🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 061
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 170
Някой попита кога е бил рождения ден на Александра. След като е везна, е след 22 септември и предполагам, че е начална везна, щото това е снимано август-септември.
Няма да казвам "казах ли ви за Александра" още в началото, когато се чудех какво, за Бога, намирате в тая фалшива на вид жена! Та тя освен всичко показано тази вечер, което добре изясни характера ѝ, копира няколко други персони и няма своя идентичност дори. Лошо копие на Джулия Робъртс, но не пропусна да го заяви с роклята на точки и шапката на срещата с Виктор, и перфектно копие на Мариана Попова по всичко! А самата тя къде е?

# 1 171
Людмила много знае насаме с операторите, ама като я свикат да се обяснява... 😀

# 1 172
Относно обсъждането, не осъждам участничките, че говорят една за друга, в примера с Дениз и Викуля имах предвид намесата на продукцията в цялата работа, че уж е непринудено, а всъщност са им дали ролята на коментиращи.

По отношение на изказването за "лошите кожи" на участничките - за мен това е червена точка за продукцията, че не са се погрижили поне преди прословутата розова церемония да освежат грима на момичетата. След цяла вечер алкохол и осветление е нормално да им лъщят лицата и гримът им да не е покривен. Като искат да предложат приказка, нека я опаковат хубаво, но явно хонорарът Викторов е отвял голяма част от бюджета Joy

# 1 173
  • Sunshine state
Аз пък съм на страната на Благовеста и Алекс. Много е лесно падналия да го нариташ. Да, постъпката й беше глупава, но ми хареса, че имаше кой да я защити и Алекс се застъпи за нея. Людмила ми е много противна. Радвам се, че Габриела отпадна, крайно време беше!

# 1 174
  • София /Абсурдистан
Алекс е зодия Лъв.

# 1 175
  • София
Александра не я защити, а направи резила още по-голям и я баламосва.

# 1 176
Защо превключих от БНТ с Панорама на този ревалник... Защо?
Ергенът не можа ли да им каже: Момичета, не плачете, това е игра, нищо не е на живот и смърт...
Дори и да е извън сценария!

# 1 177
Малко да бъдеме елитни силфупле_/¯ (╹◡╹)_/¯ (тва цитат) Аз ако съм там ще искам Виктор да го изкъпят преди среща. И в тоя епизод определено не успях да се зарадвам по нормален начин, както го рече плеймейтката. Гняс. С нетърпение чакам следващия.

# 1 178
Кой питаше за рожденния ден на Александра? Има снимки в инстаграма ѝ от 33-тия рожден ден на 4 октомври 2020, та вероятно е тази датата.
Аз бях гласувала за Александра в анкетата, но си смених вота днес след предаването, че почна много да ме дразни как постоянно се целува с други момичета. Да си се вземат с Блага и да не ги дават повече!

# 1 179
Момичета, нямате изчитане! Wink
Да попитам - къде мога да гледам епизодите на запис, че следя и Хелс Китчън и накрая от "два клона" изпускам интересното и в двете шоута Wink Та да наваксам с изцепките в кокошкарника...

# 1 180
  • Ню Йорк
Ама моля ви се, какъв психолог е Александра? Учи психология в НБУ като стотици други патици.

Никога няма да стане психолог от нея. Тя си е за психолог Wink

# 1 181

Габриела при Цитиридис казва, че има приятел. Скарват се и нарочно влиза в шоуто. Сега са си заедно пак

# 1 182
Гергана и Виктор познават ли се преди предаването? 🤔 Сякаш разговорът им беше изключително инсцениран, смееха се, много нагласен. Държаха се все едно се познават доста добре. Тя си сложа ръката на онази му работа и ми е на кантар кое беше по-фрапантно - това или бонбоневите гащи, пардон, бельо. Яко ми лъха на сценарии абсолютно всичко, иска ми се малко по-естествено да го дават, не им се получава актьорското майсторство на нито един от тях, включително Виктор. Людмила, ако не беше такава злобарка, може би щяхме да преглътнем външния й вид и завишено самочувствие.
Темата е трепач, много се смях на някои коментари, благодаря ви хора. Много мило! 😘

# 1 183
Вече се чудя, дали не гледам Съдби на кръстопът!? 👀
Тоз ми ти ергенин, май е заел поста на Ричку във фитнеса
Тези гащи я изтреляха в небето 🍾

# 1 184
Блага ме кефи с ярко изявената си простотия - Цял живот съм била обект на завист!
Да си изхлузиш гащите пред мъж, който не ти е подал заявка за интимност, пред всички камери и зрители, и да го намираш за нормално, когато всички останали/ с редки изключения/ се шокират от постъпката ти......пар екселанс перде . Но то от самото начало си беше ясно всъщност нивото при нея.
Александра е някакво неизявено би според мен. С тия целувки по устата, дето ги лепи на Благовеста и с тия нелепи похвати да се направи на всеразбираща и всеоправдаваща..
Не било гащи, ами било бельо...все в ***, ама Нека да бъдемЕ елитни.
Много си ми елитна, празна гъдулчице...

Общи условия

Активация на акаунт