привличане на внимание с бельото. Иначе ми е жал за момичето, толкова й е акъла явно, но се чудя дали пък някой не я посъветва да се изложи така и тя за да стане център на внимание налапа въдицата.
Усещам как ще я държат дълго и В. все ще я избира последна, белким припадне някой път, та рейтингъг да е добре.

# 1 228
Ергенинът бил избрал Блага за среща? Завалията има право вероятно да си избере банският за плажа само. Продуцентите, същите които правеха биг брадър няма да пропуснат шанс да поизложат бонбончето и да се пограврят ощемалко с него.

# 1 229
  • София
Целта на предаването не е да показва положителни примери. Децата си имат родители. Но дори с тези примери момичетата разбраха колко подигравки ще отнесат. Да не правят като нея.

Общи условия

Активация на акаунт