Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 714
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник на всички в деня на християнското семейство! Много здраве, любов и топлина желая на всички!
Честити месечинки на всички празнували тия дни и на всички празнуващи днес!  newsm67
Чудесни са юнските бебоци - толкова жизнерадостни изглеждат всички. Пу-пу! Heart Eyes Hug
Ние приключихме със захранването с каша. От вчера сме на картоф. И макар и безвкусен, смесен само с кърма, беб си го лапа. Ако бях започнала с нещо сладко като ябълка, може би нямаше да иска картофа. Поради тези съображения започнах с картоф. След седмица ще добавя моркови и картофи на ХИП. А картофа е собствено производство.
Тази седмица ни предстои трето ДТК. Неприятна история.
У нас аз играя ролята на бънджи Simple Smile. Стефи е доста по-енергичен и му е скучно вече дори да се забавлява от време на време сам. Затова се налага да го разхождам. Слава Богу спи спокойно нощем, което е най-важно. От 2-3 дни, откакто увеличих кашата и в последствие катофа на 2 с.л., се буди нощем само по 1 път. Само две лъжици, но засищат очевидно.
Валкирия, ще увеличим отбора на тридесет годишните:) Аз смятам, че това е една чудесна възраст.
А къде ли изчезна, Корнелия ??
Честито зъбче, Дидиtooth

# 181
Здравейте и от нас.
Честити месечинки на Цецко,Ванко и Миши.Да са живи и здрави,много да слушкат родителите си.
didi_b  честито ви първо зъбче
Момичета пазете себе си и бебоците че има много гаден вирус с кашлица,аз от два дена имам мускулни болки тъпча се с  осцилококцинум и съм добре вече,обаче баткото днес се събуди със страшна кашлица и пропусна училището,ако се вземат мерки навреме бързо се стабилизизираш,най много ме е страх да не се разболее Пресито и затова превантивно и тя пие осцилокцинум.

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 15:43 от Ива78

# 182
Благодаря ти Анита, за споделеното инфо.  Hug
И аз се зачудих за Корнелия. newsm78
Мила, драсни някой ред, че да не се притесняваме и най-важното дано нямате някакви проблеми!
Между другото твоята приятелка Pupsik, дали сподели как е минала операцията?

# 183
Selia най вероятно са зъбки,но ние взимаме Хамомила и  от нея е по добре,но снощи не знам какво беше това чудо-щом и нурофена не помогна Sad но днес сме добре  Grinning (пу пу)
А относно нова година -няма как да  се получи,защото тате е на работа в банката и няма начин.Дано поне на бъдни вечер да сме заедно-не смея да питам да не би и тогава да му се пада дежурство ....а иначе  ние живеем при родителите му и хич не ми се празнува с тях.МИналата година си бяхме в къщи-тук с тях,защото на коледа получих контракции и бях предимно в хоризонтално положение.Дано тази година не  е толкова кошмарно.А нали има поверие че както посрещнеш новата година все така ще ти върви и аз  за  това съм в това настроение,но от др страна няма да съм единствената -ще празнувам с вас(ако форума не забие  Laughing )
 Целувки и лека вечер на всички
и утре да  има още нови бисерчета  Heart Eyes

# 184
Сетих се да ви питам нещо - Вашите бебчовци имат ли режим на съня през деня? Защото при нас няма такова нещо - спи си когато й скимне и по колкото й скимне, а понякога хич не спи. Добре поне че през нощта спим от 21,30 до към 6,30-7,30.

# 185
Момичета Корнелия  има проблем с комп-а и за  това я  няма ,но иначе каза че  са  добре.Скоро ще е  на линия  Peace
 И  ние  нямаме  режим  за спането през  деня -спи ми  по 10-15 мин след папкане,а понякога (но вече  мнг рядко )и по 1.5-2 часа.Но така ще е вече  сме малко попораснали  Laughing

# 186
Благодаря на всички милички.... черпя ви виртуално за месечинката на моят голям-малък мъж  lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 18:18 от Elisir

# 187
Честити месечинки на всички   bouquet
Марти е по-добре-доки каза,че ухото му е още зачервено,но по-малко в сравнение с преди 3 дни.
adi_5,снощи и ние имахме подобни преживявания.Марти заспа към 21ч и се събуди в 00ч.И като ревна-леле направо се видях в чудо-какво ли не направих и няма и няма.Накрая се измори и заспа.Днес питах доки и той каза,че може би са зъбките(или пък болното му ушенце).Кажете как давате Хамомила?Ох дано това да не се повтаря и тази нощ и бебоците да спят спокойно People Angel,както и ние де  Laughing
didi_b на моя бебок му се доспива през 2 часа и спи за около 30 мин.Е това го открих наскоро де,след доста нервни и неспокойни дни  ooooh!
Ива78 ,бързо оздравяване  bouquet
хайде чао засега,че Марти се събуди Grinning

# 188
  • София
didi, моята принцеса си има неин си режим, който аз обаче аз разгадах Simple Smile
Обикновено спи около час след папането за по около 30-40 минути. Е, не спи между всички хранения, но поне 2-3 пъти на ден си подремва.

Камбанска също нещо се скътава?! И Нушинка скоро не се е отчитала... има и още отсъстващи...

# 189
Тук съм,тук съм...хич не се скатавам.....ама от вчерашната преинсталация на компа на мен се падна честта да си донакача разните му програмки и сега ползвам всяка пролука/а и да случа Ивчо на кеф, та да не ме навиква/ и периодично надниквам да ви видя....Пък и гледам да не досаждам,че скоро ще ми покажете червен картон за окупиране на темите.... Embarassed
Иначе ,днес щях да чистя,ама от сутринта ми е едно мързеливо и докато си пиех кафето и се мотаех из нета...взеха,че казаха по телевизията,че днес е ден на Християнското семейство и Любка реши да не се прави на работна,ами да се накипри и навън....та така...и важното е,че хич не ми пука/което рядко се случва/....а преди малко заплаших благоверния,че ще си поканя и гости,щото него вятъра днес го е завял към Македонския край...И за всички,дето ще са сами по празниците-напълно ви разбирам и ви съчуствам...като знам какво е ooooh!...та ако и аз увисна/че засега има едни планове за купон на селото дето са майка ми и може и да мога да се отпусна и аз без деца...ама  ще видим/,предлагам да сди направим едно виртуално празнуване...А за украсата-още ми е толкова далече ...но то  с терминаторче вкъщи ,по-добре да поизчакам,ако искам нещо да остане и до Коледа....ако може да постнете снимки на вашите украси,та да им се порадвам....
valkiria ,с мъжа ми сте родени на една и съща дата .....само,че той е 75ти набор...но  сигурно и при вас е весело м/у Коледа и Нова година...при нас е нон стоп купон...макар,че накрая вече героите са поуморени...
За захранването-ние вече съвсем го омотахме....нали въведох кашите,но негово бебочество се запече и вкарах и тиквата/дето почти всички деца обожават/,но не би....плюем я,цупим се...въртим се и мажем като за световно....мислех,да почвам зеленчуците с картоф и морков,ама нали и те затяягат и днес мама вече я хванаха лудите и по съвет на една майска мама му направих пюре от броколи...и представете си диването така го хареса,че чак ми се разсърди като му прибрах купичката....пък то да е нещо вкусно....Иначе ефекта беше почти незабавен и вече ще го имам впредвид като имаме пак подобни проблеми.....
Някой/вече не помня кой/ питаше как ги правим домашните пюрета-та да си кажа и аз-плода или зеленчука почествам и нарязвам на кубчета и със съвсем малко вода/а може и без/ слагам в купа с капак в микровелето на 5-10 минути...и като поомекне пасирам с един прибор на дупки/за мачкане на картофи на пюре/,ако има нужда и пасирам...но това е в общи линии-предпочитем така,щото става бързо и не се омазва всичко..пък и ако сложа на котлона е и по-бавно,пък и има риск да го забравя/все пак микровълновата ми звънка като е готова/ Mr. Green
didi_b ,такова нещо като режим при нас също няма-ни за ядене,ни за спане...но честно казано така ми е по-лесно....и определено Ивчо ми е по-спокоен/а и от опит с баткото знам,че трудно можеш да вкараш някой в твоите изисквания,ако той не ще/
За Корнелия и аз Щях да питам,че нещо е пусто тук...добре,че Ади  я издаде,та да не я мислим...

Уф,пак прекалих,пък смятам и довечера да пиша....
Но сега да не забравя да поздравя месечковците -да са живи и здрави и техните мами..това е за тях:
А НА ВСИЧКИ ДРУГИ-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА хРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 19:46 от Анонимен

# 190
Здравейте мили мами,

Честити месечки на всички!  bouquet
Благодаря на всички за отговорите
Камбанска мерси много за отговора и за сайта с плетките. Аз така си и мислех, че жилетката на Ивчо е плод на импровизация, защото ми се струва, че не си човек който следва модели. Мен обаче не ме бива хич в импровизациите и да си призная честно и аз съм същата и в кухнята. Да, за съжаление - факт. Но понеже имам подобна прежда - преливащо сиво и исках да изплета на бебка точно такава жилетка с качулка реших все пак да попитам. Е, няма как ще ми се наложи и на мен да поимпровизирам (даже вече започнах) пък после ще покажа какво съм сътворила. Лошото е че нещо апарата ни се скапа, той си беше и стар и ще трябва да купим нов май.
Ето една снимка да видите мойта беба как се е метнала на майка си и по пиенето на бира и се опитва да открадне бирата на тати  Wink

# 191
Здравейте, минавам така само набързо...
Да ви се оплача Йоана е качила 800 грама за месеца и това е недопустимо много. То детето стиска устата и не иска да яде а аз тъпча ли тъпча та да не изгладнява бързо, И ето го резултата, док щеше да ме  #2gunfire Порастнала е само с един см и сега е 8200 и 68 см. Също почваме попарките сутрин, почваме да се учим да седим сами, понеже още не можем. И така...
Това е засега и ...лека и спокойна вечер от нас с Дебелана

# 192
Добър вечер мами!Ние днес направихме един голяяям маратон с една юнско-юлска мама,който Диди проспа е поне по-голямата част  Laughing е ма в къщи що не спи?Режим през деня нямаме,защото в къщи заспиваме с 300 зора наобяд,редовно заспиваме към 18-19ч. и после съатветно   #Crazy до 12ч.Много хубави тез наште деца пу-пу
И на мен не ми е още празнично,днес набелязах украсата и тез дни ще украсявам Joy
Честити месечинки на празнуващите бебоци и мамите!
Диди б честито ви зъбче
Адела бързо да се оправяте от това болно ушенце
За сега толкова отивам да избаня детенце и да го нахраня  Heart Eyes

# 193
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Честито на всички празнуващи!
В последно време от тези разходки не ми остава време да се отчета.Но пък почти всяка вечер ви прочитам.
И ни нямаме режим на спане през деня.Когато сме в къщи почти не спим, но навън си наваксваме.
Диди Б честито първо зъбче!
Таталина, радвам се , че сте добре.
На всички болнички ви пожелавам бързо възстановяване.
Приятна вечер!И лека нощ!

# 194
  • на брега на Дунав
Здравейте милички, мале как ми липсвахте тези няколко дни   bouquet. Гледам Ади5 ви е писла, че имах ужасни проблеми с компа и слава Богу тази вечер ми ги отстраниха  и мъжо тука ми се хили, че съм нямала търпение да пиша във бг мама. Мъжка му работа  #2gunfire. И аз като Дидолинка ... ама много мило ми стана, че сте забелязали, че ме няма. Голяма прегръдка за всички и цунки на бебоците.   bouquet   bouquet
Иначе аз да се оплача от моите неволи. Първо мъжо забравил да плати нета и уикенда ни го изключиха  smile3514, а нямаше как да го платим тогава. В понеделник отива моя да го плаща и случайно му споменават, че  компютъра ни бил 'шарнат' или с две думи означава, че информацията в него е достъпна за всички абонати в мрежата в която сме  newsm61. Направо изпаднах в ужас от този факт  smile3514. Повярвайте ми все едно ме поляха с вряла вода  cry. Нали работата ми е свързана  с компютъра и всичките ми проекти минали, настоящи и тези над които работя в момента са на него барабар с работните файлове, а те са важни защото са на Флаш (програмка за компютърна анимация) и по принцип аз не ги продавам с готовия проект, запазвам си правото само аз да правя промени. Както и да е. Пощурях от факта, че тези неща са били достъпни за кой знае какви хора и какво може да се теглили от там, защото недоброжелатели всякакви има  smile3512. Повярвайте ми имах чувството, че съм се съблякла гола и съм се разходила така по центъра  Banghead. Все пак в тая машина си имам толкова лични неща. Добре, че няма компромати  Mr. Green. сега се успокоявам само, че може би никой все пак не се е възползвал от момента, за да тегли нещо  smile3518.
Така ...
Страхотни снимки сте постнали, а дечицата са прото невероятни.  smile3521
Емси миличка, Пупсик днес са на операция в София, не сме се чували с тях, но предполагам че тези дни ще се чуем, че и аз се притеснявам за бебо. Дано всичко е наред с тях, че са ни много скъпи  приятели. Само като инфо -  те  бяха хората, които когато в 24:00 часа ми изтекоха водите с Еми, един телефонен раговор с тях беше достатъчен, за да се  хванат двамата с тяхната кола и да ме занесат в болницата в съседния на нашия град, защото  ние за съжаление тогава нямахме кола. Така, че в известен смисъл те са супер много съпричастни на раждането на първородното ни слънчице.  Mr. Green
Оф имам толкова много неща да ви казвам, ама в хладилника ме чака една тортичка, която трябва да довърша, че мойто мамче утре е рожденничка и искам да я изненадам. Така че ще ви оставя за сега и ще пиша пак утре. Много сте ми милички всичките  newsm53  newsm51. Лека нощ мамчета   love001

Общи условия

Активация на акаунт