козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 70 939
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
Много ти благодаря........страхотна си.Нощното кремче го търся цял месец,обиколих Халите матазините на Лечител,казват че отдавна не са го получавали.Знаеш ли къде може да го има?

# 286
Веси, здравей! Моля, ако не те затруднявам да ми кажеш дали в Ловеч някъде мога да намеря избелващите продукти, защото аз където проверих няма нито едно от тях. Ще ти бъда много благодарна!

Mr. Green курсът за В. Търново - респективно и към Ловеч, замина преди малко  Mr. Green  Hug

Още надвечер нещата ще са в Ловеч, сиреч утре можеш да си купиш лосиончето от:
Юлифарм ЧА
ул. Търговска, 58

Фарм - Авицена ЧА
ж.к. Младост, блок 231

или Хермед ЧА
ул. Княз Имеретински, 40

bouquet кожа!
 Heart Eyes

# 287
Много ти благодаря........страхотна си.Нощното кремче го търся цял месец,обиколих Халите матазините на Лечител,казват че отдавна не са го получавали.Знаеш ли къде може да го има?

Пусни ми малко жокерче поне от кой град си  Peace А Лечител поръчаха порядъчно количество от крема на 12.01. и предполагам до другата седмица ще си го разнесат из страната и ще можеш да го намериш и там Simple Smile

За аптеки - чакам местоживеенето  Flutter  Hug

# 288
Здравей,Веси!И аз да попитам за моя проблем-на  28 г. съм,с мазна кожа,нямам пъпки,но 4ерни и бели то4ки ми се намират Sadтова,което ме тревожи сега е,4е ми се появи една доста хубава бръ4ка отвесно на 4елото,м/у веждите,а не знам дали не е рано да запо4вам с кремове п/в бръ4ки newsm78Посъветвай ме нещо моля те,ще ти бъда мн. признателна  bouquetЖивея в Стара Загора

# 289
  • Варна
Веси,благодаря за отговора и отделеното време.
Чувствителността на кожата ми се изразява в това, че се обривам от доста козметични продуктии и  лесно зачервяване на кожата.Проблемните капилярчета са малко и се появиха след раждането т.е почни не ги забелязвам на фона на петната, луничките и упоритите пори.Не мога да намеря опаковките на продуктите на Биодерма, но мисля от тях да използвам за напред само кремчето за около очи.Всичко останало- ще си купя това, което ми препоръча.
Моля те за съвет какъв да е слънчезащитния крем, защото и аз мисля че 100 % е много за зимата/това кремче ми беше останало от бременността/.Ще използвам продуктите в последователността, която си ми ги записала, но не ми е ясно околоочния гел с Ройбос на цялото лице ли да го нанасям?
Относно целулита- още кърмя.
Благодаря предварително!

# 290
Веси,благодаря за отговора и отделеното време.
Чувствителността на кожата ми се изразява в това, че се обривам от доста козметични продуктии и  лесно зачервяване на кожата.Проблемните капилярчета са малко и се появиха след раждането т.е почни не ги забелязвам на фона на петната, луничките и упоритите пори.Не мога да намеря опаковките на продуктите на Биодерма, но мисля от тях да използвам за напред само кремчето за около очи.Всичко останало- ще си купя това, което ми препоръча.
Моля те за съвет какъв да е слънчезащитния крем, защото и аз мисля че 100 % е много за зимата/това кремче ми беше останало от бременността/.Ще използвам продуктите в последователността, която си ми ги записала, но не ми е ясно околоочния гел с Ройбос на цялото лице ли да го нанасям?
Относно целулита- още кърмя.
Благодаря предварително!

добре тогава  Hug
Значи за дневен крем предлагам нашия Дневен за чувствителна кожа в такъв случай.
с конкрет от Роза, екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир и Сладък корен, урея, вит. А и Е, масла Жожоба и Гроздови семки, спф 12, без парфщмна композиция (мирише си на Роза от конкрета Simple Smile )
Само се притеснявам парфюмната композиция на гелчето с Ройбос да не ти дойде силна, но обикновено понася на чувствителните кожи - оптимистка съм Simple Smile Да, на цяло лице го нанасяй!
спф 12 не е толкова малко, не се притеснявай, периодът е зимен.
Друг 1 момент е, че Лавандуловото етерично масло е допълнително благотворно при чувствителните кожи.
Що се отнася до капилярчетата - нощният крем за мазна кожа и дневният за чувствителна са с екстракт от Див кестен, който както знаем, тонизира капилярите и заздравява стените на кръвоносните съдове въобще. Чимширът действа в същата посока, а сладкият корен и Лайката успокояват много добре кожата.

Що се отнася до анти-целулитният продукт - няма да ти предложа нашия щом кърмиш все още, защото ще маслото от канела е силно и прониква дълбоко, ще миришеш на бебчо и може да не иска да суче  Rolling Eyes С по-слабо съдържание на етерични масла е гелчето на Рефан - препоръчвам ти за момента него да си вземеш, то е и с няколко екстракта, вкл. Кестен, което е добре, ако имаш капилярчета и по краката.

Ами, това е  Flutter
Ако искаш, ще ти пусна справка за продуктите!?
  bouquet кожа и ще чакам да пишеш пак!

# 291
Здравей,Веси!И аз да попитам за моя проблем-на  28 г. съм,с мазна кожа,нямам пъпки,но 4ерни и бели то4ки ми се намират Sadтова,което ме тревожи сега е,4е ми се появи една доста хубава бръ4ка отвесно на 4елото,м/у веждите,а не знам дали не е рано да запо4вам с кремове п/в бръ4ки newsm78Посъветвай ме нещо моля те,ще ти бъда мн. признателна  bouquetЖивея в Стара Загора

Darla, здравей  Flutter
Добре дошла в клуба!  Hug
Най-напред, не, не ти е рано за профилактика на бръчки, а и има различни типове продукти - зависи кога кожата започва да има нужда от това, но предполагам тази бръчица ти е мимическа Simple Smile ...
Това, че нямаш пъпки ме радва, защото ми улеснява комбинацията и ти предлагам следното:

1. Тоал. мляко - мазен и смесен тип кожа
Глицерин, екстракти от Лавандула и Репей, урея, вит.  А и Е

2. Тоник - мазен и смесен тип кожа
Алантоин и Д-пантенол, билкови екстракти от Лавандула, Репей, Хмел, Дъбови кори и Бреза, урея, вит. А и Е, без алкохол

3. Лосион - избелващ
с АНА киселини (гликолова, млечна, лимонена, винена), екстракт от Сладък корен, екстракт от Ябълка, Грозде и Лимон.
Него препоръчвам с няколко цели:
- умереният пийлинг, който реализира ще подобри текстурата на кожата ти, ще помогне за по-добрата еластичност и по-бързото заглаждане на въпросната бръчка
- порите ще се отпушат и почистването ще е по-лесно, а от там и ще намалим броя на черните и белите точки, които във всички възрасти са тъй проблемни ...
А ако имаш неравномерен тен случайно - това също се повлиява като резултат от първото действие Simple Smile

4. Нощен крем - мазен и смесен тип кожа
с екстракти от Див кестен, Глог, Розмарин, Невен и Бреза, урея, вит. А и Е, без мазнини

5. Дневен крем - ревитализиращ
с Ихтиоколаген, екстракти от Салвия, Хвощ, Лайка, Слез, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, спф 12
Не ти давам нощен ревитализиращ крем, защото е с неподходящ % (по-висок) мазнини и не отговаря на нуждите на типа кожа. Докато дневният не е натоварен с мазнини, а пък натуралните масла подпомагат и в посока на заглаждане на бръчиците. Wink

6. хума + масло от гроздови семена + чисто етерично масло от Лавандула (на БГ Роза КАрлово, или Лавена, или Етерика на Надена ... - ето как изглеждат и контактна инфо: http://www.nadena-bg.com/blendingsbg.html )
Целта е:
- с хумата да се почистват порите в дълбочина и да се подхранва минерално кожата
- маслото от гроздови семена е единственото и много подходящо за мазен и смесен тип кожа
- Лавандуловото масло, наред с многото си качества има и 2, които са ти съшествени в момента - стимулира регенерацията и урегулира дейността на мастните жлези, с което атакуваме излишното омазняване и комедоните и белите точки  Peace
За маската ти трябва дермален разтвор на етеричното масло. Това става като към все 10 мл. от маслото гр. семки капнеш по 2 капки етерично. Разклати и съхранявай на тъмно Simple Smile
Маската се прави като 1 с.л. хума се разтваря с вода до гъста каша и после към нея се капват 4-8 капки от дермалния разтвор и се разбърква до хомогенизация. Мажеш и изплакваш малко преди пълното изсъхване Simple Smile

С дермалния разтвор можеш да си правиш и маслена маска 1 път седмично, защото маслото от гроздови семена хидратира дълбоко, а за Лавандулата вече споменах как действа. Маслената маска е намазване от маслото (дерм. р-р) на почистено лице, а върху лицето се поставя предварително залята с гореща вода и много добре изцедена хавлиена кърпа, топла, пара да се вдига, но да не се изгориш. И така 10-20 мин., колкото ти е приятно, а и Лавандулата действа релаксиращо на ЦНС Simple Smile действие 3-в-1  Mr. Green

Вечер:
тоал. мляко (изплакваш) - лосион избелващ (1ва седмица всяка вечер, после 2 пъти седмично) - изплакваш мн хубаво - маска с хума (1ва седмица всяка вечер, после 2-3 пъти седмично) или маслена маска, както си ги разпределиш (след нея лицето не се мие) - тоник (ако правиш маслена маска, преди нея  Mr. Green ) - нощен крем

Сутрин:
хладка вода - тоник - дневен крем

Ако желаеш и имаш възможност, няма да се разочароваш ако си вземеш и околоочния гел с Ройбос за цяло лице Simple Smile

Това е моето предложение  Peace
А аптеки с продуктите са:
Доколкото виждам, в момента можеш на куп да си вземеш от Алекса ЧА избелващ лосион, тоник мазна и смесена, дневен ревитализиращ и нощен мазна и смесена, ако вече не са го продали Simple Smile
Иначе, ако направо отидеш до Лечител на бул. Цар Симеон Велили, 134, по-скоро ще намериш всичко на куп, вкл. гелчето с Ройбос, хума, нощен крем, хума, масло гр. семена и етерично навярно, а и тоал. мляко, което за този тип кожа не е взимано скоро в Ст. Загора  Rolling Eyes Странно ...
Само дето Лечител все още не ни зареждат избелващите  Grinning

Ти ще си прецениш откъде и кога  Peace

Ами, това е от мен. Ревизирай списъка и си кажи аргументите ...
Ще очаквам да пишеш.   bouquet кожа!

# 292
Здравей,Веси!Искам да ти се оплача,че от месец време не мога да си купя продуктите от които бях толкова доволна.Почнах здраво да досаждам на жената в аптеката,която твърди,че от месец не и се обажда никой във Варна,както и че дистрибуторите били несериозни и не минавали.За справка аз съм от Банско.Та на въпроса:има ли някакъв проблем действително и трябва ли да се ориентирам към покупка от друг град,което доста ще ме затрудни.Sad

# 293
  • Варна
Още днес отивам в Санита, която се намира на бул.Владислав и ще купя всичко.От справка няма нужда, на етикетите на продуктите ще прочета нужната ми информация.След седмица -две ще докладвам за резултата!Благодаря още веднъж!

# 294
Още днес ще мина през Лечител.....от София съм. Embarassed   Hug

# 295
Още днес ще мина през Лечител.....от София съм. Embarassed   Hug

Още днес отивам в Санита, която се намира на бул.Владислав и ще купя всичко.От справка няма нужда, на етикетите на продуктите ще прочета нужната ми информация.След седмица -две ще докладвам за резултата!Благодаря още веднъж!

newsm10

bouquet

# 296
Здравей,Веси!Искам да ти се оплача,че от месец време не мога да си купя продуктите от които бях толкова доволна.Почнах здраво да досаждам на жената в аптеката,която твърди,че от месец не и се обажда никой във Варна,както и че дистрибуторите били несериозни и не минавали.За справка аз съм от Банско.Та на въпроса:има ли някакъв проблем действително и трябва ли да се ориентирам към покупка от друг град,което доста ще ме затрудни.Sad

newsm78 виж ти, че коя е тази аптека, която не сме обгрижили .... - чак се изумих  Sunglasses
Право да ти кажа - Санита си зареждат редовно и там си има представително количество козметика ... Можеш да си я намериш там - ул. Цар Симеон, 57.
А иначе, ще съм ти благодарна да кажеш, в коя аптека си ги търсила, че да я обгрижим в крайна сметка  Mr. Green  Hug Да няма празно  Wink

Благодаря за питанката  Hug Ще чакам да ми пишеш пак!
  bouquet кожа!

# 297
Аптеката е точно Санита.Информацията ми е съвсем пресна,защото точно вчера проверих за пореден път.А иначе си купувам :избелващ тоник,тоник мазна и смесена кожа-това точно го няма.Проявявам голям интерес и към новите избелващи продукти,бях поръчала специално да ги ми вземат още в края на декември...

# 298
Веси,благодаря ти за бързия и из4ерпателен отговор и за отделеното време Heart EyesКато накупя вси4ки неща,ще докладвам за развитието на нещата Peace  bouquet

# 299
Веси, хиляди благодарности за полезната информация за вазелинчето! Отдавна не съм влизала в форума, но днес се сетих, че те бях питала за това. Естествено, защото имаме проблем... на приятеля ми устните му се напукаха много и аз го лекувах (безуспешно) с моите балсамчета, но сега ще изтичам да му купя едно вазелинче и дано се оправи  Praynig Благодаря ти още веднъж и лек ден  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт