Биг Брадър 3 - 11-та част

• 19 207
  • 511
  •   1
Отговори
# 345
може ,може ако си такава ''гъска'' може Joy Joy
Абе много е наивна и глупава,аз и вярвам Mr. Green

# 346
Аз пък се чудя как смята с 500 лв. да се издържат двете с Амбър и да живеят под наем в София. Че тя 200 лв. дава само за цигари  newsm78

# 347
Аз пък на тая рошла въобще не и вярвам.....прави се на наивна, а е голяма тарикатка.....така изкривява нещата през собствената си призма за да получи съжаление.....
Аз пък се чудя как смята с 500 лв. да се издържат двете с Амбър и да живеят под наем в София. Че тя 200 лв. дава само за цигари  newsm78
Ще ходи на село при техните да копа и да постригва махлата  Grinning

# 348
...защото за победителя от ББ2/МИРО/ аз лично не познавам човек който да му симпатизира
     Вероятно защото не ме познаваш  Mr. Green : аз му бях горещ привърженик. Даже понякога тайно си мечтая да имаше повече такива мъже.. Heart Eyes

# 349
...защото за победителя от ББ2/МИРО/ аз лично не познавам човек който да му симпатизира
     Вероятно защото не ме познаваш  Mr. Green : аз му бях горещ привърженик. Даже понякога тайно си мечтая да имаше повече такива мъже.. Heart Eyes

Стига бе! Shocked Те ако станат всички такива ревльовци трябва да обръщам резбата! Laughing

# 350
Айде бе, чак с психични отклонение я изкарахте. Просто си е типична глупачка. Много искрено прозвуча историята. Само дето работата с изнасилването не ми се струва вярна, искала е да скрие нещо, според мен. Но иначе всичко си звучи ок. Наистина не е нормално да се задомиш на 19 и да гледаш хората как си живеят, докато ти простираш чорапи.  Confused Искала е просто да си навакса пропуснатото. И по-скоро я съжалявам, отколкото коря. Единственото, което не ми харесва е, че е влязла в къщата и разгласява случая. Абре стой си вкъщи и си оправи семейството, или го развали. И другото е, че много парадира с това, че е родила вкъщата, парадираше и с това, че бебето е от любовника и. Сякаш е нещо, с което трябва да се гордее / говоря за кастинга/.

# 351
Никой не я е карал да се задомява на 19  Rolling Eyes.....
Кво изнасилване, кви 5 лева....тя се праскала като луда.....

# 352
..Те ако станат всички такива ревльовци..
      За мен си беше съвсем нормална човешка реакция на определени събития. И съм сигурна, че ако половинките ви решат да се разделят с вас, заради друг/а и вие ще си поревете. Особено, ако ви се налага да живеете известно време с новата двойка. Но да се върнем на темата ББ3...

# 353
..Те ако станат всички такива ревльовци..
      За мен си беше съвсем нормална човешка реакция на определени събития. И съм сигурна, че ако половинките ви решат да се разделят с вас, заради друг/а и вие ще си поревете. Особено, ако ви се налага да живеете известно време с новата двойка.

Нормална човешка реакция, но за жена и пак зависи от жената....ама мъж така да циври......то по-зле и от жена....

# 354
      Ми аз това го отдавам на "голяма любов - големи сълзи"... И обратно - ''малка любов - малки сълзи''...

# 355
  • ПАЗАРДЖИК
И аз не мога да й повярвам на Светлана. То такива мъже няма. Една година ще я вози с колата напред-назад, такава с гъзарски дрехи, гъзарска прическа тип гнездо в ремонт, слабичка-45 кг и т.н. То безплатен обяд няма. Все едно да стои пред мен една шоколадова торта и аз само да я гледам и да се облизвам, пък да не я опитам  Rolling Eyes. Пък и нали са се гушкали, целували и други там работи, ми то следващото е секс. Тя какво е очаквала изобщо?

# 356
  • Madrid
Ти направо ме уби!!!без лоши чувства  bouquet

# 357
  • Бургас
Аз пък съжалих Амбър. Милото бебенце, подмятат го насам-натам като кукла, използват го като декор едва ли не. Направо ме заболя сърцето снощи - бива ли такава малка душичка да бъде експлоатирана така? Светлана е глуповата, не може две думи на кръст да върже, но не мога да я съдя, за глупостите, които е правила. И аз не го вярвам това за изнасилването, може и да има известна доза истина, но май премълчава нещо.
Лелеее снощи се отвратих от Пеня и квачките. Какво беше това самочувствие - ако излезела някоя от тях това щяла да е Надка и то заради Пеня, тях нямало да изгонят. Отвратителни саааааа. Лилито видиш ли имала беден речник, знаела 5 префърцунени думи и тях използвала - останах с впечатление, че те май не знаят какво означават и затова се заяждат. Пък техния речник един богат ... Давайте да ги гоним, че сърбел получавам като ги чуя или видя.
Ох, с леля Вили как се смях  Joy, много ме кефи таз жена  Hug

# 358
  • София-в сърцата на моите деца
 :Мислите ли,че тази жена има педагогическо образование? Та тя две думи на кръст едва връзва!!! Малий-й-й-й, срам за педагогиката!!!! newsm78

# 359
  • в ябълковата градина
Обаче е странна работата, защо все пак не е направен тест за бащинство. Една съвсем рутинна процедура в случая, според мен.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт