Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 702
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Аз понеже чета пропуснатите постове от зад напред, т.е. от последния публикуван,  докато стигна до снимките на тортата на Корнелия, вече лигите ми течаха само от коментарите за нея.
Аз най-официално се завирам някъде, щото вече срам ме е да кажа че съм работила като готвач и съм обичала да правя сладки вкуснотийки.  Embarassed Никога не съм творила такива неща, а пък с тоя бебок надали и ще творя занапред. Свободна минута не ми остава. /А ако ми остане, тя е за любимия ми форум/.
Корнелия просто си супер! Злато си ти за всички покрай теб!  bouquet
Айде нареждам се  и аз за рецептата, ама хич и не вярвам да направя подобно нещо.

Ами аз вече почвам да се притеснявам за Бобко, нито се обръща, нито е близо до лапането на крачета. Защо изоставаме толкова много? Sad
Иначе от два дена се опитвам да го сложа на гърне и той много се радва, обаче никаква работа не върши. просто се кефи че го държа седнал /без да го насилвам и претоварвам/.

# 241
Добро  утро на всички   bouquet
 Искам  да  ви пусна  нещо полезно и по късно  ще пиша че имам доста домашна  работа
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=date&id=3104
 а  това  за по късно http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=date&id=3103   за след 8-ми месец
Лек ден за  сега  от  нас с Ади  Heart Eyes

# 242
emsy моят съвет е че ако се притесняваш за Бобко за каквото и да е да се обадиш на док.Хем ти ще си спокойна , хем детенце.Но ако ти се струва че има нещо нередно не отлагай. NaughtyА за сядането на гърне ...на мене ми се струва рано. newsm78
Selia не бих купила Ганчев , защото е достатъчно да прочете човек постинга ти , за да разбере  че няма никакъв контрол над този и не само този български производител.Срамота! smile3515

# 243
  • Варна
Голяма веселба е било вчера следобед. Сега докато чета се хиля като зелка  smile3532
Диди, стискам палци всичко да е ОК. Аз все си мисля, че не може да е от млякото, но....докторите ще кажат. Виртуална  Hug и  Flowers Four Leaf Clover за късмет на Руми.
Валкирия, мерси за пожеланието...аз без да го прочета вчера си имах и от двете -и спокойно бебче и luvbed Тази вечр пак да ни пожелаеш  smile3503
Корнелия, страхотна тортичка. На мен ми харесва повече с шоколадовата украса. Чакам рецептата- не че ще я направя, но ще си я разпечатам за някой ден като ми дойде вдъхновението.
Сонка, май трябва да си кажеш мнението по-нетактично...щом не става иначе. Дано само не се засегне жената...защото тя го прави "за доброто на детето". Просто и покажи твоята гледна точка. Успех  fingerscrossed Пък ако не стане, Корнелия ще и спретне една торта по рецептата за свекърви  newsm65
Кабранска, Тинтири-Минтири...какво е това астрални близнаци? Горе-долу се сещам, ама я обяснете....че ми стана интересно.
Ади, златна си  smile3501 страхотни линкчета...сега ще си ги разпечатам.
Вили, честито зъбче на Нана! Да е бяло и здраво, а другите да ги извади лесно.

# 244
  • Варна
Къде се изгуби Люта чушка  newsm78 Знаете ли нещо?

# 245
  • Русе
didi_b, аз когато добавям АМ сипвам примерно 2 лъжички в 15 мл, колкото да се разтвори (давам Фризовом и не може директно в пюрето) и после сипвам в пюрето, а братовчедка ми разтваряше директно в бурканчето, но пада голямо джуркане.

selia, взела си 2 съвсем различни пюрета. Едното е моркови и картофи (само с вода), а другото е картофи и моркови (с една камара дуги неща). Давала съм и от двете. Второто му хареса повече, но на мен не ми харесва по разбираеми причини. Вземах му само от първото, но последния път намерих огромни парчета настъргани моркови вътре (все едно са стъргани на най-едрото на рендето) и повече Ганчев не вземам  Naughty

# 246
Здравейте от нас с Боби.
Корнелия тортата е наистина много красива   smile3501 , не се съмнявам, че е и толкова вкусна.
Чак сега прочетох за пожеланията на Валкирия и ми стана много  Joy . Между дугото снощи мъжът ми щеше да спи в другата стая, че вечер като се размърда малката и се буди и не може да се наспива, ама нещо му доскучало и се върна при нас. А малката като заспа си обърнахме и внимание, получило се е съвпадение с пожеланието.
Камбанска, и аз се възхишавам на смелостта ти за трето детенце  newsm10, от сърце ти желая да е момиченце.
Таталинка, Ени е направила много готина муцунка, аз все дебна за такава ама изпускам момента. Боби така се мръщеше на морковите в началото.
26, с тази снимка направо се размечтах по-скоро да дойдат празниците  Hug.
Лек ден от нас.

# 247
  • на брега на Дунав
Добър ден и от нас.   bouquet
Чета си аз и попадам на това:
... Камбанска вие сериозно ли правите опити за сестричка newsm78Не че има лошо де ...ама колко скоро.Ако е сериозно то бравос на вас  smile3501 за куража .Аз с това не мога да справя за момента  smile3513.
Вили 1, явно съм бляла някъде докато съм чела постинга на Камбанска, та това толкоз ме озадачи, че като първа клюкарка се върнах назад да прочета верно ли е. ... Ма верно било бе!!!!.
Камбанке браво бе мила, ха дано скоро да ви се получи според желанието  Peace. Ама туй за сестричката до положителен резултата ли ще го карате, тъй де щото едни мои познати за мъж работиха ама четири дъщери си имат и понеже разликата между първата и последната е 20 години, решиха да спрат с опитите за юнак  Joy  hahaha.
Таталинка Ени е голяма сладурка.
26 ама вие така сте се захласнали по елхичката и като е гледам аз к'во чакам та да не я украся нашата, че много си падам по тая част  Mr. Green.
Толкова сладки мушмурочки видях тези два дни, че не мога да се оправя вече кой на кого беше  newsm78, та затуй по една голяма цунка на всички    love001.
За пюретата на Ганчев само да вметна. Незнам какво точно си взела Селия, но от скоро Ганчев започнаха да си подновяват етикетите, но все още не са го направили на всички. освен това променяха и консистенцията и си мисля, че твърде възможно е да са направили промяна и на състава на някой от тях. Да не би да си взела от старата и от новата партида  newsm78, макар, че когато дадено пюре съдържа масло обикновено на етикета пише и масло.
П.С. Благодаря ви за отзивите за тортичката,  Hug. Ива 78 успях, успях да си хапна тортичка (с вкус на портокал и е много лекичка). На всички желаещи ще пусна рецептата с подробно обяснение как се прави , но на лични, че да не задължавам всички с това. И, много лесно се прави наистина, аз също не съм сладкар правя само две неща добре, а другите ми опити са катастрофални  Mr. Green, но пък попрочетох в готварския това онова и с много желание и любов станаха и двете много добре. Така че няма страшно за желаещите ще се получи  Peace  

# 248
Здравейте сладурки!

Гледам, че моите ЕБКИ добре са се възприели от аудиторията Joy за мен нямаше такива вечерни гушки, но понеже месечното щастие ми е на гости.

Камбанска, евала маце! Давайте яко за девойка! Аз съм казвала за свеки , че за 10 години се е сдобила с 5 човечета, 4 от които са мъже и на финала дългоочакваната девойка. Която девойка ще се омъжва на 14ти януари и моя милост + мъжо (брат й) ще сме им кумове на сватбата. Та се чдя в какво да си набутам дебелата трътка , че да изглеждам подобаващо за кума. Но ще го измисля с ваша помощ.

Преди малко набутах доста пюре от пиле със зеленчуци на Бубата и я метнах да нанка. Много ми се иска вече да има зъбета.... незнам защо .... но скоро май няма да ни споходи това щастие.

Честито на всички месечковци и празнуващи   bouquet

Да почерпя и аз , че скъпото ми мъж става на 33 години  cook newsm38 newsm67 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle beer
Чао за сега милички!
 Mr. Green
Довечера пак ще се появя да ви пожелая нещо

# 249
Здравейте и от нас,бебка след половин часов тормоз най сетне заспа,след като ме направи  #Crazy smile3511 smile3514 направо вече не издържам с тия зъби то не бе носене на ръце не бе дюндюркане ужас,вече съм тотално гроги.
Камбанке smile3501 smile3501 smile3501 за куража пожелавам ви успех и скоро Сами и Ивчо да си имат сестричка  bouquet
Вили  честито зъбче на Нана и да изкарате другите без проблем и мрънкане. Peace
Момичета честно ви казвам ако не сте вие тотално ше се  #Crazy незнам защо но  като вляза във форума и се успокоявам

# 250
Валкириа честит ти рожденник да ти е жив и здрав и мнооого да те слушка newsm47

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 12:12 от Ива78

# 251

selia, взела си 2 съвсем различни пюрета. Едното е моркови и картофи (само с вода), а другото е картофи и моркови
  Joy Joy Joy

# 252
  • София
Здравейте, мацки!

Имам въпросче - Ени от вчера ака тъмно зелени творения, та се чудя дали това може да е реакция от пюрето от банан, който папа от два дни?! Някъде бях чела, че е възможно да е алергична реакция... вие как мислите?

За пореден път се убеждавам, че на българския пазар няма контрол над качеството, пюретата "Ганчев" го потвърждават... яд ме е, защото предпочитам да купувам български неща, но пък не искам да рискувам. Засега съм доволна от пюретата на Хип, а днес Ени ще опита и на Нестле.

Ади, мерси за рецептите за пюрета, но лично аз ще пропусна захарта. Тиквата е достатъчно сладка, а добавената захар излишно натоварва бъбреците на бебетата, особено преди годинка.

Емси, а какво казва педиатъра ви затова, че бебко не се обръща? Питала ли си? Верно, че аз вече съм малко наплашена и може и да прекалявам с предупрежденията, но по-добре човек да се консултира със специалист навреме. Имай предвид обаче, че повечето педиатри пропускат проблеми в двигателното развитие на бебетата. Както стана при нас. Според личната ни лекарка всичко си беше ок, но според мен не и затова настоявах за направление за физиотерапевт. Стискам палци вие да нямате проблем и просто да е въпрос на темперамент.  Praynig

Вили, честито зъбче на Нана!  Hug

Валкирия, честит празник на мъжа ти, да те обича и слуша още повече!  Simple Smile

Целувки по бебешките дупета и много усмивки за всички!  Party

# 253
Здравейте!
Благодаря ви за отговорите  Hug Hug Hug
Selia, и аз трудно ги намерих тези пюрета, в повечето магазини има от втория вид с мляко, захар и т.н., купувам си ги от Търговския център в Овча купел 1, ако ти е удобно ще ти обясня по-подробно как да стигнеш до там.
За качеството на българските пюрета в сравнение с вносните не мога да изкажа мнение, но педи изрично ме предупреди да захранвам само с български пюрета. Естествено се налага да чета етикетите за да не случват недуразумения  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Камбанска, не става номера при нас да се дава АМ и пюренце по оделно, защото бебата категорично отказва да се храни от шише - или цица или лъжичка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Не знам дали има други бебета, които да го правят този номер, защото нали уж от шишето им е по лесно, но тове при нас положението - показва си характер девойката, на мама сладкото раче Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Поздрави и целувки на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Таталинка, мисля че не трябва да се притесняваш относно акото на Ени. Боби ми ака зеленко почти винаги когато е яла нещо различно от млекце. Аз винаги гледам и самото детенце как ми е и акото не ми е определящо, ако няма смущаващите елементи като слуз и кръв. Щом е весела игрива и няма признаци на нещо смущаващо мисля, че акото е ОК щом е папкала плод.
Но за да си по- спокойна дрънни на доки да видиме тя какво ще каже.

Целувки от нас двечките за вас двечките Hug

Общи условия

Активация на акаунт