🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 134
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 185
Ето ви го и вашия ергенин (този в средата). Изтеглете снимката и я зумнете:
Скрит текст:

# 1 186
Е, не ми казвайте, че сте очаквали кой знае какво от застаряващ плеймейт, не умеещ нищо друго. Че и комплексирана до болка. Затова сваля гащи, защото в нейната глава само това има. Жалко, защото някак ми е симпатична, но нещо някъде в живота и се е счупило сериозно.
Това на Александра не беше защита, а точно раздухване на сеира. Пияна ли беше или просто си е луда не я знам, но се надявам да ни освободят от истеричните и крясъци скоро.

На ергенина му се подават разни неща изпод белите гащи.

# 1 187
  • София
Надявам се Александра да забрави да се дипломира, че срами специалността. Благовеста си го беше намислила като сценка с гащите, а не беше спонтанно. Излагацията е пълна. Венета и тя е на черешата, започва много да ме дразни.

# 1 188
  • Terra incognita
Добро утро 🌹

# 1 189
Никакво раздуване на сеира не беше , който иска да и каже нещо по повод постъпката , както кза Александра, ще и го каже насаме , не пред камерите да се прави светая светих

# 1 190
  • Варна
Аз да си призная Сид в началото изобщо не ми харесваше, подозирах ,че крие пишка в гащите. В комплект с ужасната работа по лицето й, но някак свикнах с "грозотата" й и взе да започва да ми става симпатична с простотата си.
И вече дори не ми е уродлива.
Може би, защото спряха да акцентират на нея какво казва, шушука, коментира и слава богу след нейните гащи, тя не продължи в същия дух да се държи като обиграна лека жена.
Някак ми се стори, че в един момент се дистанцира от Виктор. Постави някакви граници.
Признавам, че съжалих, че нея изгони Виктор. Мислех, че дълго ще се задържи още в играта.

# 1 191
  • София
И тя го каза пред камерите колко добре е постъпила Благовеста и някакви дрънканици още. Благовеста омазана до ушите, а Александра й ръкопляска.

# 1 192
Ооо, на снимката на Виктор му се вижда крайчето на оная работа Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз смятам, че това с гащите беше режисирано и планирано. Много зле се получи, много пошло. Питах мъжа ми какво мисли и той каза, че това е отчаяна излагация и че го допуска единствено като заигравка между дългогодишни партньори с цел освежаване на секса. Може и да ми е намеквал нещо, не разбрах Grinning

# 1 193
От какви съображения следва публична постъпка да се коментира насаме? Още повече Блага беше сигурна в стратегията си и вероятно следва да може да се защити. Александра просто се опитва да прилага някакви уж професионални похвати, с които да е на фокус на камерата. И в крайна сметка както винаги професионализмът ѝ дава фира и стига до фалцет. Тя е толкова привидно самоуверена, че май освен приятелката си там, не успява никого да впечатли.
Самият кръг около нея е показателен - момичета без опит в живота и отношенията, които и се връзват - високата Вики, Елвира....

# 1 194
  • Terra incognita
Зад кадър Виктор си бил дезинфекцирал ръцете с уиското. Дано да е така, че се здрависа с някои момичета след случката 🤷‍♂️

# 1 195
Докато са снимали ШоУто, Виктор сигурно всяка вечер си е повтарял наум сумата от хонорара за успокоение.

# 1 196
Както се казва в нашия град - "за кашмер" е Благовеста. Грозно е малко да се каже за това, което направи, не му е там мястото. Чак се чуди родителите и дали ще се гордеят...
Все повече започвам да не харесвам тяхната групичка. Елвира ми е грозновата, Карина на церемониите всеки път си обръща очите все едно е пред умиране. Александра удари дъното снощи, и много режисирана ми се видя сцената със скандала, но Теодора запази спокойствие, не знам как щях да се въздържа аз, ако някой ми крещи така.

Съжалявам, че Габриела си тръгна, поне внасяше някакъв колорит в шоОто,  за разлика от някои статистки. Малкото Вики счупи тъпомера предната вечер, за мен мястото и не е там.

Ева горката,  някой се беше изгорил с нея. Все едно не си мила косата много дълго време, и само я е прибрала назад.

# 1 197
  • Варна
Церемонията на розите беше като в Индийски сериал, с глас се смях. Голяма излагация, как я крепяха гУспо'ица Гаща, а тя още малко ще припадне от плач. 😁

# 1 198
Сид аут, айде у къщи с голямата джука и голямото самочувствие. Грозна отвън и от вътре.
Ергена изглеждаше изтощен, много му дойде на завалията.

# 1 199
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много пошло, много леко, тая Благовеста може ли да е толкова куха, все пак е на 31 🤦🏻♀
Тя за 19 годишна ли се мисли. Не стига, че се изложи ами и одобрение търси. Не съм консерва, но човека също му стана неудобно. Като имаш партньор това са си нормални неща, но да го изпляскаш в национален ефир и на непознат човек. Че и в ръцете му ги тикна 🤦🏻♀
Тоя човек все повече го съжалявам с такива чакали около него 😄

Общи условия

Активация на акаунт