🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 32 992
  • 667
  •   1
Отговори
# 660
След поредното питане за покани, ме обявиха за злобна. Еми, писва! Не се чете назад, влиза се някъде в някаква общност и се надяват някой да им поднесе информация за покани. А, то всъщност няма как да помогнеш на такъв въпрос, защото малцина са тези, които могат да се сдобият с покани. Не е лошо, наистина, това да се сложи следващият път в началният пост.

# 661
  • Велико Търново
Едва ли и първи пост ще четат. Най-добре е да се сложи като банер към заглавната снимка на темата. Въпреки че даже и тогава пак може да има подобни въпроси.

Всъщност, така, както е зададен малко по-горе въпросът за поканите, доста ще си почака отговора. Щото е насочен към някого, който вече се е сдобил и е ходил. Satisfied

Edit: Примерно се слага нещо такова като заглавна снимка

и в първи пост се пише нещо, което потребителки вече са писали в отговор на такива въпроси:
С ПОКАНИ МОЖЕТЕ ДА СЕ СДОБИЕТЕ САМО С ВРЪЗКИ! Трябва да имате някой познат от екипа. Не могат да се купят. Единственият вариант е, ако пуснат някоя игра във Фейсбук, но я уцелиш отговора, я те изберат...

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 20:32 от DamaPika

# 662
  • Велико Търново
/Само за протокола - не е възмущение./
Скрит текст:
Ами няма да ти е приятно, ако в продължение на половин час, примерно, през 5 минути те питат колко е часът, при положение, че някъде зад гърба ти има градски часовник. Дали има логика в това? Та... почти същото е.
И не става въпрос за изчитане на всичко. Неслучайно във форума има И търсачка. Може да напиша и как се използва. Натиска се лупичката, в полето се пише "покани", маркира се "Мнения", слага се филтър "Текуща тема" и излизат резултати. Ако не се намери в текущата тема, от първи пост се отива в предишната тема, повтаря се същата процедура и така - докато се намери търсеното. Не смятам, че е нещо супер трудно и неизпълнимо.

Впрочем, сега виждам, че темата е определена да е до 21.03. Някой ще пусне ли нова тема? Или може би това означава цялата седмица след 21-ви?

# 663
  • Вестерос
Здравейте, ще съм много благодарна ако някой сподели как се е сдобил с покани или билети за предаването на живо. Много бихме искали с мъжа ми да отидем да гледаме на живо. Благодаря
аз ги раздавам

# 664
Голяма драма с тези покани. Като ви дразни отминавате, ако сте търпеливи - отговаряте. Останалото е грубо.

# 665
Досадно е. Както в темите за магазини - допреди няколко дни всеки втори отговор беше дали се иска зелен сертификат. И влизаш в темата, за да видиш поредния въпрос за сертификатите.

# 666
  • UK
НОВА ТЕМА

Благодаря на Дама Пика за новата картинка за началния пост.

# 667
Здравейте,как мога да намеря покани за предаването,Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт