Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 723
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Буболина, ние имаме подобно бънджи (отпред е като пате) и аз от няколко дни го слагам Анди в него и той страшно много се кефи.
Изчакай, може би е малка още твоята бебка. След няколко седмици може да реагира по съвсем друг начин.

# 166
  • Канада
Здравейте момичета!
Прочетох всичко и видях сладурите-страхотни са!Вече са едни малки красиви човечета!
Аз днес няма да пиша,че съм бясна направо  smile3515и постинга ми ще звучи много минорно,пък не искам да развалям коледното настроение което цари в темата! santa2 Nature Snowman
Само ще почерпя с това онова,че и Ванко Калпазанко става голям Mr. Green на 5 месеца!!!  party023 newsm38 newsm64 beer beer3 beer2 Wine Glass Popcorn cook,а за малките съкровища  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle bombs
А сега отивам да отпусна душата с една beer,че иначе smile3514 Banghead
Целувки на всички и послушни бебоци!!!

# 167
Здравейте момичета.
 Виждам, че настроението е приповдигнато с наближаващите празници. Аз като че ли не мога да свикна, все още че е зима, защото листата не са окапали,а зелената трева си стои, но сигурно скоро може да ни изненада снега, че метеоролозите уж до една седмица го дават да завали сняг, макар че някъде вече валя. И аз се радвам на наближаващите празници, защото за първи път сме трима.
 Вили 1 може би си права и аз се замислих вчера за дохранването. Ама като се притесни човек. Може да пробвам да не дохранвам, а ако реве за още тогава, иначе досега си бяхме само на кърма.
Аqne6a, мерси за пожеланията. Твоят Хрис е много боен и сладък натези снимки.
Пепита дано бързо ти отмине хремата. А това бънджи наистина къде се закача?
Боби се събужда и отивам да й обърна внимание.

# 168
  • Варна
Добро утро от нас!
Ива78,ninani бънджито е от едно малко магазинче срещу Окръжна болница на ул.Генерал Колев. Незнам как точно се казва магазина(намира се до маг. Бебчо). Цената беше около 20 лв. Закача се на касата на вратата с една кука. Към него има такава за закачане. Има и такова като на Буболина там. Аз Хрис го бях слагала и в такова и той и там много се кефеше. Надявам се да сте разбрали от не много доброто ми обяснение къде точно се намира Peace
Честита месечинка на Ванко на dany_ip. Да расте много здрав и много да радва мама и тати newsm67
Днес мойто свеки има рожден ден и ви моля да датете идеи за подарък. Нищо не ми ражда главата какво да й купя.
Буболина и аз мисля, че й трябва малко време на малката принцеса, за да свикне, но ти си знаеш най-добре Peace
Ами засега е това. Лек и много усмихнат ден. Целуффки  love001

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:35 от agne6a

# 169
  • Варна
Честити месечинки и на Цецко на Elisir и Михаел на Дидка. Те също да са много здрави и много да радват мама и тати  bouquet

# 170
Благодаря за пожеланията много сте мили   bouquet  bouquet  bouquet
Честита месечинка на празнуващите днес с пожелание за много здраве и късмет  Hug Hug Hug

# 171
  • Варна
Честити месечинки на Цецко, Ванко и Миши   ura! Да растат здрави и усмихнати и много да слушкат. А на мамите   bouquet
Таталинка, разбирам те мила  Hug И аз дохранвам вече с АМ. Няма как...доста време се борих с намаляващата ми кърма, изпих едно езеро с вода и чай, но на детето не му стига и това е. От как давам добавка вечер спи -вчера дори спа цяла нощ -до 7.15 сутринта. Много ми беше мъчно, но няма как...по-добре детето да е спокойно. А и се надявам да поддържам лактацията още няколко месеца, дори да е по-малко. Много целувки на Ени  Heart Eyes

Пепита, запали ни с това бънджи  Simple Smile Много сладък Любчо в него. А на теб бързо оздравяване  smile3525

Вили, пробвала ли си с плодово пюре? То е сладичко и по-добре се приема от децата. А като посвикне ще го смесваш с морковче, тиквичка...примерно основно ябълка + зеленчук.  Така съм чувала че ги прокарват по-лесно. Ние сме още на плодови, дори харесва тези които аз правя...Мнооооого съм горда от себе си  newsm64

Агнеша, май трябва да абонирате вече Хрис за списание "Млад ловец". Наистина ще е най-младият. Или пък да му изпратите снимката  Simple Smile Моя баща и той е ловец и един ден дал на Криси да играе с патрон.
Моят палавник се събуди и ще излизаме. Лек и весел ден!

# 172
Здравейте сладурковци  Grinning
 На  първо място -да поздравим всички празнуващи  буболечета и да им пожелаем  да са мнг послушни,да папакат и растат здрави и щастливи дечица   newsm67 
 Моята мишчица снощи ни държа до 3 часа.Не знам какво и беше  Sad в началото си играеше и просто не й се спеше,но към 23 започна да промрънква и някъде към 24 започна да плаче -и така до 3  #Crazy по едно време имах чувството че ще се срина  на пода от безсилие и умора.Май я болеше коремче,защото като я носех с коремчето на долу се успокояваше.Но доста си ме изплаши де  Sad Сега спи ,но дано да е за по дълго че и аз да си свърша работата.
Мами искам да споделя нещо със вас че много ме мъчи.Ние с Ади ще сме без тате на нова година  Cry пада му се да е нощна смяна и няма желаещи да го сменят.А аз толкова обичам всички тези празници.но.....такъв ни бил късмета.Ще си празнуваме двете с бебоче.
 Вече сме будни(спи ми като зайче-по 10-15 мин.)
Това е от нас
Безброй целувчици на мишлетата   love001

# 173
  • София
Здравейте, момичета!

Днес е денят на християнското семейство, от сърце желая на всички вас Любов и Хармония в умовете, сърцата и домовете ви!  Flowers Four Leaf Clover
Честит празник и на месечковците! Да са здрави и усмихнати!   Party

Анита, и при мен тоновете вода, чай, ядки и т.н. престанаха да дават резултат. Просто Ени не е стимулирала достатъчно гърдите и те съответно са произвеждали по-малко манджа. А сега с шишето още по-малко... и така. И да ми е мъчно, че кърменето приключва, виждам че Ени се чувства добре и това наистина е най-важното! Пък и тя започна да спи по-спокойно през нощта, а и през деня е много по-активна и ведра. Целувки и на вас  Hug

Ади, знам колко гадно е на такива хубави празници любимия човек да не е с теб. Преди време ми се е случвало и е много неприятно, а представям си какво ти е сега, когато имате и бебе. Жалко, че никой от колегите на мъжа ти не се е съгласил да го смени. Сигурна съм обаче, че дните, в които ще сте заедно ще са много хубави!  Simple Smile

За бънджито - днес питах рехабилитаторката от кога могат да се слагат бебчетата в тази джаджа и тя обясни, че е хубаво това да става към 7-я месец, защото тогава се развивал рефлексът за стъпване. Не, че преди това е опасно, но не е препоръчително.

# 174
Ади, да не са зъбки това?
И да ти кажа - моят мъж също ще е на работа на Нова година, управител е, а заведението ще работи и трябва да е там. Cry
Аз обаче може би ще сам при него.При вас няма ли вариант?

# 175
  • Варна
Здравейте момичета!
Ох, като сте отворили темата кажете кой с кого и къде ще празнува празниците - Коледа и Нова година?
И ние ще сме без тати за празниците, но поне съм при родителите ми. Въпреки това нямам настроение Weary
Но това няма да ми попречи да създам празнична атмосфера за бебка.

Честит празник на християнското семейство на всички!
Радвайте се пълноценно на всеки миг с любимия човек и бебетата!

Много усмивки и целувки!  love001  love001

# 176
Вили, пробвала ли си с плодово пюре? То е сладичко и по-добре се приема от децата. А като посвикне ще го смесваш с морковче, тиквичка...примерно основно ябълка + зеленчук.  Така съм чувала че ги прокарват по-лесно. Ние сме още на плодови, дори харесва тези които аз правя...Мнооооого съм горда от себе си  newsm64
Може ли да споделиш как павиш плодовите пюрета? newsm78

# 177
  • Варна
Може ли да споделиш как павиш плодовите пюрета? newsm78
Веднага казвам, Емси  Simple Smile
Обелвам плода -обикновенно правя ябълка и/или круша, напязвам на малки кубчета, добавям вода колкото да ги покрие. Варят се 8-10 минути. После пасирам с пасатора. Дори един-два пъти слагам повече и заварявам в бурканчета -да имам за 2-3 дни. Водата наистина трябва да е малко, дори може да ги прецедиш преди пасирането и после да добавяш, за да не стане рядко.
Играчка е, но плодовете са ми с гарантиран произход -от вилата или от дядо ми и ми е жал да ги хвърлям /щото пресни в нас не ги ядем много/
Дано съм помогнала Grinning

# 178
Здравейте красавици!

Честито на всички месечковци и на техните мами  bouquet

Аз използвам намалението да ви изчета докато таткото разхожда Бубата, а аз почистих на спокойствие къщата, че и малко време за форума ми остана Simple Smile

Таталинка, радвам се че твоето слънчице се чувства добре...  Hug от нас двечките

А тея бънджи гащи са много готини... и аз имам такива, но не съм слагала бебка в тях Cry а много искам да го направя, но няма къде. Топлим се на ток и то главно хола и спалнята ( прехпдни са) и няма начин да имам отворена врата сега зимата.... трябва да накарам татито ( нали е инжинер) да измисли нещо на което да закачам бебка да си виси.

Коледата ми е мнооооого далече ... незнам защо , но никакво празнично настроение нямам.
Татито ни има рожден ден на 23. 11, а на 27.11 ни е първата годишнина от сватбата. После на 29.12 ставам на 30 години.... абе много празници се задават а аз изпадам в ежегодната сатурнова дупка месец преди рожденния ми ден.

Бебата, да ви се похваля, вече прави опити да пълзи и е много сладка hahaha
Въпреки , че е захранена със всичко повече от 15-20 лъжички от каквото и да било пюре не иска да яде, а после и мляко не иска и се дохранваме един час след храненето с пюре. Една приятелка с по- голямо бебче ми сподели, че и нейната красавица била така и чак като я записала на детска кухня започнала да папка манджите. Надявам се и моята малка пръдла така да направи, че имам усещането че ще се гоним с лъжицата из къщи и ще е злояда.

Ех .... увлякох се

Приятен ден ви желая... нацелувайте бебетата от мен!

# 179
 Здравейте и от нас!
Честити месечинки на всички празнуващи бебчовци! newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 Да са живи и здрави и много да слушкат!
Нашите обриви продължават да си стоят и от нищо да не минават, сега в четвъртък сме на алерголог, да видим какво ще каже, дано да ни помогне Praynig Praynig Praynig.
Иначе да ви се похвалим, че и ние си имаме зъбче!
Много големи сладури са всички бебчовци на снимките пу-пу! Аз нали съм малко скарана с компютрите, та още не съм се научила как да публикувам снимки, но тези дни ако ми остане повече време обещавам да прочета инструкциите и да ви пусна снимки на моята мома, че да се сватосаме и ние с някой ерген Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Колкото до бънджитата гледам, че ги обсъждате та да кажа, че при нашия преглед при ортопед ни казаха да не ползваме бънджита и проходилки. Но всеки си знае за неговото бебче, не искам да агитирам да не се използват, а просто споделям мнение.
Айде до скоро, че беба се разплака!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт