🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 82 193
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 395
Да ме викнат мен. И аз искам, както Венета казва, на санаториум с безплатни вино и храна. И диджействам, и чистя, и готвя...
За чистенето и готвенето не знам, но имаше статии, казващи, че не им се позволява музика и телефони в санаториума, а и на коктейлите. Те нали си пееха/деряха се "Назад, назад моме Калино" онези купонясващите, докато другите настрани изтерясваха, успокояваха се и бистреха кой е най-голямото зло. Така че с диджействането - греда.

# 1 396
Да ме викнат мен. И аз искам, както Венета казва, на санаториум с безплатни вино и храна. И диджействам, и чистя, и готвя...
За чистенето и готвенето не знам, но имаше статии, казващи, че не им се позволява музика и телефони в санаториума, а и на коктейлите. Те нали си пееха/деряха се "Назад, назад моме Калино" онези купонясващите, докато другите настрани изтерясваха, успокояваха се и бистреха кой е най-голямото зло. Така че с диджействането - греда.

eee, телефони не трябва да им се дават, иначе по цял ден ще четат в БГ мама. Simple Smile

# 1 397
В бг мама Наум няма много почитателки(доколкото знам) , тъй че не е наша вината за водещият-дърво. По него припадат тийнките в инста.
Ами в темата се оценява според това как изглежда в предаването. На снимки изглежда доста по-различен и приятен, може би гримьорите са се постарали да не засенчва Ергена. Като водещ има излъчването на конферансие в треторазреден фестивал на "филми за възрастни", освен това за разлика от снимките в инста тук и говори, което му е много голям кусур ¯\_(ツ)_/¯

# 1 398
Абе, Зиги. Ти си си цЕл ергенин! Аз гласувам да те поканят за втория сезон. Ей тогаз да видят шоО Joy

Ако дават парички, отивам. И котаракът ще взема. Мама ще направи сълзливо видео как съм най-най-най.

# 1 399
  • Далечният изток
А жена ти какво ще каже по въпроса?! Simple Smile

Сетих се за един виц:
- Какъв искаш да станеш като пораснеш?
- Ерген като чичо Гошо.
Всички били много учудени, особено на чичо Гошо жена му.

# 1 400
А жена ти какво ще каже по въпроса?! Simple Smile

Ще каже да ходя, че от Ергенът направо паналист при Гала ставам и после Стани богат не ми мърда да го водя.

Мирише на парички от 100км.
А и в нас седя гол, а до магазина ходя по без гащи.  Вписвам се, сякаш. Алкохолец сърбам, особено ако е фор фрий.

# 1 401
  • Далечният изток
Остави женорята да ходят по без гащи. На ергена не му мяза такова поведение... И с алкохола е умерен за разлика от пияните девойки.

# 1 402
На ергена не му мяза такова поведение... И с алкохола е умерен за разлика от пияните девойки.

Как? Май не доглеждаш. Той пие най-много, завалията. Почивката му почивка, флиртовете му флиртове... всичкото на разноските на НОВА.

На тези срещи, дето се отделя с 1 девойка - докато мацето каже ЗДРАСТИ и той е с чашата в ръка. Joy

# 1 403
Аз искам да попитам кои от вас обявиха Наум Шопов за секс символ, че ни го набутаха за водещ. Много нелепо изглежда това момче, не знам как е в инстаграм.  Joy

На мен ми е смешно как изскача от храстите като заек 😂 Казва две изречения и пак се скрива.

Леко се притесних като везна като им узнах зодиите на участничките 🙈🙂

# 1 404
остава и Ергенът да тръгне без бельо.Simple Smile

# 1 405
  • Далечният изток
Той е с чашата, да, но не съм го усетила да е прекалил, да се е напил. Държи чашата, близва от време на време,  но си е съвсем адекватен. За разлика от някои девойки.

# 1 406
Да, да. Много адекватен. То си ли му личи по разговорите и по избора с розите. Ма може толкова да си може момчето. Ся - ерген, не интелектуалец, се предлага.
Как ли па не, некоя ще сваля гащи и аз ще обяснявам как съм бил гледал на страни. Ма моля ти се, цирк голям. Много морал у предаване за секссссс.

Очаквах във 2ри епизод да гледаме мацки по цици в басейна и в 4ти да слушаме пъшкане от спалнята на Ергенът, а и що не от на някои от момичетата - не пияни каки да крещят една срещу друга.

# 1 407
Както някой спомена, днес в CoolT при Натали Трифонова бяха трите отпаднали до момента (без Гаргамел/Сид) и Натали накара Вероника да направи шпагат. Зачудих се дали Блага като гостува, ще я накара да пресъздаде сцената от снощи. Thinking

Вчера щях да ви изпращам едно стори. Ако не друго, много мемета се родиха покрай това предаване:

# 1 408
Хвърлям по едно око на предаването, но не мога да изтрая да гледам през цялото време. Днес поразгледах участникчите в сайта на БТВ. Виждам, че снимките на отпадналите са затъмнение. Обаче и на Зорница е...а тя нали все още е в играта Smirk

# 1 409
  • Далечният изток
Зиги, едно сценарий, и второ - да, толкова си може. Всяко второ изречение да ти е Много мило, еми да, толкова си може. Снощи каза, че и той е имал издънки. Разбрах като че се е напил и се е изложил нещо...

Общи условия

Активация на акаунт