Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 613
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, красавици!
Поздравления на свалилите!
Аз за съжаление не мога да се похваля, вчера бях на юбилей на зълвата и много прегрешавах. Резултата от кантара е много подтискащ, но нека ми е за урок! Не ми е до поезия, още повече, че още съм махмурлиййка!
Лек ден на всички! Hug

# 226
    Айде , имам си нова картинка . newsm44
    Нали съм планинарка - гъбарка.  Тез гъби не ги бера  smile3521 , да не помислите , че не разбирам. Само им се радвам.
    Ама както съм гладен днеска , ми иде и нея да заръфам.

# 227
  • Варна
Ъх аз явно не познавам гъбите, щот не ги видях никъде  33uu, ама пейзажа е невероятен-бравос бе Айче-аз по таквиз баири трудно се наемам да катеря. Нашта разходка приключи с дрямка от моя страна,че много съм разстроен от мазното ми положение cry и нервното състояние зарад Ц Imp и тъй-да не тормозя никой, по-добре да  smile3524
За всички онез с бебета-сега прайм къриър-и то успешно, в петък съм имал повишение но не съм казал- Blushмалко ме досрамя, и без друго все се фАля с разните му там поли, затуй смълчах.
Обещааам на сичката майки тука-другарките ми осем,че докат стана на 30 две ш ги имам, ма дано додат от веднъж,че да мина метъра с едно напъване Joy Joy хаууу ма съм разлигавенааа hahaha   Crazy
хади сядам да си пиша домашното,че утре съм ученичка пак

# 228

Учи са , чеде , учи. Всяко нещо с времето си. И на другите радости ред ша им доди.
     Пък за петъчните скришни работи ша дърпаме уши . Че то не е за срам , то си й за хвалба. newsm10

# 229
Оооо Тонимирееееййй-  и не си почерпил  Crossing Arms срамота  smile3516
Айде да кажа здравейте за днеска,че нещо не обърнах никакво Фнимание на компа тия 2 дни ...  newsm79 wash hang 1dishes  phoneuu ей таквизи неща днес извършвах и сега имам коремоболие  Weary ама ш'мине...
Айче страхотни снимки  Hug чак ти завиждам приятелски де...бих и аз се "отдала" на едно походче ,ама нъц засега  Simple Smile
За малко да забрвая да се оплача колко ми е нервозно...ауууу...от М ли е дет чакам да дойде или от друго незнам ,ама съъъм  smile3515 smile3511

# 230
  • Варна
Аз пък пак готвя  chef-просто изготвих света тия 10деня-ааа ма толкоз много ям от готвеното, такваз отпусквация-пък какво дете бях примерно Blush-и не са мяткам, Били бил на Хаваите  grinning039-почивал си от мени, че всяка вечер съм го тормозела да скача-ама от утреее -влизам в пътя генерално -сам съм, отива си либофта и цял ден съм работен, после курс и къмто 20я час ще се прибера да папна малкозко
И от вторник с Били-сначале
Тряба си върна 2те кила горница, дет още са чудя от какво са
Хади че мирише на изгоряло Shocked

# 231
Утре ще се пуска ли нова тема? typeuu

# 232
Тъй тъй, забравихте ме днес. Е, нищо, простено ви е!

Тони, пак ли за много заминава бе мила? Егати! Колко беше, няма и две седмици! Вий така наистина само кариери ша праити  Crazy  А и с повишението ти кво се спотайваш - я кажи какво ти възложиха?

Айче, големи красоти, сърцето ми се присви - признавам! Ма не е ли малко снега за това време?

Глад - що нова тема, бе мила, кво и е на таз?

евридика стига шета, не разбра ли, че колкото повече, толкова повече се отваря ... я го обърни на полов ден и зае ... и всичката работа.  Embarassed ииих ма какви ги аз приказвах, ма това е само да видите как го знам и цветущия български след почти 16-годишно отсъствие.

# 233
  • ГОре на черешата...
Леле, Майче, толкоз много ли навъртя у чужбинско Rolling Eyes? Как изтрайваш? Аз сигурно няма да мога...
Мен ми се скапа настроението, щото М. го няма, ама и друго няма да има...писна ми вече #Cussing out...бе как хората ловят от въздуха, незнам...аз се протрих / с извинение Embarassed/ тоя месец и пак нищо.
Ох, не ми е за тука болката, ама вие сте другарчета, ще ми простите... Confused

# 234
Глад - що нова тема, бе мила, кво и е на таз?

Питам да знам дали ще пускаме нови данни.
Ох ядох ядки не се сдържах. Дали ще повлияе на диетата  #Cussing out

# 235
  • Варна
Споко Майче-просто отива да стяга колибата-нъл ш сабирами някой ден-кат са настаним в еврупеското семейство и ш местя багажите, куфарите, китките-сичко помъквам с мен. Ма тъй добре стават сега нещата, че да си улезна в режима и да се позатегна с курса, че и там пропусках да сме повечко време заедно-хади утре повече приказки

# 236
Тук съм за вечерен отчет   55
Днес попрекалих малко  Rolling Eyes но М. дойде най-сетне и тук 3-4 дни ще гледам да задържам кг,но после килцата нямат шанс  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire почвам  сериозната диета с нови сили,че горкото ми мече ще затлъстее от толкова стоене на едно място  Laughing
Лека нощ и ви пожелавам минусчета утре сутрин   love001

# 237
Kredora ne raboti...sorry.Imashte tuk edno mame ,kazvashe se Vodka s led...a az v4era bjah: Wisky s Koka Kola..... Joy..ej taka startiram praznicite az..posle kato reva,da ne se 4uditi...Haj  sega otivam na magazin,pari da potrosha,4e me bockat ina4e,posle shte izkliukam kakvo i shto...

# 238
      Ха Наздраве , Розавичката ! newsm24
       Глей само , да не изгубиш байрака,
       че голям бой та чака.

Добро утро , на всичките , другите убавици. Hug

Аз вчера , както бях отличник с храната , че и с водата ,
     днеска съм с полвин кило отгоре newsm78

Въх, ама снощи без да съм разбрала, май и Музата си съм изяла.  33uu
     По добре да замълчавам , че да н съ излагам. newsm43

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 06:09 от Айя

# 239
  • Варна
Оау Добро утро-много съм заспал smile3507, кафето и то пари -не мой се сърба morning
тъй сам съм. Не смея се кача на кантара,че полюжението е на умиргане-но туй беше-до края на месеца от сирьозен по-сирьозен ставам smile3521
Имам много работа, много мазно за разтикване, много тичане днес-тъй че трябва да съм като перце, утре ще се премеря и ще се изложа в теглилки-щот мерките стоят, само в талията съм кат балон-ма нали си чакам розовия период-хади People Angel

Общи условия

Активация на акаунт