Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 711
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Здравей Корнелия тъкмо щях да запитам къде се губиш   bouquet дано някои наистина не ти е барал нещо  Praynig
Ето да ни видите как сме се извъртяли напреки на леглото и едно фото от днешната ни разходка

Желаявилекаи спокоина нощ!

# 196
  • Велико Търново
Честито на всички месечинки!Желая им да са много здрави,да папкат и да слушкат! baloni baloni

Ако,правилно съм разбрала,защото е писано след полунощ:
 Честит Рожден Ден на майката на Корнелия!Пожелавам и да е много здрава и много години да се радва на прекрасната дъщеря и най-хубавите внучета!Весел празник и пожелавам! newsm51 bdbaloni

Да не чува дявола ние сме добре.От днес за пореден път ще започна да захранвам,да видим какво ще стане този път,защото нерви не ми останаха вече.На мен още ми е много далече коледното настроение,но трябва да се има в предвид,че аз не съм и много романтично,но за това си има причина,но като ще ни е първата Коледа с Божи ще е различно и хубаво.
Сега да ви се покажем и ние и има една снимка да видите моя мъж като слуша какво прави Mr. Green.

Това е от мен за сега!Лек ден на всички и  Hug!

# 197
  • Варна
Добро утро и от нас!
Честити месечинки на родените на днешното число  bouquet newsm67 Да растат много здрави и щастливи дечица
Честит тожден ден на майката на Корнелия baloni bdbaloni Нека й се случват само хубави неща и да е много щастлива Tada
Анитка, не бях се сещала за това LaughingМоже да го запиша в някоя ловна дружинка rotfImbo
didi_b, честито ви първо зъбче tooth
И ние нямаме режим за сън, пък и за ядене. Спи по 20-30 мин обикновено сутрин и пак толкова следобед. Ако сме навън спим по 3-4 часа и пропускаме ядене. Веднъж яде през 3 часа, после през 2 часа и половина, друг път през 4 часа. Абе луда работа Rolling Eyes
korneliia_h, липсваше на всички ни Hug Радвам се, че се завърна smile3521
Целуффки от нас  love001

# 198
Добро утро момичета и момчета Hug

МЕрсаж за пожеланията на малкото ми мишленЦе  Heart Eyes
ЧЕстито на всички малки бебоци, родени на днешна дата - да са здравички и веселички им пожелавам  bouquet

Корнелия - добре си си дошла и честито на майчето ти  bouquet

Диди честито ви зъбче Wink

...малкияТ писка отивам
Абе я кажете какво ги правите малките - той иска само на ръце и забавления ooooh!

# 199
  • София
Благодаря ви за отговорите  bouquet, ще изчакам още малко и ще видя дали да я слагам.
Ние не можем да се захраним, защото се появяват пак колики, много е хремава милата, не може да яде, дави се, вече не знам какво да слагам - май нищо не помага.... Confused

# 200
  • София
Ей, kambanska, да знаеш, че някой отгоре иска да сме свързани май  Laughing Laughing Laughing
Бебоците ни - родени на една и съща дата, пък и мъжете ни също на една дата, та и в една и съща година!!!! Трябва да се запознаем лично, определено!  Grinning Ще вземем да спретнем една разходка до Пловдив, че пък и така ми се е доходило...

Таталинке, много се радвам, че и двете с Ени сте по-добре вече. Не си го слагай на сърце кърменето. Вече си й дала достатъчно за 6 месеца. Някои майки не успяват изобщо да кърмят и пак са има живи и здрави бебоците. И аз полека-лека мисля да отбивам. Следващия месец мисля да заменя изцяло едното хранене и да започвам да заменям и второ.

А по повод ловджиийските снимки, се сетих и за една наша, където Вики е на 40 дни:

# 201
Сетих се да ви питам нещо - Вашите бебчовци имат ли режим на съня през деня? Защото при нас няма такова нещо - спи си когато й скимне и по колкото й скимне, а понякога хич не спи. Добре поне че през нощта спим от 21,30 до към 6,30-7,30.
Моята бебка през деня също няма режим, спи 4-5 пъти по 1 час.Нощем спи от 20.00 до 07.30 ч.

# 202
  • Варна
Добро утро!
Ние с Криско се наспахме порядъчно и сега сме свежи и готови за разходки. Диди питаше за режима -и аз успях да схвана вече в общи линии режима на детето и се опитвам леко да го направлявам. Искам да го свикна на приблизителни часове да хапва и дремва, за да е по-спокоен и аз да си планирам по-добре деня. Една приятелка ми сподели, че от както е въвела режим детето й е по-спокойно.
Корнелия, радвам се че си тук отново  Hug Как са разбрали, че компютъра е шернат? Дано не са ти ровили...сигурно има начин да се провери.
ДИдка БГ пиТКА, аз редувам -шезлонга, по корем на дивана, после по гръб, малко из стаите...а най се радва на едни патета, които обикалят в кръг и пеят. 20 минути забравям, че имам дете...е, надува ми се главата от песничката, но мога да свърша нещо. Ето ги:

# 203
Добро утро от нас да почерпя че днес ставаме на цели пет месеца  party023 newsm38 beer3 Wine Glass Coffee Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
Честита месечинка на Бобко на Емси,Борко на Поливоли и София-Ейнджъл на Валкакар,да растат жизнени и енергични деца.

# 204
Анитка, мерси за отговора - ще потърся и патета Wink Криско много сладък  Heart Eyes

Буболинке, Миши като бе със сополки и му давах оксинокок..... и за 2 дни се оправи

Аз вчера реших да дам на Миши каша 1 лъжицаи взе, че много му хареса - и хоп още една Peace
КАто гледам май никак вече не му стига кърмата - а не иска никакво друго мляко, че да видим сега с кашичката какво ще стане Peace

ТАтлалинкО
  Hug Hug

# 205
  • Варна
Преди малко забравихме...
Честито на всички месечковци днес -Пресито, Бобко, Борко и София- Ейнджъл! Да са здрави, да папкат добре и да спинкат сладко по цяла нощ Heart Eyes

# 206
  • на брега на Дунав
Добър ден момичета. Благодаряяяя за пожеланията за моето мамче, златна душичка е тя да знете и страшно ще я изненадам днес като й кажа, че има поздрави от мамите от форума защото аз съм й говорила за вас  Mr. Green. newsm51
Честито на всички месечинки днес, че доста сте днес май   bouquet. Много много усмивки да ви носят малките съкровища. За моите злополуки ще продължа да ви разказвам, че аз тези няколко дни за рекордите на гинес бях с къръщина  #2gunfire.
Анита_ ами много лесно разбраха, че компа ми е открит, защото при тях се виждат всички компютри в мрежата , които са достъпни за всички. Лошото е, че ни го казват така между другото едва сега след като са минали няколко месеца вече  #Crazy. И аз исках да разбера дали може да се проследи дали е дърпано нещо, но май няма такъв вариант или ако има не го знаят хората до които се допитах. Така или иначе каквото и да е станало няма връщане назад за съжаление.bash  cry
 Та, в събота мойто свеки имаше рожден ден и аз реших да се развихря и да й направя една тортичка за изненада   party023. Мамите  от готварския форум ми помогнаха за идея и така то не бяха фондани, то не бяха кремове и чудеса. Голямо вихрене падна   cook. Само да кажа, че като сладкар съм многооооо назад и повечето от нещата правих за пръв път. Измайсторих там нещо в петък вечерта  smile3506. Едни розички от фондан правих и едни цветчета и остава в съдбовния ден да украся тортичката. Сутринта в петък се хващам аз наново. Мятам фондана върху тортата и решавам да завъртоля една шприцована украса по края на фондана. И вече почват сакатлъците  smile3508   smile3514. Спука ми се кесийката на шприца мъка, мъка, ами сега наща Корнелийка търси подръчни материали  newsm53. Барнах там едни кесийки, ама те братче голямо мента илязоха. 2-3 им разказах играта с тоя крем та накрая разгеле уцелих джакпоту с една долу горе  здрава . Почвам да шприцовам и тъй съм се улисала да не прекъсна линийките, че без да усетя тортето се озовало на края на масата и аз докато я въртя за да шприцовам хоп след няколко секунди вече лежеше мъртва на земята  smile3511. Мъка, мъка, мъка  bash. Идеше ми да се  #2gunfire при вида на тая пихтиеста маса на пода. Както и да е запазих самообладание до колкото можах и право на магазина. Вземам продукти и завъртам една бърза торта с желатин. Тя се стяга за 3 часа и понеже украста ми от първата торта не бях успяла да я опълзотворя и импровизирах на новата тортичка с нея. Е, не стана както бях планувала, ама биваше. Всъщност много си я харесаха слава Богу. Та такива ми ти работи. Сега трябва да видя какво е станало с тортето на мойто майче и ме е страх дали всички е наред.  newsm78. Ама няма как отивам  ... мечка страх мен не страх. Та голям    chef илзязох накрая.
П.С.Ако някой има нужда да омъртви тортичка предназначена за свеки да свирка, аз съм спец в тая област  smile3532  newsm10  smile3508
Хайде после пак ще пиша, че колко имам да наваксваааааам  Mr. Green

# 207
Първо да благодаря на всички, които вече ни честитиха месечинката! Hug
Честито на другите набори!
Аз не че се скатавах сутринта, но само ви четях и чаках да стане време за консултация, че да се похвалим колко сме пораснали. Уви, сестрата ни върна, защото аз успях за 1 месец два пъти да простудя детето си,(а болни деца, тя не мерела). В резултат на което, отново сме с хрема, хрипове, секрети и нощес през няколко минути се е будил, че не може да диша и днес вече ми треперят ръцете от изтощение и яд на мене си.  Banghead

Спешно въпросче, към мамите захранили с каша (аз взех на Фризокрем, ориз+ца-ца, нищо че има захар) и бях решила днес на навършени 5 месеца да захраня най-официално (за всички, които искаха да споделя резултата от дълбокомъдренето ми, относно това, с кое да започна). bowuu
Обаче, сега видях, че пише да се свари АМ/кърма. А, току що установих че като сме ходили до Враца съм си счупила помпата (за какво ли я мъкнах и нея) Banghead и не мога да се изцедя. Не искам да купувам АМ, и въпроса ми е
Може ли да разредя кашата с вода?

# 208
Корнелия, мила, на теб сигурно не ти е било до смях с тия тортенски премеждия, но така увлекателно си написала поста си, че прихнах, като си те представих. Аз в такива каръшки ситуации, от безсили започвамда се надсмивам над себе си. Т, не че друго може да се направи.
Важното е, че си уважила свекито, а сега и майчицата си! Поздравления  за празника и и винаги да бъде до теб за подкрепа и утеха! Мйчините съвети са безценни!

Дано, никой не се е възползвал от труда ти! #2gunfire

# 209
нееееееее, Корнелия, хем се смея от сърце, хем кофти ситуация... Laughing
Честит празник на майка ти и на теб! сигурна съм, че нейният празник е и твой. Да сте живи и здрави и много късмет ви пожелавам!   bouquet

Честито на месечковците днес! Да са здрави и жизнерадостни!  newsm67

Емси, нашата паничка в която хапваме е капачката на шишето. Ползвам на Авент. Обикновенно слагам кашата, измивам се хубваво и се изсцеждам директно, без помапата отдавна съм я прибрала. Цър, цър, ей така newsm62

Общи условия

Активация на акаунт