Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Дами, суочвах очни линии и моливи, всички са купувани от Лили. Ако нещо ви хареса, кажете, ще кажа кое какво е.

Скрит текст:

# 571
Flowers Tulip благодаря, може ли да кажеш за лилавата и тъмночервената очни линии на долната снимка.?

# 572
Flowers Tulip благодаря, може ли да кажеш за лилавата и тъмночервената очни линии на долната снимка.?

Да, разбира се - NYX Professional Makeup Epic Wear Liquid Liner Waterproof - Red от ДМ:
Скрит текст:

Revolution Neon Heat Coloured Liquid Eyeliner - Sweet Lilac, от Лили:
Скрит текст:

И двете съм ги купувала миналата година, ако не ги намерите в Лили и ДМ, в момента ги има в Pink Panda.

# 573
Като е станало дума за червила, искам да похваля червилата на Голден роуз diamond breeze. Обичам всичко бляскаво, и затова като ги видях в ДМ се изкуших и взех двата номера 02/pink sparkle/ и 03/russet sparkle/ . Двойката е розовото/лявата снимка/, а тройката е с по-кафяво. От снимките на пръв поглед не личи почти разлика, но те и не са правени да изпъква червилото. Самото то е с бляскави частици, но много деликатно стои на устните. Аз обичам да е в по-плътен слой и затова нанасям смело. Червилото не е сухо, но не е и мазно, не изсушава устните. За издържливост, за мен е издържливо,но аз не го подлагам на "големи изпитания" - като ядене и пиене, през деня.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:13 от Lioness77

# 574
  • Light of Zartha
На мен цветът на косата ужасно ми харесва! Може ли информация за него? Heart Eyes страхотен е

# 575
И аз много и харесвам цвета и щях да питам същото 😆.Напоследък нещо това червено много взе пак да ме привлича и се чудя дали да не се боядисам пак,но страшно много поддръжка иска,а идва лято и не знам дали искам толкова много да се разправям с тая коса 😂

# 576
Това е боята, момичета ☺️ Никаква поддръжка не изисква, боядисвам се един път в месеца.

# 577
Скрит текст:
Дами, суочвах очни линии и моливи, всички са купувани от Лили. Ако нещо ви хареса, кажете, ще кажа кое какво е.

Скрит текст:

Кой е молива на втората снимка, долният ред, второто (между бялото и синьото)?
И третата очна линия пак на втората снимка, първият ред?
Благодаря.

# 578
Скрит текст:

Скрит текст:

Кой е молива на втората снимка, долният ред, второто (между бялото и синьото)?
И третата очна линия пак на втората снимка, първият ред?
Благодаря.

Първата е NYX Professional Makeup блестяща очна линия - Glitter Goals Liquid Eyeliner - Crystal Ball (GGLEL04):
Скрит текст:

Втората е вечната ми очна линия - NYX Professional Makeup очна линия - Epic Ink Liner:
Скрит текст:

# 579
В ДМ или Лили дали продават възглавнички/уплътнения за обувки от този тип?

# 580
  • Асеновград
Да сте виждали в дрогрията цветна очна линия в пастелни цветове? Искам да пробвам от доста време са на мода, и не знам какъв бюджетен вариант има. Сещам се че nyx имат, но май като търсех нямаха налични, и се чудя друга марка дали имат?

# 581
  • Бургас
В Бургас на площад Тройката в Лили и ДМ има доста продукти за Катрис,в ДМ не са успели днес да заредят щанда на Есенс...но имат стока.
На Trend it up е доста празен щандът,но все пак може да го заредят,не питах за него.
Wet'n Wild също има...

# 582
Да сте виждали в дрогрията цветна очна линия в пастелни цветове? Искам да пробвам от доста време са на мода, и не знам какъв бюджетен вариант има. Сещам се че nyx имат, но май като търсех нямаха налични, и се чудя друга марка дали имат?

Тези, но не знам дали могат да се намерят в Лили/ДМ в момента:
https://www.pinkpanda.bg/produkt/revolution-neon-heat-coloured-l … 7#product-details

# 583
Това е боята, момичета ☺️ Никаква поддръжка не изисква, боядисвам се един път в месеца.
Точно тази боя и аз я заглеждам,но наистина ли не пада цвета след първото измиване ? Стои си така ярък чак до другото боядисване.Ще вземеш да ме навиеш пак да стана огнена жена😆.Тя ще излезе по-хубава тази боя и от професионалните.Те при  мен  изобщо не се задържаха и затова на всяко миене я тонирах и това много ми усложняваше живота затова написах, че иска много поддръжка

# 584
Morkovel99, много съм доволна от боята,да ти кажа. За падане , сигурно пада,защото кърпата ми за коса, е все оцветена в червено,но няма проблем. Между другото,се изпира боята. Аз си мия косата през ден, и нямам оплаквания,относно цвета.Ще ти изпратя на лични снимка, 3-4 дни преди боядисване,да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт