Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 663
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Реших, че тия грозни гилзи са за червила, произредени за Източна Европа, обаче моето е също с надпис на руски, но е с красивата гилза. Оказа се, че съм оценила Мисс Нежность преди да се заговори в темата за него Simple Smile
Скрит текст:
В тази връзка да похваля друго червило на Мейбълин, което е прекрасно и като цвят, и като консистенция. Мазно и богат цвят, а иначе трайно! Също така, цветът е много близко до естествения цвят на устните, което ми харесва.
Скрит текст:

Много се уморих от матовите дълготрайни червила и нито едно не ми харесва вече!

# 496
Уморих се и аз от матови,не ги поглеждам даже .

Имам едно синкаво на Мейбълин,не го намирам ,но утре ще разровя и ще го снимам.

# 497
Палитрите на Wet’n’wild съм ги загледала отдавна, но след като преброих моите… се въздържам(засега). Хайлайтъра го имам и много ми харесва.
Не съм пробвала червилата в бялата гилза и май вече е време ☺ Та, чакам отзив за всеки цвят, който имате.

# 498
Червило тяхно в бяла гилза ще пробвам утре и ще ти кажа .

# 499
И аз загледах червилата на Wet n Wild, но никак не ми се струват евтини за експерименти. 🤔
Или поне на мен не ми се хвърлят пари в проби.

# 500
  • Варна
Ножичката на Ебелин хубава ли е?

# 501
Издирвам бюджетен и с някакъв ефект антицелулитен крем/гел за нанасяне след скраб за проблемните зони.

# 502
Препоръчайте ми пачове за под очи. Необгрижени и изморени.

# 503
Гримозо,на Виктория бюти златните и сребърните са хубави.
Червилото с бяла гилза на wet'n' wild не е нещо уау,но бива.Сякаш слабо пигментирано е .

# 504
По-мазнички ми се струват червилата на wet'n' wild и някак не плътни, ами малко като едни червило-гланцове на Катрис, дето бяха в картонена гилза. И сякаш се разтича това червило. Не съм очарована, ама е така като са ми сухи устните, може да се мацвам с него. Моето не е от белите, а е в черна гилза, но материята е почти еднаква.

# 505
А такова или подобно някой знае ли? Или молив с такъв цвят?

# 506
  • Бургас

Тези по-долу са от любимата ми изтормозена палитричка на Дъглас.
Да си кажа,че аз тези по-кремообразни сенки нанасям с пръст.С четка не става или поне аз нямам такива умения.С апликатор с дунапрен ще стане вероятно
...
На Wet'n wild не успях да пробвам на очите,на пипане са мааалко по-твърди сенките от любимите ми,но са доооста учудващо добре пигментирани.
Ето моята любима палитра,поне и цветовата гама е малко по-различна.

# 507
А такова или подобно някой знае ли? Или молив с такъв цвят?

Досущ същото!
Скрит текст:

И пак съм спала нещо, ето това червило имах предвид, описвайки по-назал, а то било Wibo, не Wet'n wild.

# 508
  • Бургас
На Wet'n Wild червилото е меко и хидратиращо,тип Мейбълин в червената гилза,тип Катрис с хиалурон...
Не обичам сухи червила,на мен ми трябва малко нелепнещ цвят,бих си взема и други по-нататък,не ми горчи,няма натрапчива миризма(на Trend it up са ароматизирани,не ги искам).

# 509
И това Wibo е такова, повече гланц с цвят, отколкото червило.

Общи условия

Активация на акаунт