🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 040
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
А в оня другарски съд на четирите кафеджийки сутринта Венетка каква роля трябваше да играе, че нещо не схванах? Тя медиатор ли трябваше да бъде?
Предполагам, за да не са 2 срещу една.
Да са по равно, две срещу две.
Мисля, че Людмила е инструктирана на тази среща да се държи кротко и да не прави скандали. Изненадах се, че Людмила не захапа като питбул до кръв и ей го де е скандал.
Тя едва ли не се сконфузи и изплаши.

# 1 261
Аз съм голям фен на Венета, даже я последвах в инстаграм, а много рядко следвам някакви уонабита. Това момиче пръска такава позитивна енергия. И много се смея с нея. Няма да спечели, но се надявам да срещне свястно момче.

Габриела може да се е обезобразила, но някои от коментарите ѝ бяха право в целта. Особено за Людмила.

# 1 262
На Гергана поведението ми прилича на някоя от полуголите танцьорки в дискотеките, които се натискат на мъжете , за да ги черпят с питие или да получат по-тлъст бакшиш. Красива е , но ми е много пошла.

Мисля, че ще е много по-добре да дават и моменти от къщата между момичетата в по-непринудена обстановка. Така ще се разбере много повече за характерите им. И Виктория е права, че трябва да разчупят малко този коктейл, защото става доста банално.  Поне музика да им пуснат да потанцуват малко. Някакво парти да направят.Някаква игра да им измислят. Примерно едно Истината или се Осмеляваш би било яко. Grinning Тогава не само гащи, ами и сутиени и задръжки може да паднат. Joy

# 1 263
  • Варна
Тъкмо стигнах до момента с психическата нестабилност на госпожа Психо(лог). Ма какво се е развикала? Каква е тая жертвоготовност, тази майчина закрила, за тази нелепа, грозна и пошла постъпка в национален ефир за почти непознат мъж. И по дяволите, ще се запре ли да целува и прегръща всяко женско същество? Твърде към обратна наклонност ми отива..
Затвърждавам си мнението, че просто една читава няма в това предаване. Някоя ей така за цвят нормална, с нормална визия, нормално поведение.. Само Наум засега държи фронта Rolling Eyes

# 1 264
Съществува ли вариант, при който да е била с два чифта гащи/бельо? И да му е дала горния...

Аз съм убедена на 99%, че е била с два чифта. Не ми хареса как го изигра, пак да кажа. Можеше да изглежда съвсем различно.

# 1 265
  • София
И аз се надявам, но не вярвам. Щеше да каже при скандала.

# 1 266
Блага е същата като Дениз, т.е с чичковци.., за парички.. с всеки..
Просто е по - дребничка, говори мяу мяу и по - ревлива. Това е.

# 1 267
И Виктория е права, че трябва да разчупят малко този коктейл, защото става доста банално.  Поне музика да им пуснат да потанцуват малко. Някакво парти да направят.Някаква игра да им измислят. Примерно едно Истината или се Осмеляваш би било яко. Grinning Тогава не само гащи, ами и сутиени и задръжки може да паднат. Joy

Hands Plus1
Как се дават 100 лайка на това от един потребител?

# 1 268
Блага реши да го играе ала  Шарън Стоун в "Първичен инстинкт". Stuck Out Tongue  Това може да е много секси, но между двама човека във връзка в много по-интимна обстановка, а не пред камерите и цяла България. Joy Те с Виктор не са си толкова близки и в този случай е по-скоро отблъскващо отколкото секси. Видимо не беше впечатлен  ергенът от случката, дори извърна глава.

На мен Блага ми е много странна. Не ми прилича на типичната плеймейтка. Доста естествена е  и има едно такова детско и  невинно излъчване, Ако я срещна някъде никога не бих помислила, че се занимава с плеймейтстване. Joy  Което ме навежда на мисълта, че има някакви проблеми, вижда се, че е лабилна, неуверена и имам чувството, че това е някакво избиване на комплекси и самодоказване. Някой знае ли нещо повече за нея? От какво семейство е?

Александра ми падна в очите с тези истерии. И тя е доста лабилна, но е по-манипулативна и прикрита и успява да го замаскира повече.

Людмила е адски злобно същество. Направо ме изумява колко злоба таи в себе си. Вечно прави някакви коментари, забележки, подмятания. Наистина е много дразнещо когато някой постоянно трови обстановката по този начин и не се усеща кога да спре.

Е те много станаха кандидатките за Шарън Стоун в това предаване. Първо Сид, после Блага Grinning

Относно Людмила - видяхте ли каква злоба излъчваше, когато прочетоха на поканата за среща името на Блага? Направо можеше да я убие с поглед. Много, много злобно същество.

# 1 269
Александра с много по-голямо желание и наслада млясва жените.При Виктор се схвана и едва го докосна с устни.Казвам ви,тук ми мирише на нещо друго...Simple Smile И с такава истерия,цялата трепереше когато трябваше да надвика Теодора в защита на нейното- протеже ли ѝ е,що ли...?

# 1 270
Дават им само голямо количество алкохол.

# 1 271
И аз се надявам, но не вярвам. Щеше да каже при скандала.

Е да де, ама ако следват сценарий, трябва да държи докрай. Пък и два-три чифта на задника - без значение, нали ги свали в ефир.

# 1 272
1. Ако снимките се правеха в стила на Биг Брадър, щяхме да видим доста по-реални разговори. Сега стоят 2 или 4 жени, а срещу тях завряна камера в лицата им. Ами ясно е, че ще каканижат наизустени реплики.

2. Александра аз много я харесвам, както вече казах, обаче това постоянно прегръщане и мляскане с другите момичета ми е доста гнусно. Да не говорим, че снимките са правени по време на пандемия. Както тръгне Блага някъде и хоп - гушнала е друга. Изглежда ми малко, като човек, който се чувства несигурен в тази обстановка и в нечия прегръдка усеща подкрепа, и защита. Затова е и толкова нападателна - все едно някой се опита да открадне или счупи нещо нейно. Аз поне така ги виждам нещата.

# 1 273
"крокодила Зорница" има самочувствие, защото си е набелязвала и изпълнявала собствени цели, не е поставяла самочувствието си в зависимост от одобрението на мъжете като Блага. Може да е странна и непонятна за повечето от нас, но е в мир и хармония със себе си и това, че бг мамите ѝ се присмиват,  едва ли ще я разстрои. Не разбирам всеобщата неприязън към това момиче. Да не я харесват е нормално,  но усещам направо злост в охарактеризирането ѝ. Отвеяна, със завишена самооценка,  не твърде красива - добре,  но крокодил, подпалвачка, убийца да я наречете само, защото не покрива наложения стандарт за красота и се опитва да се изолира от пиянските изцепки на другите?!

# 1 274
  • София
Харесвам я, но и леко я съжалявам, има нещо в незряло в нея, все едно цял живот родителите я пазят и й дават всичко, но усещат, че доникъде няма да стигне, отнесена и леко неадекватна.

Общи условия

Активация на акаунт