🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 052
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
Тая Карина в инстаграма си е много готина, красавица.
Но в шоуто, реала, че тя е съвсем различен човек.
Също като Дениз с грим и без грим.

# 1 246
Зорница като беше седнала на басейна приличаше на психопат, който планира всеки момент да запали къщата Joy
И това щеше да е най-правилната постъпка в това предаване Joy

# 1 247
Кой питаше за рожденния ден на Александра? Има снимки в инстаграма ѝ от 33-тия рожден ден на 4 октомври 2020, та вероятно е тази датата.
Аз бях гласувала за Александра в анкетата, но си смених вота днес след предаването, че почна много да ме дразни как постоянно се целува с други момичета. Да си се вземат с Блага и да не ги дават повече!
Благодаря!
Ето какво знам - евентуален спойлер за това колко ще се задържи една от участничките.
Скрит текст:
Благовеста Бонбонова беше публикувала снимки по повод смъртта на Денис Теофиков (бившето ѝ гадже) на 31.10, а не 24.10, когато почина. Заради това си мисля, че е напуснала формата точно тогава или около 29-30 октомври.
Няма причина да не отрази събитието на датата или ден-два по-късно, освен ако не е била в Ергенът. Т.е. тя ще напусне след поне 26 дни, което като гледам е към края на предаването, но не и на финалът.
На 6.11 приятелката на Наум Шопов споделя във видео, че той още е в Турция, така че предполагам, че още е бил зает със снимките.

# 1 248
Зорница като беше седнала на басейна приличаше на психопат, който планира всеки момент да запали къщата Joy
И това щеше да е най-правилната постъпка в това предаване Joy
Е, ама как ще пали, тя е изявен, доказал се пожарникар! Палежът не е в унисон със заявения нравствен кодекс. По-логично е мнението по-напред в темата, че ще заколи всички! Satisfied

# 1 249
Сравнението на Блага с паднал човек е абсолютно неуместно и не на място. Не мога да я оправдая. Зряла жена решила да се излага. Ами ще си понесе последствията. Понякога е добре да получиш шамар, вместо галби. Действа отрезвително. Подобно поведение е вредно да бъде онеправдавано, защитавано, защото дава грешни сигнсли на подрастващите, а и на самата нея.  Много е вярно, че човек каквото сам си направи, никой друг не може.

Всъщност снощи по време на епизода, когато излъчваха сутрешното усамотение и реакции на Блага, точно това си помислих. Словесните шамари и публично неодобрение, което получи предната вечер могат да са много полезни за нея като опит и развитие, може би и осъзнаване на някои неща. Болезнени, но полезни. Надявам се да не е било сценарий. Съжаляваше за постъпката си. Сети се, че нещо не съвсем наред с това, което направи. Сети се, че има и родители, а не са си насаме с Виктор или в най-добрия случай да са в някой клуб. Може този опит да ѝ помогне. Но Александра не показва да ѝ помага в осъзнаването му.

А в оня другарски съд на четирите кафеджийки сутринта Венетка каква роля трябваше да играе, че нещо не схванах? Тя медиатор ли трябваше да бъде?

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 12:31 от geri1919

# 1 250
Цитат
Мисля , че трябва да си мноого широко скроен човек, за да защитаваш друга жена която ти е и конкуренция, да пренебрегнеш собствената си ревност и его и да отстояваш принципи в които вярваш.
Ама какви принципи - свободата да замеряш ергените с гащурята си ли?!
Не знам каква ще да е тази кройка, която намира за нормално и достойно за отстояване такова поведение.

# 1 251
  • Варна
Бърза перефраза из мислите на кака Бонбон:

"Много ми е болно, че в този свят, вече всичко е толкова лесно достъпно.."
"Те приемат Виктор като образ, той е Ергенът и дотам, не се опитват да го опознаят"

"Е па, нА ти тия гащи ( пардон, бельо )... 3 дни съм ги носила, specially for you"

# 1 252
Бърза перефраза из мислите на кака Бонбон:

"Много ми е болно, че в този свят, вече всичко е толкова лесно достъпно.."
"Те приемат Виктор като образ, той е Ергенът и дотам, не се опитват да го опознаят"

"Е па, нА ти тия гащи ( пардон, бельо )... 3 дни съм ги носила, specially for you"
Joy
Тя го опозна от раз.

# 1 253
  • Terra incognita
Тези врели- некипели за морала, достъпността и новото време са само, колкото да се впише сред момичетата. Действията й са в тотален разрез с мъдростите, които ръси. По презумция, обаче, съдим за човек по това, което прави.

# 1 254
Карина и тя не е добре хич, само физиономии прави.
Много странна птица е като цяло. На пръв поглед изглежда най-нормална от всичките там, но това е някакво фалшиво усещане. Но не знам, гледам, че май вече започват нейния образ да го развиват и ще ми е интересно в каква светлина ще я представят.  Таман сега ще видя дали в тези предавания показват истинските лица на хората или всичко е бош лаф.

# 1 255
Блага реши да го играе ала  Шарън Стоун в "Първичен инстинкт". Stuck Out Tongue  Това може да е много секси, но между двама човека във връзка в много по-интимна обстановка, а не пред камерите и цяла България. Joy Те с Виктор не са си толкова близки и в този случай е по-скоро отблъскващо отколкото секси. Видимо не беше впечатлен  ергенът от случката, дори извърна глава.

На мен Блага ми е много странна. Не ми прилича на типичната плеймейтка. Доста естествена е  и има едно такова детско и  невинно излъчване, Ако я срещна някъде никога не бих помислила, че се занимава с плеймейтстване. Joy  Което ме навежда на мисълта, че има някакви проблеми, вижда се, че е лабилна, неуверена и имам чувството, че това е някакво избиване на комплекси и самодоказване. Някой знае ли нещо повече за нея? От какво семейство е?

Александра ми падна в очите с тези истерии. И тя е доста лабилна, но е по-манипулативна и прикрита и успява да го замаскира повече.

Людмила е адски злобно същество. Направо ме изумява колко злоба таи в себе си. Вечно прави някакви коментари, забележки, подмятания. Наистина е много дразнещо когато някой постоянно трови обстановката по този начин и не се усеща кога да спре.

# 1 256
  • София
Съществува ли вариант, при който да е била с два чифта гащи/бельо? И да му е дала горния... Миловидно излъчване има Благовеста, може би това се харесва на мъжете. Но поведението й е доста лековато.

# 1 257
Видяхте ли ергенино как му почервеняха бузките след като го налази Гергана?
Ако нямаше камери, би я ...

# 1 258
Александра направи всичко това, за да блесне. В един момент аргументите й защо защитава Блага свършиха и за това започна да крещи и изтерясва. Имат си някакви конфликти между тях момичетата - Ния Косара каза, че не си говори с Людмила, въпреки че споделят една стая, защото не може да търпи нейното злословене. Кой знае още какви неща стават там, а ние гледаме глупостите, които според сценаристите са интересни. Ми, не ми е интересно да гледам едни и същи разговори по 4-5 пъти на вечер. Всичко е “Как си?”, “Чувствам се прекрасно”, “Много си красива”, “Много си красив”, “Много мило”, “Леле, леле”... Наблягат прекалено много на определени момичета, а за други не знаем абсолютно нищо. Липсват ми много неща в предаването, но ще го гледам . Започнала съм го вече. За втория сезон, ако има, ще се замисля.

# 1 259
Мернах профила на Блага в инстаграм . Видях , че има 2 сестри . Мисля , че едната е омъжена и има син . Изглеждаха доста сплотени .
Определено психически е твърде лабилна . Хубаво момиче , жена … а крокодила Зорница с по-високо самочувствие от нея . Поредното доказателство , че държанието е по-важно от външността . Би била висока топка , има потенциал , ако сама не си сваляше нивото .

Общи условия

Активация на акаунт