🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 139
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз пък ще започна петиция "Твърдо не на дългите официални рокли" , ако има второ издание "Ергенът".
Като не умеят/не знаят как се носи дълга дамска коктейлна рокля, да им дават само къси. Размятат ги, мачкат ги, дъпрат ги тия ми ти дълги рокли все едно са излезнали с плажни роклета на Слънчака. До момента единствено Радостина прави впечатление, че може да "борави" с дъгло официално облекло. Възможно е Капитонова и тя да може - не ми е направила впечатление поне да я размята толкова грозно.

# 1 426
  • Варна
На мен Александра ми изглежда като подкрепяща приятелките си или по-скоро тези, които харесва в предаването. Ако беше лицемерна, нямаше ли да се опитва, да се разбира с всички!?

# 1 427
  • София
Когато приятелката ти се излага гледаш тихом-мълком да я извадиш от кашата, а не привличаш прожектора върху нея. Александра е манипулаторка и използва другите като контраст да изпъкне колко те са боклуци, а тя е хрисима. Същата е и тя, все отбор златотърсачки.

# 1 428
Според мен при Алекс е поза. Нали е уж психолог, психотерапевт и кво-друго-беше. Много ясно, че ще го играе мила, добра и разбрана - иначе ще трябва и тя онлайн бутик да отвори.

# 1 429
Изобщо не е манипулаторка Александра, обикновена заядлива глупачка е. От тия, дето като реши, че ще защитава някого, ще го прави уж с всичкия жар на света, без изобщо да вярва в каузата, ама нали се е метнала на бика, ще го язди докато може да се задържи. Ще го направи шумно и пòказно, сакън някой да не я забележи. А когато стане напечено, ще се изхлузи като мокра връв и ще се прави на гръмната. Не е от вярност към приятелка, нито от други топли чувства, а защото се има за повече от другите и обича да е център на внимание, и последна инстанция, вярвайки, че никой от заобикалящите я там, няма по-ценни качества от нея.

# 1 430
Поза е, това на Александра. Прикрива нейната емоционална нестабилност. Очевадното вземане на страна го показва, психолог не се държи така. Реагира спокойно, разговаря, не подклажда конфликта, а го потушава. Вярно, не е на работа в предаването, а е като човек там, но това не говори добре пък за чисто човешката й природа. Някой направи сравнение между нея и Капитонова, последната ми е много анти заради МШ, обаче изненада, от това предаване сматам пък, че има какво да се научи от нея като женско поведение. По- обрана е, не се изхвърля във фалшиви защитнически дебати, за да се покаже като защитничка на правотата. Знае според мен, че това би  я изложило по- скоро, отколкото да й спечели точки. Това я прави освен хитра и лукава, и емоционално интелигентна в някакъв смисъл. Е, понякога злобата е изписана на гризаческата й физиономия, но то с толкова квачки на едно място, трудно да се въздържаш винаги. С две думи, Виктория е много по- адекватна от Александра поне в този момент.

# 1 431
какъв психотерапевт? Тя вместо да оправи проблемите ги раздухва. Да си избере друга професия по-добре.

# 1 432
  • София
Ако няма диплома нищо не е в психологията.

# 1 433
какъв психотерапевт? Тя вместо да оправи проблемите ги раздухва. Да си избере друга професия по-добре.

Проблемите да се оправят, има нужда от осъзнаване на тях и от двете страни. Аз крясъците ѝ ги разбирам - няколко пъти с усмивка и добър тон им се обясни на труженичките, че свалянето на бикини всеки има правото да го разбира по свой начин, те обаче не спряха 30 минути ЕКРАННО време за това да говорят. Ми, писва му на човек. Голямо чудо станало.

# 1 434
  • SF
Александра се възползва от тъпотията на приятелката си, за да се покаже пред предаването, зрителите и пред Виктор, колко широко скроена е, как разбира хората, как разбира младежта, подкрепя я, застъпничка е за доброто, за правдата.
Можеше и така да ни се стори, ако не го беше правила по този груб, крякащ начин. Александра сътвори скандала и го оформи като такъв. Ако зависеше от Благовеста, нещата щяха да се ограничат в реване, извинения, обяснения и нападки зад гърба на другата група.

# 1 435
Обяснила тя. Каза и че не се казвало "гащи", а "бельо" и после пет пъти  каза "гащи" Grinning

# 1 436
Благовеста въобще не мислеше, че има някакъв проблем от това, което е направила. Тя добре се защити и сама, като каза, че така е искала, така е направила.
Дори и накрая, когато бяха останали 2 рози само и тя плачеше, едва ли е съжалявала за постъпката си, по-скоро искрено плачеше, че може и да я махнат от продукцията.

# 1 437
Любов ли бе, да я опишеш. Явно наистина са се сближили Александра и Ева.
Скрит текст:

Оф, леле мале, какви слова! Реч на млада социалистка на партийно събрание. 😆
Ха ха, та тя така уверено плува в "океана от фалш и посредственост", "психоложката". Интересното е, че все още и зрителите заблуждава, във фейса доста й се връзват на плоските номерца.

# 1 438
  • SF
Според моята лична класация, Зори трябва да е следващата отпаднала.

# 1 439
Според моята лична класация, Зори трябва да е следващата отпаднала.

Ma няма се случи. Ще запее от хита си Зорито Джито и ще спечели направо формата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт