дано някои наистина не ти е барал нещо 
Ето да ни видите как сме се извъртяли напреки на леглото и едно фото от днешната ни разходка

Желаявилекаи спокоина нощ!

!
Да растат много здрави и щастливи дечица
Нека й се случват само хубави неща и да е много щастлива 

Радвам се, че се завърна 

Ще вземем да спретнем една разходка до Пловдив, че пък и така ми се е доходило...
Как са разбрали, че компютъра е шернат? Дано не са ти ровили...сигурно има начин да се провери.
Криско много сладък 

. Много много усмивки да ви носят малките съкровища. За моите злополуки ще продължа да ви разказвам, че аз тези няколко дни за рекордите на гинес бях с къръщина
.
. И аз исках да разбера дали може да се проследи дали е дърпано нещо, но май няма такъв вариант или ако има не го знаят хората до които се допитах. Така или иначе каквото и да е станало няма връщане назад за съжаление.

. Мамите от готварския форум ми помогнаха за идея и така то не бяха фондани, то не бяха кремове и чудеса. Голямо вихрене падна
. Само да кажа, че като сладкар съм многооооо назад и повечето от нещата правих за пръв път. Измайсторих там нещо в петък вечерта
. Едни розички от фондан правих и едни цветчета и остава в съдбовния ден да украся тортичката. Сутринта в петък се хващам аз наново. Мятам фондана върху тортата и решавам да завъртоля една шприцована украса по края на фондана. И вече почват сакатлъците
. Спука ми се кесийката на шприца мъка, мъка, ами сега наща Корнелийка търси подръчни материали
. Барнах там едни кесийки, ама те братче голямо мента илязоха. 2-3 им разказах играта с тоя крем та накрая разгеле уцелих джакпоту с една долу горе здрава . Почвам да шприцовам и тъй съм се улисала да не прекъсна линийките, че без да усетя тортето се озовало на края на масата и аз докато я въртя за да шприцовам хоп след няколко секунди вече лежеше мъртва на земята
. Мъка, мъка, мъка
. Идеше ми да се
при вида на тая пихтиеста маса на пода. Както и да е запазих самообладание до колкото можах и право на магазина. Вземам продукти и завъртам една бърза торта с желатин. Тя се стяга за 3 часа и понеже украста ми от първата торта не бях успяла да я опълзотворя и импровизирах на новата тортичка с нея. Е, не стана както бях планувала, ама биваше. Всъщност много си я харесаха слава Богу. Та такива ми ти работи. Сега трябва да видя какво е станало с тортето на мойто майче и ме е страх дали всички е наред.
. Ама няма как отивам ... мечка страх мен не страх. Та голям
илзязох накрая.

и не мога да се изцедя. Не искам да купувам АМ, и въпроса ми е