🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 122
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Хич не го съжалявам, защото това му е работата, от която печели предостатъчно. Но беше конфузно, аз повече гледах неговата реакция, отколкото Благовеста. На това момиче му излезе име.

# 1 201
Сид аут, айде у къщи с голямата джука и голямото самочувствие. Грозна отвън и от вътре.
Снощи при Цитиридис каза, че е влязла в шоуто напук на приятеля си, с когото се скарали. Сега пак са заедно. Така, че е имала уговорка да е за малко сигурно. Много тъпа и с голямо самочувствие, така се представи снощи на интервюто.

# 1 202
За последен път коментирам Блага,че много ми стана неодобрението,не си заслужава толкова коментари и да се хабя да пиша. JoyТя била цял живот обект на завист...И изобщо не се усеща ,че е по скоро обект на присмех и потрес от останалите с постъпките си.Това момиче смятам,че е със сериозни дефицити и някакво странно възпитание,следва нечий модел и го смята за съвсем нормален!Много беше учудена защо не одобряват постъпката ѝ затова и я раздуха пред Виктор,да я обсъдят и той да даде одобрението си.И той горкият одобри...всъщност беше изумен.Simple SmileКато си толкова сигурна,що търсиш одобрение,що ревеш постоянно,що все се държиш за Александра,що ти е на живот и смърт оставането в шоуто...сбъркана работа.За Зори имаме съмнения ,че има дефицити,но тук работата е много по-сериозна.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 10:01 от Amber*

# 1 203
Сид аут, айде у къщи с голямата джука и голямото самочувствие. Грозна отвън и от вътре.
Снощи при Цитиридис каза, че е влязла в шоуто напук на приятеля си, с когото се скарали. Сега пак са заедно. Така, че е имала уговорка да е за малко сигурно. Много тъпа и с голямо самочувствие, така се представи снощи на интервюто.

И кой е приятелят ѝ? Оня, дето го ползва за дюшек на Малдивите ли? Естествено Виктор има нулев шанс пред подобен Аполон.
Скрит текст:

# 1 204
Блага такава, онакава, ама нея покани на среща ергенино??
Това ме подразни, да беше поканил някоя друга.

# 1 205
Е,те момите го накараха насила. Grinning

# 1 206
Любимите ми цветя са червени рози. След това шоу ще мина на теменужки или маргаритки Weary

# 1 207
Имам в предвид за следващия ден срещата, че нея покани.

# 1 208
  • София
За да дораздухат  и експлоатират докрай случката с гащите. Сценаристите трябва да са безкрайно тъпи, за да не се възползват.

# 1 209
  • Бургас и предградието
Ако съм мъж бих се спряла на нея.
Естествено ,че ще хвана този автобус като спирката за него се казва "чук и бег".
Нито емоционалността и ми трябва нито сексуалността....подарявам ги на следващия....
Всеки вика много е хубава ама ти я вземи....баси кучето умряло!

# 1 210
Това с гащите можеше да изглежда далеч по-секси и възбуждащо. В случая ми беше неприятно да гледам. Те и гащите си бяха баш гащи.
Продължава да ми допада Вени. Учудващо и Дениз донякъде, защото е много обрана, поне така я показват. За ергена никоя.

# 1 211
Само на мен ли ми изглежда, че Карина сякаш не е добре...има един празен поглед, лишен от разбиране и емоции.. Наистина все едно има проблем..
Блага КАТО ИЗКЛЮЧИМ, ЧЕ СТАНА ЗА РЕЗИЛ  ми се струва, че просто има различно държание пред приятелки и мъж.. Май като види мъж и изтрещява, не знае какво да направи и се държи странно. Но пък има нещо симпатично. Много ми допада, че не се клепа прекалено, даже в промото за срещата им с Виктор беше много леко гримирана. С ефирна рокля и тази лятна шапка, много лежерно ми изглеждаше и ми е симпатична. Но защо прави глупости, а после съжалява.. Имам такава позната - много мила, с качествени разсъждения, ама като види мъж става друг човек..

# 1 212
След вчерашния епизод, няма как да не коментирам. Поведението на една голяма част от жените е истинско падение. Къде са ги намерили, не знам. Дори ми става обидно, че женското съсловие е представено по този начин.

Благовеста с гащите ужасно се изложи. Много гнусно беше това, че му ги даде в ръцете. Според мен, не му стана много приятно, защото си извърна главата настрани.

Гергана също има много евтино поведение. Излъчването й е като на лека жена. Тя му се натиска, а той видимо не желае да отвърне. Доста жалко изглежда отстрани.

Александра също се изложи. Изпадна почти в истерия, защитавайки Благовеста. И това, че постоянно седи прегърната с някоя жена, ужасно ме дразни. Като някакви ученички се държат, а не като жени около и над 30.

Людмила е наистина много злобна, само какви физиономии прави. Личи си, че не е читав човек.

Елвира, няма лошо да е девствена, но да го изтърси пред цяла България ми идва прекалено. А най-лошото е, че се кани да съобщи на Виктор.

Малката Вики доста преиграва. Срещата й с Виктор беше мъчителна. Той се опитва да я разговори, тя казва "не знам" и гледа в земята.

До този момент най-нормално се държат Марта, Радостина и Деница, според мен. Донякъде и Капитонова, но нейното поведение е леко дразнещо на моменти. Радостина в началото я представиха доста пошло, но засега е много сдържана. Дано Виктор да я покани на среща за да видим как ще се държи.

# 1 213
  • София
Как къде! С кастинг! Специален.

# 1 214
Никакво раздуване на сеира не беше , който иска да и каже нещо по повод постъпката , както кза Александра, ще и го каже насаме , не пред камерите да се прави светая светих
Ако го беше казала и да беше замълчала - да. Ама тя врещя и се дра, като ненормална,  което направи точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт