Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 052
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Забърши! Няма да съжаляваш. Казах ти да си забравиш сандалите у вас Joy
Тези на най-долния ред на последната снимка ми харесват най-много. Само височината не виждам. И конячените на първата биват.
Виж, чантата не ме грабна.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 01:27 от Light Beam

# 691
Еспадрилите не, но чантата, ДА
И за чантата се чудя! Simple Smile
И за десерт по един местен ликьор! Wink Всички чанти ми се изпариха от главата... Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 16:25 от mimi.7299

# 692
Щом се чудиш не ти трябва!
Аз до този извод стигнах - почна ли да се чеша там дето не ме сърби и да се чудя значи спокойно мога да мина без дадения предмет.

А последно си купих шал, който изобщо не ми трябва, но е толкова откровен кич в моите си цветове, че изобщо не му се чудих! Кич та дрънка, но италиански, значи може Grinning
Скрит текст:

# 693
Мен чантата ми харесва, но имам 20 чанти!
Не я купих, много сладка, но не е моят цвят...и една мушамяна материя...!

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 17:52 от mimi.7299

# 694
  • София
Купи ми я на мен. Точно цветът  ми хареса.

# 695
Купи ми я на мен. Точно цветът  ми хареса.
Ми то тръгнахме, иначе щях, и щях да ти я пратя, ех!

# 696
  • София
С това приключва нашето пътешествие. Ако някой се вълнува от преживяванията ни, скоро ще пиша в темата за пътуване с кемпер.

Tesekkürler, Türkiye!

# 697
Наздрав, момичета!

Тъкмо се носех с едни чанти. Няма да купувам, да покажа само. В същият колоритен стил.

Много витрини снимах, но от телефона ми е трудно да ползвам опцията скрити, затова няма да прекалявам.

Пинк, благодаря за предложението, утре сме точно в тази част и ще опитаме пастата за обяд.
Честно днес си мислех защо нямам два стомаха 😂 После ММ ми купи една дълга пола в резеда и розово и бях щастлива, че е само един 😊

# 698
  • Варна / UK
Агентче, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие, късмет ти желая, и все такава фурия да си Heart . Прическата ти е супер, много ти отива.
И аз смених цвета вчера, но експериментът не беше успешен (много се изкушавам да се боядисам веднага в по-поносима гама, но се страхувам, че ще ми изгори косата - ще потърпя малко, да видим Simple Smile ). Поне ММ не забеляза снощи, докато не отбелязах, че от два часа се върти край мен и нищо не казва за косата ми - значи не са толкова зле нещата Joy
Магни, Змия, Мими, наздраве! Да сте ми живи и здрави, че показвате красивите места, които посещавате Hug
Рано тази сутрин ме събуди куриер да ми връчи новите маратонки от Sportsdirect, които си поръчах, защото Куч ми нагриза старите скъсани обувки, с които го извеждах. Нарочно си взех по-височки и кожени, за да мога да търча из тревата по поляните и да не ми подгизват краката, когато вали дъжд:
Скрит текст:
Снимах се да видя как пасват на клина - ОК са. Моля, игнорирайте цвета на косата Joy

# 699
  • София
Теб и Ейнджъл не ви обичам.  🤣

# 700
Аз краката забелязвам, не косата!

# 701
Catcher, попадна ми още една черно-бяла рокля.
https://www.debenhams.com/product/karen-millen-ponte-zip-detail- … &gclsrc=aw.ds

# 702
  • София
О мерси, гледаната от мен на KM беше подобна, вкарваш ме в грях Nature Star

# 703
Не е грях, виж й цената 😉

# 704
Добро утро, дами!

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 08:49 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт