🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 80 929
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 455
В случая с Алекс, дори напълно да изключим, че учи психология, че явно консултира разни футболистчета (откъде и знаела колко получават средно) и като цяло да забравим, че изобщо има нещо общо с психология, а е там само като участник и не знаем заниманията ѝ, пак има нещо ужасно противоречиво в истеричните ѝ излияния.

В единия момент крещи на една или друга, че не можела да ги понася, тъй като лепяли етикети на хората. А тя такава чутовна несправедливост не може да търпи. И в следващият момент раздава на ляво и дясно епитети коя била ЗЛА, ОТРОВНА, завистлива ( не успях да ги запомня всичките) и всякакви определения, явно в нейните очи не слегащи етикети на хората.
А реалността е, че ако Блага е била осъдена, те осъждат конкретно нейно действие, а не Блага като човек. Никоя не ѝ е казала к...ва или лека жена, или друго от сорта. Те осъждат конкретна постъпка (поне от това, което ни излъчват. В санаториума не се знае какво се случва). Докато Александра пък в същото време директно етикетира хората с разни епитети.

# 1 456
Според моята лична класация, Зори трябва да е следващата отпаднала.
Може и сама са си тръгва тя, според някои заключения. Може това да обмисляше, кацнала на камика като Мислителят на Роден. Нещо нездраво и лудо има в погледа ѝ. Падам като чета колко била учèна и интелигенгна, та нямала база за сравнение с другите моми там... 🙄

# 1 457
В единия момент крещи на една или друга, че не можела да ги понася, тъй като лепяли етикети на хората... Александра пък в същото време директно етикетира хората с разни епитети.

А тя споделяла ли е, че се понася сама себе си? Не ми изглежда на жена, която се обича.
Повечето не изглеждат да са на център въобще, най-вече Зорито Джи точка. Оф, не беше Джи точка - Горджъс, Гламуръс, Грейтест.

# 1 458
Зори вероятно е открила някоя G точка и затова да е хепи.

# 1 459
  • Далечният изток
А тя пък Теодора, дето ѝ се смееше насреща с ужасяващия си смях, щото много беше на център...

# 1 460
Роклите мисля, че сами си ги избират, но от някой спонсориран бутик. Колкото и някои да са “хайййй” не вярвам да имат по 20 бални рокли или те първа да са ги купили за предаването. Може да не са по вкуса ни, но този тип рокли не са по 100 лв. Възможно е някои тоалети да са си техни, но не мисля, че всичките са. Грима на някои ми изглежда като професионален, но вече с напредването на вечерта, прожекторите и алкохола, се поразмазва. Примерно Дениз сякаш я гримират, а Елвира все едно първи клас момиченце я гримира. Та не мога да преценя дали имат фризьори или гримьори. На някои прическите им се получават.

# 1 461
Четох , че роклите са осигурени от бутик, но нямат фризьор и гримьор и сами се приготвят . Не знам дали е така , но съм склонна да вярвам … само като погледна Ева и Елвира и … точно първи клас .
Между другото , една от най-дразнещите ми е Елвира като говори .
И да не стана и аз като Сид , ама не бих комбинирала огромните халки с този тоалет , та нищо чудно да са фрий .

# 1 462
Видях на стори във фб Виктория К. с черната рокля,явно е тяхна и така им правят и реклама
Намерих
https://www.facebook.com/582586681870205/posts/4822226881239476/

# 1 463
А тя споделяла ли е, че се понася сама себе си? Не ми изглежда на жена, която се обича.
Повечето не изглеждат да са на център въобще, най-вече Зорито Джи точка. Оф, не беше Джи точка - Горджъс, Гламуръс, Грейтест.
Аааа... разберете се с Витор по мъжки.Smile Той каза, че искал все така да я вижда как обичала живота всяка секунда.Joy
Ние каквото и да кажем, ще излезне, че сме злобливи жени.

Та от няколкото изгледани епизоди ми стана интересно, момите сами ли си подбират тоалетите за вечерното парти, те ли си правят прически, грим, въобще обща визия или продукцията ги нагласява така.
Надали са техни. Ползват някакъв гардероб и избират от него. А вероятно имат и по някоя своя рокля. Тези, които нямат подходящо, да избират от гардероба за вечерните сбирки (трудно това нещо се нарича коктейл). Половината от роклите съм ги виждала в разни колекции. И както каза Кулагин (много неприятен ми е), роклите са от стари колекции, което пък не ги прави нещо по-лошо от новите, де.Тези рокли са си сума. Гаранция повечето ги нямат в гардероба си.

# 1 464
Едва ли ходят всяка вечер на коктейли в реалния си живот😀 айде сега,че и да са техни ...Както писах горе,някои са от сватбен център

# 1 465
роклите са хубави, явно не са техни

# 1 466
20 рокли не са много за жена, която е по партита и вечеринки. Въпроса е, че не са евтини и едва ли някоя от тях може да изкара  почти половиния хонорар на Ергенина, за да се кипри всяка вечер с различни. Възможно е Дениз да има някакъв набор от рокли, купени от Ицката. Ако трябваше да си избират роклите, Зори Джи щеше да изкара цялото си портфолио 😀😀😀 Капитонова между другото идва от над средното за страната и Русия семейство. Имаше клипче, в което показва дома на родителите си в Русия. Не беше голям, но определено беше обзаведен доста луксозно (и кичозно за моите представи). Мисля, че беше споменала, че майка й е интериорен дизайнер в Русия.

# 1 467
Е, то е ясно, че не са тяхни. Съмнявам се всяка да има по 20 бални рокли.

# 1 468
Да не обидя някоя, но Елвира, Марта, не мисля че имат такива рокли. Освен ако не си канен на сватба, такъв тип офиц.рокли не са често срещани в гардероба на средно статистическата жена...
А може и да бъркам де..така си мисля аз.
Моят гардероП е пълен с кюлоти на закачалки Joy официалните ми де, са закачени, другите са ми в скрина Joy

# 1 469
Ама Ергенина хонорар ли е получил? Божеей. Мислех че му плащат във вино и уиски, па то... добре се е уредил.

Кои рокли са скъпи? 80% приличат на евтинджос от Амазон за 50-60 евро. Че са намачкани и не правилният размер няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт