🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 054
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 410
https://youtu.be/r3Xa27cRXGg
Много певици, много нещо...

# 1 411
Пее им се на момичетата. На мен топа ми е Зори Джи. Искам да съм в нейн клип. Мога си платя 200 евро за участието. Heartpulse

# 1 412

Момент от снощния купон. Жеста на Ева илюстрира текста от песента на Азис, който звучи в момента на снимането - "Обичаме и тези дето ни нападат"...
Двете изглеждат близки в инстаграма на Александра.

# 1 413
Телефони добре, но музика защо да им пускат? Въобще не виждам с какво би пречила на предаването.

# 1 414
  • Бургас
Ще заглушава кудкудякането им...Joy

# 1 415
Малката Вики има ли инстаграм?

# 1 416
Нещо сериозно изкривено има на днешно време…. Жени в четвъртото си десетилетие се държат, като ученички и се смятат за мбого “готини” и “вървежни”. Хич не ме изненадва, че повечето са сами.

# 1 417
Проблемът на момичетата в шоуто е, че плеймейтки се опитват да  бъдат дами с плеймейтски похвати. Grinning Еми няма как да им се получат нещата, сметките им са грешни.Joy

# 1 418
  • София
Като не са изживяли семейство и деца как да пораснат и да се държат зряло? Човек се учи и пораства през опита, не само по биология. Марта може да го е ударила на купон, но има голямо дете.

# 1 419
Малко разцъках дрешките на Людмила. Мисля, че с пържени картофки щеше да стои по-добре 😃

# 1 420
Разбирам защо доста момичета не харесват Александра. И Весела спомена нещо подобно. Другите не се усещат и са под нейна манипулация. Не знам защо казват, че Капитанова и Гергана са хитрите. По-хитра, манипулативна и двулична от Алекс няма там. Цялото ѝ поведение е "аз ви превъзхождам, всичките, вие се излагайте, аз съм с вас, независимо какво правите, даже ще ви гушкам, целувам и разтривам, щото съм бяла и добра. Щом дойде Виктор ще се залепя за него, за да види той другите колко се излагат, а аз.....ах, аз, няма да спирам да се усмихвам, може да няма за какво, но това е, готина, умна и добра съм....."
Не я харесвам. Прилича на жаба като се засмее. И надути джуки не харесвам. Но не това е от особено значение , характерът ѝ е опасен. В живота се пазя от такива.
Примерно Дениз изглежда злобна на моменти, но не го крие, директна е, което значи, че го очакваш от нея. А Александра създава усещането, че е приятелка, а те върти. Ако някой ѝ се върже въобще. Но както виждаме все ще се намери някой със слаб характер и ниско самочувствие.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 12:48 от daniela19

# 1 421
Любов ли бе, да я опишеш. Явно наистина са се сближили Александра и Ева.

# 1 422
Телефони добре, но музика защо да им пускат? Въобще не виждам с какво би пречила на предаването.
Доколкото си спомням, а го четох отдавна, причината да няма музика е момичетата да имат повече поводи да се опознават/дразнят една друга, да се нагнетява повече напрежение между тях. И на коктейлите пак няма музика. Ще кажат от продукцията, че трябвало да могат да запишат всичките какво си говорят/шепнат, а музиката пречи. Но истината е, че сие шоО за сеири и продукцията ги подклажа по всякакви начини. В ББ беше същата работа - и те музика виждаха от дъжд на вятър, а те са снимани 24/7. Но мотивите са същите.

# 1 423
Любов ли бе, да я опишеш. Явно наистина са се сближили Александра и Ева.
Скрит текст:

Оф, леле мале, какви слова! Реч на млада социалистка на партийно събрание. 😆

# 1 424
Музиката ще пречи на монтажа, дами.
Ще личи как са рязали, скроили, налепили ситуацийките. Това не е реалити, а режисиран сеир, помнете го и се вълнувайте по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт