Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 724
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте!
Страшни сладурковци тез юнски бебоци Hug Искам да ги нацелувам и напрегръщам всичките  love001
krasi 78, честита ви месечинка. Боби да расте много здрава и щастлива и да не плаши вече мама newsm67
Май само аз не чакам Коледата с нетърпение. Но няма да ви натоварвам с черни мисли, защо не искам да идва Peace
Вижте нашия татко какви снимки е направил на Хрис

и една ревлива

Айде целуффки от нас и един много усмихнат ден  love001

# 151
  • София
Здравейте, момичета!

С Ени се върнахме от гимнастиката и сме доволни. Тя се държа много прилично, не плака, даже се смееше на рехабилитаторката. А после спа сладко, сладко. Явно масажът й се отрази добре, дано и резултатът в последствие да е така добър. А заради ненаддаването вече твърдо реших да й додавам АМ. Малко ми е тъжно, че хитрушата се научава, че от шишето е по-лесно и вече все по-малко суче от мен. Дори има пъти, в които категорично отказва гърдата, върти се на другата страна и се кара... но какво да се прави, няма да я мъча, като не иска, не иска и толкова. Пък и виждам, че тя се чувства добре, кефи се, че може сама да си държи шишето и да си го контролира както й е удобно. Вече наистина съм по-спокойна, спрях да се обвинявам за ненаддаването и другите проблеми и постепенно нещата и при двете ни се нормализират. Благодаря още веднъж на всички за положителните мисли, с които ме подкрепяхте!   bouquet
Радвам се, че пред-коледното настроение е заразило и вас.
Емси, шапката с еленови рога е върха Simple Smile
СонкаHug
Дидолинке, май бръмбърчето ти е взело чара и слънчевото излъчване Wink
Нинани, Ени също се кефи на светещи неща, та затова на лампите бях закачила няколко балона, че да й е по-шарена картинката. Но не се бях сетила още от сега да сложа коледните лампички по прозорците - добра идея ми даде Wink

Много слънчево настроение за всички!  Party

# 152
  • Пловдив
Малееее, като сте почнали да пишете човек не може да ви насмогне.
Честито на всички имали близките дни повод за празниване.
Аз да ви се оплача. Малкият беше миналата седмица хремав, сега аз съм болна. Главата ме боли, хремата е ужасна и оттова не мога да се наспя и се притеснявам да не го заразя милото. Но  стига съм се оплаквала, ето ви 2 пресни снимчици от нас. Вчера тествахме бънджи-гащите. Естествено сега основно се ползват за люлка и аз го поклащам надолу-нагоре, защото ни е рано крачетата да опират в пода. На първата се чудеше къде ли съм го напъхала, но после се осефери и почна да се кефи. Голямо удобство е, поне сега не е постоянно на ръчички  Simple Smile

Приятен ден от нас  Hug

# 153
Влизам за да ви почерпя виртуално, че днес навършваме 5 месеца   party023 newsm38 newsm24 cheers beer3 Wine Glass а за бебоците  Misc Baby Bottle  breastfeeding lovekiss
Ето и от нас малко физиономиики http://snimka.bg/album.php?album_id=73583&photo=8

# 154
  • София
Таби, честит празник на небеснооката ти госпожица! Да е здрава и слънчева!

Папита, май Любчо много се кефи на бънджито. Голям сладур!
Я, кажи от кога могат бебетата да се слагат в тази джаджа. Чудя се има ли смисъл да се сдобиваме и ние с такова нещо, дали ще ни е полезно...  newsm78

# 155
  • Варна
Здравейте момичета!
Ама че много снимки сте качили, пък и бебоците са едни сладурковци. Да ги нацелуваш и изпапкаш, и пак ще им е малко  Heart Eyes

Честита месечинка на Иванна на Таби. Да расте много послушна и красива!

Честито и на всички други, които празнуват! Много целувки и прегръдки!

Ей Пепита, много е пораснал Любчо и е страхотен сладур. Да го нагушкаш хубаво от мен. newsm51
Таталина, радвам се, че при вас нещата вървят добре и, че Ени добре понася гимнастиката. Бъди спокойна и се зареди с много слънчево настроение, напук на мрачното време навън. Hug

Веселушка и ние като вас видим ли фотоапарата и се опулваме. Една весела снимка не мога да направя, въпреки че изобилстваме от смешни физиономии. Смятам да действам по метода на Камбанска със снимането...пък дано да свикне малката маймунка.
Пък ти Камбанска да не ни се сърдиш за отнемане на авторски права. Смятам да се видим и тогава да се разберем  newsm47
Скоро смятам пак да се отчета, а засега се оттеглям с една нова снимка на Дари...
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1563665

# 156
  • Пловдив
Папита, май Любчо много се кефи на бънджито. Голям сладур!
Я, кажи от кога могат бебетата да се слагат в тази джаджа. Чудя се има ли смисъл да се сдобиваме и ние с такова нещо, дали ще ни е полезно...  newsm78

Таталинка, мисля от 5-6 месечна възраст. Удобно е, че обхваща гръбчето и дечко е като в кенгуру, а и отменя мама при дундуркането. Малкият като се усети за какво става въпрос почна вчера да пружинира сам, но се ядосваше, че още не стига до пода да се изтласка добре. Но скоро и това ще стане, като му смъкна малко нивото. А ето ТУК има отзиви и препоръки точно за този модел  Mr. Green
На мои познати бебата беше заспала в бънджито уморена от скачане   Laughing

# 157
  • Варна
Peppita, като видях Любчо в бънджи гащите се сетих, че и аз имам и веднага ги изкарах и сложих. Хрис също много се изкефи и сега вече ще успявам и аз да си почивам по малко. Благодаря за идеята  bouquet
Честита месечинка на Иванна на Таби. Да расте много здрава и послушна

# 158
  • Варна
Ето ни и нас в бънджито

# 159
Агнеша,би ли ми казала откъде купи бенджито,колко струва и къде се закача? Подложих те на кръстосан разпит  bouquet

# 160
Да, а най-хубавото е че като си сложа аз еленовите рога и непрекъснато гледа в мен. Много съм интересна/смешна hahaha и забравя да църка и хленчи. 
За бънджитата, и аз бях много навита, но някъде из форума за мнения за бънджи, четох, че детето след това пружинирало като ходи. baby_neutral Не знам дали е така, не съм запозната, но ако това е начин да ми слезе от ръцете съм готова да взема. Naughty

А кат оказахте лампички, веднага се сетих за една щуращина и си я направих. Омотах нашите лампички около кошницата не бебо и не мога да ви опиша какво зяпане е. hahaha Пуснах си коледни песнички, пея си, а бебчо ми стои в осветената кошница. Супер коледно настроение се завихри в скромната ни квартира. Joy

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 16:36 от emsy

# 161
  • София
Момичета, ние купихме това бънджи, но бебка не го хареса, татко й се скара че съм го купила и сега го продаваме Confused

Дали не правя грешка и не купя от тези като вашите бънджите?

# 162
Здравейте и от мен !
Първо честито на Иванна на Таби -зло да я забрави , днес се чухме с Таби , ама не съм зацепила че е 20-ти  EmbarassedДа расте голяма , здрава и много послушна! newsm51
Второ - и аз някъде бях чела нещо за тези бънджи гащи ама ако намеря ще ви пратя връзка.Иначе много ми харесват , пък и дечковците се кефят в тях а и в края на крайщата едва ли прочетеното е било нещо лошо , знам ли newsm78
И да кажа последното - моята шматчица ми отказва всякакви видове пюрета  newsm61Не я насилвам да ги хапва , ама то пък характер ли е , чудо ли е - върти си главата , свива устата направо не знам какво ще я правя #Cussing outГледам да не се ядосвам де , защото от това ефекта  е  smile3511 за мен.Детенце нищо не разбира , така че  ще изчакам няколко дни и ще подновя тъпо и упорито опитите си. Mr. Green
Целувки и спокойна и хубава вечер! smile3524

# 163
Здравейте от нас Hug
Честита месечинка на Иванна на Таби и Боби на Краси78 да растат жизнени и послушни деца.
Агнеша,би ли ми казала откъде купи бенджито,колко струва и къде се закача? Подложих те на кръстосан разпит  bouquet
Искам и аз да знам Praynigче вече ръце не ми останаха,пък да не приказвам как пишем домашните с баткото с крещящата Преслава в ръце  Sad направо трагедия.Смятам в най -скоро време да й връча химикал и тетрадка че да ни остави на мира Mr. Green
Аз също се радвам на Коледа,по зле съм и от дете,обожавам огромните елхи,обаче нямаме пространство за такава,нищо ще украся повече прозорците а тази Коледа ще е  много специална защото ще е първа за Преси и за пръв път ще сме четирима,едно голямо семейство събрано до елхата в празничната нощ.
Емси    много сте сладки с тия рогца Heart Eyes
Лека нощ на всички.

# 164
Привет мамета Hug!
Как ми лиспате...ама още 5 дни и ще съм на линия, че не мога се докопам до компаот гостите.
Ние сме добре, вчера толкова време беба си смука долната устна, че до вечерта и беше посиняла #Crazy!
Благодаря на всички за подкрепата  Hug....то разбиране с моите роднини-in-low няма, та реших да си гледам бебката и да не го мисля много! След време те ще я търсят, ама тогава  Stop ще ги подсетя аз.
Мнгоо хубави снимки, голямо ревю, ако камерата ми не беше при спящият бебок и аз щях да пусна някоя друга, но по-късно ще стане. Peace
За коледата, ами сега след денят на благодарността веднага сменям тиквите с елхата, дядо КОледа и светкащите лампички.Всеки път аз украсявам и елхата ни в БГ, нашите ме чакат и ми оставят цялото удоволствие.....аз откак се помня все на мен се пада тая чест, но то май защото другите не им се занимава особено hahaha!
Купила сам на бебата коледна рокля, едно боди и една прозрачна топка за елхата, която ще изрисувам и надпиша за нейната първа коледа Joy!
Целувки от нас Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт