Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 709
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
ХА-ХА  smile3532Валкирия направо паднах от компа Peace
честито на всички бебоци ,които днес порасват! да са живи и здрави!

Корнелия, Hug за тортичката!
Аз отивам да спя защото съм гроги,лека нощ на всички! Heart Eyes

# 226
Валкирия, Корнелия, вие сте фаворитите днес  newsm10 smile3501 newsm62  bouquet

лека нощ на всички  и сладки сънища   Hug

# 227
Най после ви изчетох  Whistling
Честити месечинки на бебоците и мамите им   bouquet
Корнелия хем смешно хем  #Cussing out аз ако бях сигурно нямаше да запазя сомообладание.Ама такава готина торта ,да е жива и здрава майка ти и аз надниквам в готварския,но само се кефя на майсторките щото аз съм с две леви  Embarassed
Днеска малкия така плака сутринта чак незнаех какво да го правя Cry неразбрах топло ли му беше/щото в стаята ни беше много топло/ спеше ли му се абе направо  #Crazy като излязохме след15мин. всичко се успокои.Тая вечер пък се ядосах на свеки щото никога не ме чува какво и казвам за детето-аз и казвам не го приспивай на ръце-тя  Rolling Eyes все едно не говоря на нея и т.н.да не изреждам сега,в неделя като го гледа му дала плодовото пюре с шише,не го нахранила,него сменила...... #2gunfire ами как няма да ми прави чалъми малкото ,аз цял ден го мъча с някаква дисциплина и тя като се върне  smile3541 вече нямам нерви тактично да и подхвърлям,че се меси където не и е работата
Ох няма повече да ви натоварвам сега Диди се къса от рев щото баща му спря да си играе с него ама колкото да ми е мъчно ще го оставя да реве та най-накрая се усети някои
Диди б   fingerscrossed
Айде лека и спокойна нощ от нас и целувки на бебоците

# 228
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Абе, много сте ми сладки! Joy
Корнелия, тортата ти е много красива и съм убедена, че е и толкова вкусна!!!Браво,  chef!
Аз съм с 2 леви ръце откъм десерти, сладки и т.н. сладки вкусотийки.Та като видях твоето произведение, направо се унемях. #Crazy
Днес бяхме на консултация-6550 кг. и 68 см.Размери на манекенка 4470 newsm56
Ние ходим всеки ден на разходки.
Трябва да започваме кашите.Та сега съм отново в размисъл.Ако иска някоя мама, която е дала каша да напише с каква е започнала.
Лека вечер!

# 229
  • София
Ха, добра вечер и от мен. Цял ден се опитвам да пиша, но чак сега успявам.
Голям купон днес се е вихрил тук, скици  Crazy

Корнелия, хич не се фукай с тортата, докато не я опитам не признавам, че е страхотна.  Naughty Без майтап, изглежда наистина много красиво, предполагам, че е и толкова вкусна. Поздрави за старанието! А тези шоколадови форми ти ли сътвори? (Заради теб сега се изкушавам да хапна нещо сладко, а вече съм си измила зъбите...)

Емси, спокойно може да правиш кашите само с вода.

Ади, ама много са вкусни тез крачета бебешки... леле, сладки, сладки!

Лида, по-добре е да даваш кашата с лъжичка, за да свиква дечко с нея. Бибероните са си за мляко. Пък и ако й го даваш с шише ще създадеш навик, а нали целта е да започнат да се хранят с лъжица, като големи хора. Айде стига сме ги улеснявали, трябва да се трудят за папнето си!  Laughing

Сонка, много е неприятно да ти се месят във възпитанието на бебко. Аз в това отношение се опитвам да огранича максимално външно вмешателство. Опитвала ли си да поговориш сериозно със свекърва ти и да й обясниш, че ти имаш едни представи за това как да гледаш детето си и би искала те да се спазват и от другите, защото това е важно не само за теб, но и за бебко.

Дидолинко, само с прегръдка ли ще се отчетеш, мила... а къде остана обещаното парче вкуснотийка... ай стига само Корнелия се фука с кулинарни изкушения  Flutter

Леле, май нещо ме е подгонил хроничен глад, щом само манджи си прося...  Blush
Отивам да се успокоявам с нещо сладичко. Сладка нощ и за вас!  Hug

# 230
Валкирия,аз се сетих,че одеве поканих Тинтири -Минтири и съпруг на гости,а теб /като астрална близначка/ те забравих..но като видях какви пожелания ръсиш....и взех сериозно да се замислям.....че като знам и моичкия какъв е цапнат....но явно е от зодията Mr. Green
Дидка,ми какво да и кажа за обяснението-ако можех бих го нарисувала или показала,ама някак не върви да го направя/все пак градя реноме на улегнала жена  hahahaто не ,че някой ми се вързва...ама карай/
didi_b ,че те на Ганчев пюретта хич не са редки...ама ако искаш го разбии преди това АМ-а с много малко вода,че ако го метнеш директно да не стане на бучки....пък що не му даваш пюрето и Ам-а отделно newsm78
Аз да се похваля,се оциклих днес/след като от две недели съм се надула като плондер и гледам на революция/,но поне ми олекна малко......лошото е че отпаднаха надеждите за сестричка....та от другата седмица ще почваме пак с опитите....

# 231
  • София
Кабранска, ама вие сериозно ли творите сестричка на Ивчо и Сами?! Каква улегнала жена, ти си си направо луда... Майтапя се, разбира се. Даже ти завиждам леко за смелостта. Ами, стискам палци да успеете!   Peace

Айде и ние да се отчетем с лъжица в уста, а и реакцията след това:

# 232
  • на брега на Дунав
 rotfImbo  smile3532 Ей, Валкирия днеска за втори път ме хвърляш право в оркестъра. К'ви са тия ебки бе мила  Joy  hahaha. Що ми се струва, че май нещо сме зажаднели за креватни волни съчетания  newsm62. Ама днеска много весело форумстване си заформихме.
Употребихме тортичката тая вечер и наистина беше страхотна. Ако щете ми вярвайте днеска цял ден си гледам творението и като глупак си се радвам на резултата  Embarassed. И след толкоз трепане гледах как я разчлениха и я ометоха за нула бройка тайфата от рожденния ден.  newsm78. Остана ми удовлетворението, че се хареса на всички. Ама наистина голям съм глупак  Mr. Green  Banghead.
Корни, мастър си   bouquet аз тази торта я гледах в готварския но никога не съм я правила - я разкажи сложна ли е Wink[/tt][/size]
Дидка, ами не е сложна тортичката, щом аз се справих пък не съм правила такива неща. Има доста нещица за разбиване и бъркане, ако искаш  подробно обяснение само свирни и ще ти разкажа приказката  Peace.
Камбенке, сори за гътването миличка. Аз тебе си те тача и тържествено обещавам да предупреждавам за подобни излияния, че да няма злополуки  Joy  Hug
Таталинка ами шоколадовите форми и те са ми за сефте, ама пък толкова лесно се получиха, че се надъхах да творя и други подобни от шоколад.

Айде спирам с тия тортета, че на готварски форум ще го обърна  Mr. Green. Ама при друг мой опит пак ще ви показвам, че да ми дигате акциите малко. Оназ циганка дето ме хвалила нещо се позагубила и сега нема братче кой да ме хвали  :35:713.
Лека нощ мамчета и много целувки на бебките   love001

# 233
Добър вечер и от мен,днес  във форума  е страшно весело JoyВалкирия  миличка страхотни пожелания си отправила Joy в момента едвам се устисквам да не се разсмея щото ще събудя домочадието rotfImbo
Корнелия  ти нищичко  ли не успя да хапнеш  от това великолепно творение? Показах тортата  на мъжо и казах че ще се опитам да направя  нещо подобно,щот такъв разкош едва ли ще постигна  да сътворя, естествено като поискам рецептата,обаче той се изказа така цитирам  -По добре недей само ще похабиш продуктите,като ти се яде торта утре ще ти купя от Дилайт(сладкарски цех в който правят хубави и евтинки неща) Rolling Eyesне му се сърдя защото съм с две леви в сладкарското изкуство.
Лека нощ и приятни сънища

# 234
Таталинка много е сладка Ени такава физиономийка е направила,пожелавам ви да се оправяте вече  и в скоро време да чуя че  сладурката е наддала добре на килограми че и ти да се успокоиш.

# 235
korneliia_h аз искам рецептата, че направо очите ми изтекоха там Laughing!
Ето и една наша снимка за малко настроение

# 236
Добро утро от нас !
До като ви изчетох свят ми се зави , посмях си се както там се полага  newsm62 и колкото се полага и се оцъклих - Камбанска вие сериозно ли правите опити за сестричка newsm78Не че има лошо де ...ама колко скоро.Ако е сериозно то бравос на вас  smile3501 за куража .Аз с това не мога да справя за момента  smile3513.
От два дни си имаме първи зъб  tooth.
Валкириа вие с мъжа ми сте една зодия бе....аз се чудя що малко сте цапнати в устата smile3533
Корнелия не е честно да снимаш такива красоти аз искам да поотслабна , ама заради такива като тебе няма да стане  Crossing Arms
Рецепта не искам , защото в сладките  неща не ме бива никак ...
Хубави са снимките на всички бебоци, както винаги  Laughing
Аз отивам да закусвам , че след тези торти ...леле колко не е честно ...сега как ще си изям сандвича със сирене  Cry

# 237
didi_b , къде ги набара тия пюрета, щото да ти кажа още в началото като захранвах Мони й купих и едно такова на Ганчев, на етикета пишеше - картофи, моркови и вода.Викам еееее супер поне едно пюре става, а няколко дни по-късно без да поглеждам купувам същото пюре и на какво мислиш се натъквам четейки етикета - картоф, морков, слънчогледово масло, захар, сухо мляко, витамин С, вода. #Crazy Sick А сега де - кое от двете е  истината.Защо две пюрета с едно и също заглавие "пюре от картофи и моркови" има различно съдържание и държа да подчертая съвсем различен цвят - 1-вото /чистото/ оранжево, 2-то - светло бежав? newsm78

# 238
  • София
пък сега ако кажеш,че и вашия тати по твърдата музика си пада...вече направо ще ви каня на гости ...

Ами направо ни кани! Естествено, че си пада по твърдата музика нашия тати, ти съмняваше ли се?!  hahaha Ама верно колко съвпадения!

А вие направо ме скъсахте от смях, ей! Супер ми вдигнахте настроението в този мрачен ден.

Таталинке, Ени е направо сладкиш!!! Много, ама много искам да я видя и нацелувам. Обещавам скоро да се видим.

При нас нищо ново, освен, че и Вики май скоро ще се озъбва.

# 239
голям смях и веселие цари в темичкатани! Peace
За творение подобно на  това  на Корнелия сигурно ще ми трябва седмица време,а  сега с двете деца и за час немога да мечтая,но някой ден като се върне татито може да взема рецептата ти Корни, и да се пробвам Joy
Анитка,патетата много хубави и Криско как си гледа само с голям кеф,ще потърся и аз такива!
Днес уж е топло ,ама май е доста влажно та ще видим кога ще се разхождаме!
Е, БЕБКА СЕ НАСПА И МЕ ВИИИИКА!

Общи условия

Активация на акаунт