🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 059
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Terra incognita
Мисълта ми беше друга, не се хващайте за шамарите толкова буквално.
Блага за да порастне и спре с тъпотиите й е нужно нещо разтърсващо, та да се освести. Като я жалите само я окуражавате следващият път да се изложи още повече.

# 1 231
Мисълта ми беше друга, не се хващайте за шамарите толкова буквално.
Блага за да порастне и спре с тъпотиите й е нужно нещо разтърсващо, та да се освести. Като я жалите само я окуражавате следващият път да се изложи още повече.
Ама тя е пораснала! До тук. Повече не може. На тази възраст си завършена личност.

# 1 232
  • Варна
Е Блага нали е плеймейтка уж? Родителите й отдавна би трябвало да са претръпнали от нейните голотии. Какво ми ги сравнявате с "ако вашата дъщеря..."? Конкретно на тая дъщеря са й свикнали. Grinning

И защо постоянно натъртвате на МРЪСНИ гащи? Как разбрахте, че са мръсни?
Като цяло, драмата беше напълно излишна. Ергенинът сам да си беше направил изводите от постъпката на Блага. Какво се надвикваха всички да си налагат мнението, изобщо нямаше нужда.

Ергенинът на лайфа след предаването сподели, че някои неща между участничките за пръв път ги вижда и ще му е интересно дали като характери са наистина такива, за каквито ги е мислел.

На церемонията с розата ревахме от смях с ММ. Joy

На Александра й симпатизирам по принцип, ама това гушкане и целуване с другите жени и на мен ми идва в повече. В Инстаграм ежедневно се поства с Ева. Явно към края на предаването са се сдушили повечко, отколкото виждаме вмомента. Каза, че има партньор до себе си, ама не го показва. Ева изглежда, че също има.

Сега... Нервите всеки си ги изпуска. Добре, че не ме снима никой, като ми се качи детето на главата. Simple Smile Ергенинът каза, че му е тъпо да чете гадни коментари за участничките. Като цяло, е ясно, че продукцията търси скандалите. Именно затова, имат и алкохол постоянно покрай себе си.

Защити и Деница по повод прозвището "лелка". Каза, че всъщност била много щура и са си общували доста повече, отколкото показват в епизодите. Аз взех да я харесвам, въпреки че досега ми изглежда като майка му до него.

# 1 233
Ама какъв шамар на Блага от родителите й - тя не беше ли някаква плеймейтка? Как е станала такава - с ходене на църква всяка неделя и прибиране вкъщи преди залез слънце? Да не мислите, че за пръв път си сваля гащичките пред някой мъж с този поглед тип "колко съм невинна, правя го за пръв път"? Абсурд!
Такива, като нея и Габриела този номер с гащите са го правили толкова пъти, че го приемат за нещо нормално. Затова Блага не се чувстваше виновна същата вечер. Чак, като видя колко много жени реагираха остро на това, което е направила, седнала да мисли дали пък не било грешка. Ама с нейната "професия" до сега е била заобиколена само с жени, които биха направили същото. И чак сега вижда как реагират други жени - такива, които не са от нейното обкръжение.
Дано това й подейства отрезвяващо, за да разбере, че НЕЙНОТО поведение не е нормално. Дано приеме случката, като урок и започне да се учи кое е правилно и кое не.

# 1 234
По принцип няма нищо лошо в мръсните гащи = използвани.. Просто е много интимно.

Иначе това си е и фетиш. По "старите" потребителки на Форума може би помнят преди мноооого години тук един господин беше пуснал тема и искаше да му се изпращат именно такива гащи, носени. Плащаше си даже, ако не се лъжа. Беше много забавно, но съм сигурна, че доста тогава са му изпратили.. Simple Smile

# 1 235
  • Варна
БлагаГаща била паднало куче, което не се ритало?!?!?!
Тая същата малко преди да свали гащата, ревеше за девствеността на Елвира, говореше умни слова за моралността, за чистотата, за семейството и малко след това
"Долу гащите! Долу гащите!"
И това било паднало куче, което да не се рита?

# 1 236
Опитах се да ви изчета, но може да съм пропуснала нещо.

За мен Благовеста има някакъв тип родова травма или друго, проблем с бащата или мъжкия образ в семейството и затова отчаяно опитва да привлича мъжете и се прави на дете. Може да не го осъзнава, но е супер слаба и лабилна и лично мен ми е жално за нея. Харесва ми, че Александра я подкрепи, но тя изтъкна, че не би направила нещо подобно, не е в стила й. Да, обаче това е в стила на 1 плеймейт жена - Благовеста. Волтер беше казал нещо от сорта на това "С нищо казано от теб не съм съгласен, но ще се боря цял живот за правото ти да се изразяваш". Определено Александра е стратег, винаги е в центъра на вниманието. Играта й се получава, няма да се изненадам, ако стигне до финал.

При Блага съм почти сигурна, че има сериозни психологически проблеми и травми и ми се иска да намери човек, който да й помогне.

Теодора за първи път я показаха. Да, смела постъпка, но ми е бледа като образ.

Вики (малката) определено няма място там.

Гери не ми допада изобщо, гледа много хищно и според мен Ергенът се плаши от нея.

# 1 237
  • София
Брей, как го измисли с родовата травма и мъжката фигура? Обикновена глупост е нейното, не й придавай ореол на мъченица и жертва.

# 1 238
Зорница като беше седнала на басейна приличаше на психопат, който планира всеки момент да запали къщата Joy

# 1 239
Каква креслива лелка се оказа Александра.
А опитът и да “изчисти” ситуацията между Людмила и Блага за мен доказа, че тази жена психолог в живота си не е срещала. Арогантна и самонадеяна.
Няма изслушване, няма въпроси, няма опит да се разреши конфликта, нищо. Да не говорим за генерализациите “лоша”, “ЗЛА” (!), “от ден първи ти…” към Людмила.
Психолог, който нарича който и да е човек “зъл” и седнал да ми защитава свалянето на гащите като акт на изразяване на себе си, който акт, също така всеки трябва да види като положителен!… да си къса дипломата, ако изобщо има такава.

# 1 240
Блага като си свали гащите поне да ги беше метнала назад в градината, че на мен по-гнусно ми стана това, че му ги бутна в ръката. Grin

Не очаквах да изгони Габриела, мислих, че ще я държат докато не изгонят всички, които си мълчат до сега. Даже смятах, че идва ред на Теодора, честно казано визуално хич не ми е привлекателна. Елвира също.

# 1 241
Свалянето на гащите не ме впечатли особено, направи го сравнително деликатно, въпреки че набутването в ръката си беше мега гнусно. Все пак е била с тях поне няколко часа. Виктория К. правилно отбеляза защо през цялото време не е била без гащи, ако толкова ѝ пречат.

Този неин неконтролиран припадащ рев обаче не се издържа, а сценаристите като някакви лешояди са инструктирали ергенинът да ѝ даде последната роза сигурно, за да може драмата да продължи до края. Направо съжалих Марта, която се видя в чудо до нея.

# 1 242
Поведението на една голяма част от жените е истинско падение. Къде са ги намерили, не знам. Дори ми става обидно, че женското съсловие е представено по този начин.

Стоя с две ръце и два крака зад подчертания текст. То сеир, излагазии, зрелища, рейтинг......хубаво. И все пак се чувствам кофти от женската извадката, която вероятно дават за представителна на всякакви женски типажи.
И не, не съм краен моралист. Далеч съм оттам. И аз съм правила номер подобен на онзи с бельото, ама с мъжа ми (тогава още само гадже) и си знаехме само двамата. И съм се напивала сериозно. И зад приятел или кауза съм заставала със зъби и нокти. Ама тук всичко изглежда гротескно. Изключително слаби характери с ужасно много дефицити (всяка от нас си има по някой, но сме намерили начин да ги обуздаем) и нулево умение да се справят с тях. Криво ми е от такава представителна извадка, макар и да съм с ясното съзнание, че е търсен ефект. Disappointed

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 12:12 от geri1919

# 1 243
Радостина в шоуто ли е още? Нея и Карина не съм ги виждала освен в началото. Все едни и същи дават.

# 1 244
Блага като искаше да е много секси, можеше да му каже, че е без бельо, заради роклята и другото да остави на въображението му.
Те тия гащи, поне да бяха по - нежни и дантелени. 🤣

Сашка се нафирка и крещя като луда.
Карина и тя не е добре хич, само физиономии прави.

Общи условия

Активация на акаунт