Честити месечинки на всички празнували тия дни и на всички празнуващи днес!

Чудесни са юнските бебоци - толкова жизнерадостни изглеждат всички. Пу-пу!

Ние приключихме със захранването с каша. От вчера сме на картоф. И макар и безвкусен, смесен само с кърма, беб си го лапа. Ако бях започнала с нещо сладко като ябълка, може би нямаше да иска картофа. Поради тези съображения започнах с картоф. След седмица ще добавя моркови и картофи на ХИП. А картофа е собствено производство.
Тази седмица ни предстои трето ДТК. Неприятна история.
У нас аз играя ролята на бънджи
. Стефи е доста по-енергичен и му е скучно вече дори да се забавлява от време на време сам. Затова се налага да го разхождам. Слава Богу спи спокойно нощем, което е най-важно. От 2-3 дни, откакто увеличих кашата и в последствие катофа на 2 с.л., се буди нощем само по 1 път. Само две лъжици, но засищат очевидно.Валкирия, ще увеличим отбора на тридесет годишните:) Аз смятам, че това е една чудесна възраст.
А къде ли изчезна, Корнелия ??
Честито зъбче, Диди!

но днес сме добре
(пу пу)

,както и ние де 

Порастнала е само с един см и сега е 8200 и 68 см. Също почваме попарките сутрин, почваме да се учим да седим сами, понеже още не можем. И така...
до 12ч.
, а нямаше как да го платим тогава. В понеделник отива моя да го плаща и случайно му споменават, че компютъра ни бил 'шарнат' или с две думи означава, че информацията в него е достъпна за всички абонати в мрежата в която сме
. Направо изпаднах в ужас от този факт
. Нали работата ми е свързана с компютъра и всичките ми проекти минали, настоящи и тези над които работя в момента са на него барабар с работните файлове, а те са важни защото са на Флаш (програмка за компютърна анимация) и по принцип аз не ги продавам с готовия проект, запазвам си правото само аз да правя промени. Както и да е. Пощурях от факта, че тези неща са били достъпни за кой знае какви хора и какво може да се теглили от там, защото недоброжелатели всякакви има
. Повярвайте ми имах чувството, че съм се съблякла гола и съм се разходила така по центъра
. Все пак в тая машина си имам толкова лични неща. Добре, че няма компромати
.
. Лека нощ мамчета