Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Какво ще рече, че сапунът със зехтин е много мазен? Rolling Eyes Като консистенция със сигурност не е.
Моят опит сочи, че това са най-щадящите сапуни, които на моята кожата се отразяват супер и я правят много мека.

# 76
  • София
Кой сапун със зехтин ползвате?

Какво ще рече, че сапунът със зехтин е много мазен? Rolling Eyes Като консистенция със сигурност не е.
Моят опит сочи, че това са най-щадящите сапуни, които на моята кожата се отразяват супер и я правят много мека.

# 77
На Папуцанис - гръцки, има го в Джъмбо. Мирише си на домашен сапун, не е парфюмиран, да предупредя Simple Smile

# 78
А тези щадящи сапуни без сапуни измиват ли добре? Може ли да се разчита, че един такъв измиващ продукт ще измие ръцете добре от вируси и бактерии? Интересува ме, т.к. кожата  на ръцете ми вече от всякакви сапуни се възпалява и зачервява и аз търся вече щадящи алтернативи.
На Биодерма Атодерм ме заинтригува, т.к. мога да го ползвам и за лице, но дали измива ефективно ръцете от вируси и бактерии?

# 79
Ще опитам да сложа към сапуна глицерин и другите предложения.В интерес на истината не съм се сещала за бебешките измивни да ползвам като сапун.

# 80
В този ред на мисли, за децата съм много доволна от това измивно мляко на ДМ:

# 81
Questar,
Душ - олиата , пак за суха, чувствителна, раздразнена кожа, също могат и за измиване на лице да се ползват, ние ги ползваме.
А относно колко са ефективни спрямо вируси и бактерии - не мога да коментирам.

В Софармаси има френски сапуни - Марсилски със зехтин, Марсилски с лавандула, Марсилски с портокалов цвят, бадемово масло ... Ползвам ги и за миене на ръце, и за пране на дребни неща. В нета има инфо за т.нар. Марсилски сапуни, как се произвеждат и  предназначение, щадящи са.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 07:48 от *Камея

# 82
Може би под сапуни без сапун се имат предвид продукти без SLS и други пенители, които дразнят по-чувствителната кожа.
Доколкото знам, измиването се случва благодарение именно на пяната. Затова и се използват толкова широко пенители в състава.
Бебешките и натуралните сапуни си правят пяна и са щадящи. Аз от години ползвам само такива и за ръце, и за тяло, защото моята кожа е чувствителна и реагира на някои съставки.

# 83
  • Бургас
Микса имат нов серум/гел.
Като усещане и консистенция е 1:1 с бустера на Виши.
Ако и хидратира добре...
Макар че щом е 30 мл,като цена не е много различен от този на Виши.

# 84
  • Deutschland
Нови покупки от днес. Шампоана много го хвалят, уж неутрализира хлора във водата. Ще видим дали. Надявам се и секундната на Langhaarmädchen да ми хареса, също колкото ми харесва и олиото им

# 85
В този ред на мисли, за децата съм много доволна от това измивно мляко на ДМ:

Чудесно е! Аз да похваля и олиото за сваляне на грим на Балея. Само капачката не ми допада, като го сложа в несесер и се омазнява от помпичката.

# 86
Ауу фрау ще следя в нашия дм дали ги има ...

# 87
Това си взех днес - ползвала съм само маската за лице и ми харесва.

# 88
  • Варна
Не мога да се ориентирам в цветовете! В Нотино 3-4 Light Medium е най-тъмен. 🙄
Предвид, че ползвам 3N, се ориентирах точно към 3-4 Light Medium.
Според мен не е. Ето го сравнен с фондьотена, който ползвам. За мен са едно към едно и съм много доволна, че се оцелих онлайн

Снимах на различни светлини и затова се различават снимките, нещо средно между двете са, по-скоро като на първата.

# 89
Аз винаги съм  sand beige от тру матч и мн други марки но серума нз какъв да го избера

Общи условия

Активация на акаунт