Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 635
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
евридика, ти се появи, мила. Айде, пращай болежките да пасат и се залавяй със себе си. Омръзна ми да ти гледам аватара. Време е за нещо по - стройно.
Болежки вече няма-
писна ми от тази драма.
Ама не мога да спортувам,
да не легна пак да боледувам  Sad
Мъча някакво кило
и аз незнам от 'де дошло..  33uu
след още килце и половина,
само да не се смахна  Crazy
и дано да е тази година..  Joy

# 151
Здравейте   wavey ! Днес закръглих точно 2 килограма и съм много щастлива newsm44 въпреки, че имам още много за сваляне smile3505

# 152
Как сте мили кукли?

Много  love001  love001  love001  love001  от мен за всички.

Много весели стихове редите бре,браво!

При мен промяна в кг. няма.Вчера ходих до работа и кат ме видяха  Shocked Shockedколко съм била отслабнала,как ставало,и дъра бъра все от сорта. Ама какво хубавко ми станаnewsm47.После се се възнаградих с нови джинси и клинче newsm18.Исках и панталонче да си купя но нещо не харесах.Че вече нямам кво да сложа кат тръгна на някъде и направо ужас отварям гардероба  newsm78и вадя вадя всичко голямо кат торби ми седи Sick.Та това от мен за сега.

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 17:26 от bebche05

# 153
Здравейте и от мен  Hug
При мен нищо ново, задържам,но си знам от какво и не се тревожа много  Mr. Green
Само нагоре да не тръгна...  Sick На свалилите някое грамче-браво   bouquet
mama silvi , добре е като кг, бързо си признай диетата  Laughing  Но с такива темпове на сваляне,после трябва много да внимаваш при задържането  Peace
А с водата как сте? Аз днес се излагам...до момента към 1.5л което за мен си е малко  Whistling
 newsm23 вчера две познати ми казаха колко много съм отслабнала, ех колко приятно ми стана  newsm03  нищо не са видели те, сега като сваля още 10кг  4470

# 154
Дзак, ето ме пак smile3502

Ще почнете да ме гоните накрая, май! Ще ви омръзна smile3521

Днес съм добра! Пих вода, ядох пилешко с гъбки, малко млекце, ама сега тръгвам на детски рожден ден! Лоша работа! Утре пак ще рева newsm45 Добре, че вече ми свикнахте, нали newsm53

Ассаsmile3521

Де ги другите, бе? Всички се изпокрили smile3506

GlaDneSS, като ти видя ника и се стряскам. Сигурно "радост" ще рече, ама аз все като "Глад днес" го чета newsm09 То в тази тема друго можем ли да си помислим smile3532

# 155
Цитат
GlaDneSS, като ти видя ника и се стряскам. Сигурно "радост" ще рече, ама аз все като "Глад днес" го чета  То в тази тема друго можем ли да си помислим

Означава щастие нещо такова ама и другото го има глад голям  Crazy

# 156
Ееееей, само чакате да ме няма и хоп - отваряте лафа. Браво на нашите поетеси - това автоматично ни покачва нивото на ордена. Ми така де, то инженер поет да не е току тъй!

Аз, както вече знаете, пак маах гащи по "приятно прекарване" с тати. Сутринта пратихме малката да градина, хоп в колата, кратки покупки и ... ма кафе. Тук в кафенетата предлагат и храна, но тоз път нямаше нищо подходящо за моите протеини та си гълтах кафето и водата. После отскок до видеотеката за едно кино, купих си и чорапогащник (срам ме е да ви призная, че  е първият за последните може би 20-25 години) НО важното е, че е S.

После на тъгъдък да приберем бубулина, прибрахме се и аз спокойно взех да се приготвям за мойта тренировка, когато бати поиска да го закарам преди това на неговата. (Ама успях преди това бегом не бегом да се сдобия с нови 3/4 панталонки ха-ха) И така - прибрах се след тренировката в 16 часа гладнааааа, щях да заръфам някого вече.  И кой дойде на помощ? Палачинката трицава. Ох, сега мога да живея с гладните  Joy

Хайде приятен край на седмицата и на вас.

# 157
А майче не мой тъй трябва smile3509 да видим покупката.

А Тонимир кви ги вършиш,че не пишеш,ай тук драсни два реда да те видим.

# 158
Здрасти, майче и чао! Хъм, живот си живееш ти Hug

Хайде, чао  love001, аз отлитам smile3535

И умната без мен! Цял ден църкахте по 1 постче на 2 часа, сега да не вземете да се развихрите, като замина  newsm66

# 159
ммммм, браво Майче, само така...
Рицарки, аз пък да ви кажа, ако щете вярвайте, много ме радват споделени тук коментари на външни хора за постигнатите резултати. Пожелавам ви само такива неща да чувате. И да знаете, че повечето ще завиждат, ама да не ви пука.
Аз вече минах в ерата на "да не си болна", "я да преставаш" и подобни.
Днес се замислих, че с Майчето можем да спретнем съвместен наръчник за "неудобствата" в края на пътя. Е, той ще важи за тези, дето се разделят с поне 10 кг. М-да. Ето и бебчето пише, че трябва да се сменя гардеробът след отслабване. Признавам си без бой = последното ми пазаруване преди седмица пак беше от магазин "макси". Ами все още там се чувствам комфортно. Вярно, че си избирах минималния номер, ама само там успях да си харесам нещо. Всичко е в главата, да.

Айде пак признания - днес ще се отклоня от режима за вечеря. Поводът си струва. И утре пак ... Както и да е, важното е здраве да има. И добро. Това беше петъчно Simple Smile

# 160
Ами трябва че миналата година по тва време бях 73кг. и пак се чудих кво да облека,а и тези отпреди бременноста и те са ми големи.Бях писала и шреди време че на тези килограми никога не съм била.Движех се околу 55-59кг.А това дето Ассето го е споделила и при мен го има за "въпроса дане си болна","Стига си отслабвала" и тем подобни и чесно казано много ме дразнят тези въпроси и коментари.

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 18:31 от bebche05

# 161
И при мен има понякога подобни коментари и те са най-вече от майка ми  Confused "Стига с тея диети  виж колко  си добре " но тя го казва,защото се тревожи жената...  Rolling Eyes неоснователно според мен,но майките са си такива  Heart Eyes
И от познати ми се задават подобни въпроси,но аз си знам,че те са чиста завист  smile3533

# 162
А за коментарите от близките и найстина загрижени хора ами трудно им е да повярват че с толова ядене и пак се отслабва.Общо прието мнение е че за да отслабваш трябва да гладуваш.Мама и тя е на същото мнение и сега като е в къщи от няколко дни и ме гледа  Shockedс такива очи и направо не може да повярва че след като ям толкова отслабвам.

Аде бе кукли де се загубихте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 163
bebche05 - Коя е твоята диета че мисля май да се отказвам от мойта? И за колко време отслабна толкожа много?

# 164
Ша са снимам, добре (нема отървация от вази).

А за коментарите - Ассе, вярно наръчник можем да направим. Аз сега съм на смешен етап. Мъжете мнооого ме хвалят. "Супер модел", "18-годишна", "какъв look (мислех да го напиша на кирилица, ма нали се сещате какъв лук щеше да е  Crazy ). Така, а жените, особено колежките, които до скоро ме подкрепяха, не могат да приемат, че съм по-слаба от тях. Миналата седмица споменах на една от тях за преживяванията си в един магазин, в който мерих но не купих. Мярката беше 36 (като 26-27 дънки), а тя ми каза, че тази фирма прави големи модели newsm78 . Сега обаче ще умра от смях как ще реагира на новата ми покупка (пак 36), защото тя си купи панталон от същата фирма с два номера по-голям  hahaha

Веселба ви казвам. То да си призная сега ми е весело, а ма до скоро адски се дразнех. Днес между другото си спомних, че за миналия февруари (имахме банкет от работата си купих костюм 46-ти размер. 9 месеца след това съм с 10 мерки по-малко. Ех, Дюкяне, Дюкяне!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт