Валкирия направо паднах от компа 
честито на всички бебоци ,които днес порасват! да са живи и здрави!
Корнелия,
за тортичката!Аз отивам да спя защото съм гроги,лека нощ на всички!

аз ако бях сигурно нямаше да запазя сомообладание.Ама такава готина торта ,да е жива и здрава майка ти и аз надниквам в готварския,но само се кефя на майсторките щото аз съм с две леви
неразбрах топло ли му беше/щото в стаята ни беше много топло/ спеше ли му се абе направо
като излязохме след15мин. всичко се успокои.Тая вечер пък се ядосах на свеки щото никога не ме чува какво и казвам за детето-аз и казвам не го приспивай на ръце-тя
ами как няма да ми прави чалъми малкото ,аз цял ден го мъча с някаква дисциплина и тя като се върне
вече нямам нерви тактично да и подхвърлям,че се меси където не и е работата

!

Без майтап, изглежда наистина много красиво, предполагам, че е и толкова вкусна. Поздрави за старанието! А тези шоколадови форми ти ли сътвори? (Заради теб сега се изкушавам да хапна нещо сладко, а вече съм си измила зъбите...) 

то не ,че някой ми се вързва...ама карай/
Ей, Валкирия днеска за втори път ме хвърляш право в оркестъра. К'ви са тия ебки бе мила
. Що ми се струва, че май нещо сме зажаднели за креватни волни съчетания
. Ама днеска много весело форумстване си заформихме.
. Остана ми удовлетворението, че се хареса на всички. Ама наистина голям съм глупак
.
аз тази торта я гледах в готварския но никога не съм я правила - я разкажи сложна ли е
[/tt][/size]
.

Валкирия миличка страхотни пожелания си отправила
в момента едвам се устисквам да не се разсмея щото ще събудя домочадието 
и колкото се полага и се оцъклих - Камбанска вие сериозно ли правите опити за сестричка
Не че има лошо де ...ама колко скоро.Ако е сериозно то бравос на вас
за куража .Аз с това не мога да справя за момента
.
.

А сега де - кое от двете е истината.Защо две пюрета с едно и също заглавие "пюре от картофи и моркови" има различно съдържание и държа да подчертая съвсем различен цвят - 1-вото /чистото/ оранжево, 2-то - светло бежав?
Ама верно колко съвпадения!