Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 719
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте сладурки!

Честито на всички месечковци! Да растат здрави весели и много да слушкат мамите  bouquet

Корнелия, е направо ме разби с твойто волно съчетание с торта..... получаваш 10 за жонглиране със сладкарско изделие Joy

Мойта Буба се опитва да заспи, но за сега не се справя. Оставила съм я с една камара играчки да се  приспива, но звуците които издава хич не ми приличат на приспивни hahaha
През деня спи на 3 - 4 пъти по 30 - 40 мин. , но през нощта спинка от 21 до 10:30 като яде в 4 и в 8 часа. Дори и когато е навън на разходка не спи повече от 1 час.
В последно време отказва да папка пюрета, но не я и насилвам.

Чао за сега   bouquet

# 211
Мари-Ана, благодаря ти че бързо се отзова, но аз на ръка не мога да изцедя и капка, нищо не излиза и това е. Сигурно много са ми "увъртяни каналите" и си трябва вакум.

# 212
  • на брега на Дунав
Емси, мисля, че няма проблем да сложиш водичка, ама никакъв. Въобще не се притеснявай. На всички безмлечни каши пише да се добави мляко, но това съвсем не е задължително. Моята е примерно на Блевит Плюс ориз и царевица безмлечна и пише, че може преварена водичка или адаптирано мляко.
Корнелия, е направо ме разби с твойто волно съчетание с торта..... получаваш 10 за жонглиране със сладкарско изделие Joy
Ей ша падна от смях. Направо волно съчетание си беше  smile3532, ама честно тогава въобще не ми беше до смях. Незнам как се сдържах просто, чак се учудих на спокойствието и самообладанието си. Просто събрах пихтийката от пода, хвърлих каквото беше за хвърляне, отидох при Еми и съвсем спокойно казах::"Еми няма торта вече мамо!" а тя милата недоумява къде се изпари тая торта. Отидох измих си ръцете и почнах с голямото мислене как да оправя положението.  Joy  hahaha .

# 213
Здравейте сладуранчета  Grinning
 Днес  ни сложиха последната ДТК и Ади се държа страхотно-дори и не изплака,цял ден е весела и добричка и мама свърши доста  работа из къщи.
 И ние се присъединяваме към пожеланията на днешните месечинковци  newsm67
 А сега да  ви  покажа какво направи мойта буба  снощи(предполагам че повечето от вас  го  могат вече,ама ние до сега  се чудехме що  то крак)

Аз също и давам кашичката с преварена водичка ,защото една мама ми каза че ако я  давам с кърма може бебчето да свикне  с вкуса и след  това   да не  иска без познатия любим вкус.Ама не  знам до каква степен е  вярно   newsm78 
лека вечер от нас че  вече сме мнг  гладни и ни  избива на  рев

# 214
Здравеите мам4ета. 4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ МАЛКИ МЕСЕ4ИНКИ ДНЕС  ura. Да растат здрави и 6тастливи деца. Корнелия, полу4ава6 6-ца по готварство, смях се с глас hahaha, голяма си капия и сладурана. Но както се казва важен е жеста. Да са ти живи и здрави мама и свеки. И сега искам не6то да ви попитам маи4ета, ...като правите ка6ите моля да ми кажете колко ги разреждате, 4е някъде 4ета 4е дават ка6ите с бутилката и биберона, на друго място 4ета с лъжи4ка. Ама как става тая работа с бибероната, нали ка6ата трябва да е гъста и да се дава с лъжи4ка newsm78???
        А ина4е ние днес бяхме да се мерим и ве4е сме 7.020 кг. пак казвам 4е все о6те сме само на кърма. Малката буболе4ка ве4е запо4на да 6ава много и да се върти предимно от гръб по корем, и си упражнява гласните струни доста сериозно smile3514. Ами това е за сега, лека ве4ер от нас  bouquet.

# 215
  • на брега на Дунав
Чакайте да ви покажа тортенцето на мама Наска дето го спретнах днес. Мисля, че се получи доста добре, ама и вие кажете  Mr. Green

Пускам и двете снимки, защото първата е преди да сложа шоколадовите елементи и се чудя кой вариант ви харесва повече. Да знам за друг път как да я правя.
като за първи път дано не прозвуи нескромно, ама мисля, че се справих доста добре пък и тези шоколадови елементи за моя изненада се получиха.  Embarassed. Хайде кажете, чакам отзиви.   bouquet

# 216
Корнелия тортата е супер и в двата варианта,разкош,  направо лигите ми потекоха

# 217
Привет!
Ние имаме режим ... или поне така си мисля newsm78
Ставаме към 5-6 часа сутринта,хапваме и играем в леглото (сама си игрАЕ)
9 чАСА пак хапваме и сън 40 минути
12,30 хапваме и към 13,30 заспива до към 4-5 часа следобед
17 часа хапваме и започва да мрънка ако сме в нас, ако сме на разходка е весела
21.00 часа баня и сън

korneliia_h , страхотно изглежда Laughing

# 218
korneliia_h  smile3501 newsm10  love001 smile3525и още много овации от мен.....но да знаеш,друг път преди да разкаазваш такива истории,пиши да не ги четем докато ядем или пием пред компа/предполагам,че и други като мен го практикуват/,че за малко щях да се гътна/такова задавяне си устроих,че чак детето събудих/ Naughty...а иначе  да знаеш,майстор си не само на компа.... Wink
Емси-съвсем спокойно можеш да си правиш кашата с вода...а ако искаш да цедиш на ръка,най-лесно е с чашка/с по-дебел и заоблен ръб-опираш на него ареолата и натискаш от горната страна на гърдата като леко приплъзваш палеца къкъм зърното...незнам дали си го представи,но така е най-лесно без помпа.../иначе аз като слагам кърма не я притоплям-все си мисля,че я докарвам на стериност и на температура....пък и да ти кажа една тънкост...като правиш кашата с вода,след като заври я поизчакай да поизстине хубаво,че иначе става на бучки и трябва или да я минаваш през цедка,или да я пасираш...А другия път ги питай вашите доктори и сестри-те само със здрави деца ли работят...че ми стана интересно newsm78
Дидка,позабравила си мила какво е весело в тоя период...я бързо си върни лентата назад....не вярвам Вики да не е искал на ръчики.... Joy,а аз също редувам люлка,столче, облягам го на едни възглавници на фотьойла....и основно се правя на маймуна.....и на поставка за бебе също...
Лида,и ние сме  от стегнатите бебоци-а ако искаш да знаеш Любима изглежда много голяма на снимките....та за килата хич не мисли...А,кашата я давай с лъжичка-щото то това е идеята да свикнат и с друг начин,не само да смучкат...
Тинтири -Минтири...то нали знаеш,че Господ си знае работата-щом ни е събрал тука....пък сега ако кажеш,че и вашия тати по твърдата музика си пада...вече направо ще ви каня на гости ...че работата на астрални близнаци ми намирисва...../пък като дойдете ще видим ние по колко точки се припокриваме Wink/

Сега да не забравя:Честита месечинка на Бобко на Емси,Борко на Поливоли и София-Ейнджъл на Валкакар,на Пресито на Ива78 и честит рожден ден на майката на Корнелия....И за всички майчици-

# 219
Абе Корнелия, ти сигурна ли си 4е тази торти4ка не е купе6ка Joy??? Полу4ава6 бурни аплодисменти smile3501,...а сега нали знае6 4е 6те трябва и рецептата да дава6 тука, 4е с тия 4удесии направо...... ни зема акъла newsm78.
 Камбанска, абе то и аз така си мисля 4е трябва с лъжи4ка, но понеже 4ета тука и други работи та за това да питам.

# 220

Дидка,позабравила си мила какво е весело в тоя период...я бързо си върни лентата назад....не вярвам Вики да не е искал на ръчики.... Joy,а аз също редувам люлка,столче, облягам го на едни възглавници на фотьойла....и основно се правя на маймуна.....и на поставка за бебе също...

МАй да  ooooh!
Днес за пръв път излезнахме чак към 3 и то само с колата и за това ми се видя дълъг деня Wink

Хехе Камбанке Mr. Green...голямо обяснение си дала за изстискването скиЦО  Heart Eyes

Корни, мастър си   bouquet аз тази торта я гледах в готварския но никога не съм я правила - я разкажи сложна ли е Wink

# 221
Здравейте! Grinning
Честити месечинки на най-сладките бебенца! Корнелия и мен ме разсмя много с тази злополучна торта LaughingАз точно тогава хранех бебето и четях форума,та тя спря да яде и ме изгледа лошо.... LaughingВажното е че си овладяла положението!Браво! Peace  chef
 Мойто сладурче сега е нещо кисело та играят с баща си .

# 222
 Здравейте мамчета!
Корнелия, супер е тортичката - така ми се прияде, но нали съм на диета зарди обривите на Руми, та ще трябва да почакам докато ми дойде ред до тортички! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Момичета, благодаря на всички които са ми писали за съня на бебчовците през деня. Сега имам друго питане - понеже захранвам с картофи и моркови и набарах едни пюрета на Ганчав само с картофи, моркови и вода и е нужно да се добави АМ/кърма, но в нашия случай аз съм решила да слагам АМ хипоалергенно, то и за това съм взела пюрета без мляко де. Та са чудех дали може да се сложи вътре примерно една мерителна лъжичка АМ без да се разрежда така както си е на прах, защото и без друго пюренцата са почти течни и много трудно се дават с лъжичка ако се сложи разредено с вода АМ?
Иначе ние утре сме на преглед при алерголог, уж някакво "светило" стискайте палци да ни помогнат, че вече в чудо сем се видяла с тези петна Praynig Praynig Praynig.
Поздрави на всички празнуващи бебчовци, да са живи и здрави и само радост да носят на мама и татко!

# 223
Здравейте красавици!

Бубата заспа и аз се пльокнах на дивана в хола пред ТВто с лаптоп в скута.

didi_b, опитай да м сложиш само АМ и то ще си покаже дали може да се разтвори без допълнително количество вода.

lida , аз давам кашата с шише и то за вечеря  и бебка спи непробдно по 8 часа. Правя я като сипвам 120 или 140 грама вода и после започвам да сипвам каша и да бъркам .... докато ми хареса консистенцията.

Корнелия, като видях шедьовъра ти .... ако ти бях комшийка щях да се разсърдя, че не си ме викнала да оближа пода след артистичото пльокване на първата торта.

А сега ви пожелавам лека вечер и спокойни ебки през нощта  bouquet

# 224
опааааа последното изречение на горния ми пост е правилно да се чете БЕБКИ, а не ЕБКИ, но и ЕБКИ не е лошо да има тази вечер Joy

Общи условия

Активация на акаунт