🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 116
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Мюнхен
Някои от тези жени имат адски лоши кожи. Повечето хора в днешно време гледаме на НD, всичко се вижда ясно и е потрес!!!

Като човек, който доскоро водеше дълга и жестока борба с акнето, смятам, че това е много инфантилен (меко казано) коментар. Не всички се раждаме с перфектна кожа, и да, много често хората с проблемна кожа, много често полагат доста повече усилия от “нормалните”, но това не зависи от нас.
Съжалявам за офф-а, но това адски ме тригерира, защото заради хора, които стоят зад този коментар, ни е трудно да се приемем такива, каквито сме и прибягваме до крайни, опасни за физическото здраве решения (роакутан, например), да не говорим за тежките последствия за психиката.

+1. Никога не съм имала проблеми с акнето, но снимам и дори хора, които се мислят за перфектни, отбелязват как "ама то камерата ми изкарва всяко несъвършенство". И си е така.

Та...на авторите на подобни коментари препоръчвам да се явят те пред филмова камера и тогава да споделят дали се харесват. Simple Smile

# 1 156
Ох, изчетох ви. И аз ще кажа като Виктор на лайфа : Много бързо пишете и не мога ви насмогна.

Дори не знам дали ми се коментира днешния епизод. Ще преспя и сигурно утре ще съм на друг кеф и ще ми се пише. Ясно е само едно - това беше епизодът на Александра в нехубавия смисъл. Определено в моите очи тя надмина каквото и да е направила Благовеста. Ааааа и друго е ясно - всичките бяха зверски пияни.

На Венетка може да и се смеем, в повечето случаи с добро чувство, но тя даде най-доброто определение за купчината жени там още на втория ден - санаториум. Почти всяка от тях има нужда от някакъв вид консултации или помощ.

# 1 157
  • София
И вечно търси одобрение Благовеста. Наистина изглежда смачкана като човек.

# 1 158
Ох, аз гледам със закъснение и съм още на "бельото", но Елвира, Марта, дори Блага на фона на злобарките са ми все по-симпатични.

# 1 159
  • София
Много ме е срам, че в първия епизод помислих Александра за нормална, посипвам си главата с пепел. Тази не стига,че е пълна психопатка, ами е и ужасно глупаво същество. И така се беше насвяткала /което е основен атестат за класа, разбира се Joy/, че едва си държеше очите отворени. Изложи се повече и от Благовеста с гащите. Които междувпрочем в началото на вечерта, представяйки се за много изискана и фина, настояваше да наричат "бельо", но след няколко чашки забрави напълно колко е хай и обърна и тя на "гащи". Joy
И френски не знае, бай дъ уей.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 00:28 от Reinа

# 1 160
Ергенинът много ми напомня за Мариян Кюрпанов.
Нищо общо! Мариан го познавам също, още от времето когато тъкмо беше станал мистър България. Беше ужааасно красив! Киснали сме си в басейна на Мария Луиза с него и сме си бъбрили дълго, дълго.
И сега не е за изхвърляне!
https://instagram.com/mariankurpanov?utm_medium=copy_link

# 1 161
Между другото да ви споделя нещо, което си мислех от вчера.
Тая работа с прословутата сценка с 'фино дамско бельо' ужасно много намирисва. Обикновено момичетата все се сърдят като някоя отмъква Виктор в храстите и по пейките, негодуват, мрънкат и каквото там се сетите. И изведнъж, когато дойде време за сценка, иниациативата дори не дойде от Благовеста. Всичките момичета я подстрекават и подсещат, че е време и тя да отиде на по-уединено с Виктор. Не една, не две, ами повечето сякаш с удоволствие ги изпратиха.
И в края на вчерашния епизод и в днешния монтаж ясно фокусираха върху Габриела, която шепне някакви неща в ухото на Дениз, точно в този момент, когато двамата се отдалечават. Не мога да чета по устните и не твърдя, че това, което виждам, е това, което е казла, но на мен ми се струва, че изрича точно думата "гащи".
Та сами си правете изводите.

# 1 162
  • София
Кой го продуцира това предаване?
Old School – Продуценти  Нико Тупарев и Радо Тушев

# 1 163
Благовеста е доста сексуална и емоционална жена. Ако съм мъж бих се спряла на нея.Много ми хареса за първи път Александра, че я защити от моралистките , които толкова грозно развяваха пръст за едни га..бельота , а в същото време го плюнчат и лигавят където го набарат ергенина . Мисля , че трябва да си мноого широко скроен човек, за да защитаваш друга жена която ти е и конкуренция, да пренебрегнеш собствената си ревност и его и да отстояваш принципи в които вярваш. А кое е лъжа от думите на Александра , това , че Людмила е адски противно негативно същество и ходи да плюе всеки и всичко , което за мен е много по-долно и противно от едни свалени бикини, колкото и тъпо да е действието .

# 1 164
И на мен ми направи впечатление вчера в края на епизода Ева как се обърна към Блага с "Бонбонче, ти си" все едно преди това е било обсъждано и планирано.

Много ми е нелепо, като дават Дениз и Отвратонова как "небрежно" обсъждат, а изглеждат като прохождащи водещи в някоя кабеларка с въпроси от типа на "А ти какво мислиш за...?"

# 1 165
  • Terra incognita
Aбе, то е ясно, че има режисура. Въпросът е защо това момиче се е съгласило на подобно нещо? Защо не го предложиха на някой друг, а именно на нея? Защото знаят, че няма задръжки. Кой от вас би се съгласил на такова нещо, независимо за какъв хонорар говорим. Ако въобще има хонорар.

# 1 166
  • Berlin
Ама моля ви се, какъв психолог е Александра? Учи психология в НБУ като стотици други патици.

# 1 167
  • София
Ама моля ви се, какъв психолог е Александра? Учи психология в НБУ като стотици други патици.

Айде, само не обиждай специалността точно в НБУ!

# 1 168
Здравейте, видях че някои от дамите имат онлайн магазини- случайно знаете ли кои са сайтовете, че ми стана любопитно

# 1 169
Много интересен феномен се наблюдава тук. Всички клюкарим и обсъждаме участниците в шоуто, но осъждаме тези, които го правят вътре. Ами те виждат даже повече,  отколкото ние, нормално е да го обсъдят. Хайде, който никога не е коментирал под сурдинка колегите си, пръв да хвърли камък.

Общи условия

Активация на акаунт