Изчакай, може би е малка още твоята бебка. След няколко седмици може да реагира по съвсем друг начин.
и постинга ми ще звучи много минорно,пък не искам да развалям коледното настроение което цари в темата!

,а за малките съкровища

,че иначе

! Да растат здрави и усмихнати и много да слушкат. А на мамите 
И аз дохранвам вече с АМ. Няма как...доста време се борих с намаляващата ми кърма, изпих едно езеро с вода и чай, но на детето не му стига и това е. От как давам добавка вечер спи -вчера дори спа цяла нощ -до 7.15 сутринта. Много ми беше мъчно, но няма как...по-добре детето да е спокойно. А и се надявам да поддържам лактацията още няколко месеца, дори да е по-малко. Много целувки на Ени 
Много сладък Любчо в него. А на теб бързо оздравяване

Моя баща и той е ловец и един ден дал на Криси да играе с патрон.
в началото си играеше и просто не й се спеше,но към 23 започна да промрънква и някъде към 24 започна да плаче -и така до 3
по едно време имах чувството че ще се срина на пода от безсилие и умора.Май я болеше коремче,защото като я носех с коремчето на долу се успокояваше.Но доста си ме изплаши де
Сега спи ,но дано да е за по дълго че и аз да си свърша работата.
пада му се да е нощна смяна и няма желаещи да го сменят.А аз толкова обичам всички тези празници.но.....такъв ни бил късмета.Ще си празнуваме двете с бебоче.

от нас двечките
а много искам да го направя, но няма къде. Топлим се на ток и то главно хола и спалнята ( прехпдни са) и няма начин да имам отворена врата сега зимата.... трябва да накарам татито ( нали е инжинер) да измисли нещо на което да закачам бебка да си виси.
Да са живи и здрави и много да слушкат!
.