Отговори
# 660
Озан е прекрасен и отпочинал айде вече чакам те не екран бебеим... 😍

Едни ТюрМер

# 661
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Аз допълвам с още от Ози

Не знам защо мениджърката е решила да оцвети снимките в шоколадово. Този цвят се смята за беден - според протокола е подходящ за вила/ранчо/селска къща, но не и за официално събитие.

Знам, че Диди не е фен на "обкръжението" - т.е някои клиентки на мениджърката, но са били групово на парти. Аз все така лобирам Ози да се премести при мениджъра на Берко. Първото ми желание - да се раздели с онова просто чудо - вече се осъществи. И от видеото от купона и снимките си личи, че му се отразява добре. Дай боже и второто. Имаше няколко проекта, които щяха да му паснат, но мениджърката явно не е достатъчно пробивна. Аз лично го искам в ролята на лош.

Още няма новини за Мерве, по първоначални данни щеше да е ноември.

Нищо няма да кажа за Сера, освен очевидните физически корекции. 🤐
Smile Напразно си се притеснявала, от самото начало си беше ясно какъв ще е краят, въпросът беше - кога ?. Но все пак 2 години изгубено време не е малко. И аз се надявам да го навакса по най - добрия начин Hands Pray
Колкото до Сера.....да, явно не е успяла да попадне на хирург  като този на Мине - Worried но... животът е пред нея.

# 662
# 663
11.11.11

Една година Мисафир

# 664
И днес няма новини по темата, затова малко информация за някои от бившите партньори:
Pushpin Идрис Неби Ташкан работи усилено върху ролята си в нов сериал!
Актьорът ще играе в сериала Avcı (Ловец) на TRT1 през новия сезон. Актьорът е преминал интензивен тренировъчен процес за Avcı и  споделя тези моменти в профила си в социалните мрежи.Това ще бъде един от амбициозните проекти на сезон 2022-2023. Бурак Тозкопаран / този кой е ?!/ е в актьорския състав на сериала заедно с Идрис Неби Ташкан. Историята на сериала ще включва сцени за смъртта на инженерите от Организацията за отбранителна индустрия «Aselsan», в самолетната катастрофа./ явно е по действителен случай/

Pushpin Дениз Угур се завръща на екран със сериал по Fox!
Стана ясно, че Дениз Угур, която продължава актьорската си кариера, ще се завърне на телевизионния екран с проекта, наречен Bir Peri Masalı (Приказка).
Изглежда, че засега Fox TV показа решимост да продължи  Bir Peri Masalı, въпреки твърдението в пресата, че ще направи финал.Участието на Дениз Угур в телевизионния сериал Bir Peri Masalı, също бележи забележително развитие. Очаква се актрисата, която ще играе образа на Фигън, изненадващ герой в историята, да повиши интереса към сериала.
Ей, как успяват другите да си намерят сериалче, само нашият - не! Има ли менажер тоз човек 

# 665

Ози е за бой но мисля че чака нещо което да е добро и да не изпада в повторения както се случи с последните му две роли след ЗИ..

Берко към терора и случилото се в неделя изказва съболезнования на всички.

# 666
Добро утро с поредното фейк видео на Мари
Тази мелодия ме отнася в друг свят няма как да я пропусна...

https://twitter.com/Maritsa25062849/status/1593761731070902272

Сера от снощния епизод : https://twitter.com/Maritsa25062849/status/1593751410570584066

Ново с Озан срещнал се е с френдовете си

От сторито на Пелинай завчера - ШЕФ

Дали се сдобриха те си знаят де ,но то ще си покаже всичко все пак бяха решили да си останат приятели

След загубата на бебето мислех,че Тюркян няма да погледне Сомер и ще го измъчи както заслужава,но се оказах в грешна посока

Зад кадър Берко и Озгю

# 667
Ози е за бой но мисля че чака нещо което да е добро и да не изпада в повторения както се случи с последните му две роли след ЗИ..
Трудна работа Диди.Освен ако не седна аз да му напиша сценария Smile Новоучредената продуцентска компания няма ли свежи идеи, та да му предложи нещо интересно?!

Добро утро с поредното фейк видео на Мари
Още ли има мечтателки?! Stuck Out Tongue

# 668

Честита награда на Озгю

# 669

Дидко , това нова снимка ли е с Ози? Сладурче .Heart Eyes Липсва ми на екран .

Красива и нежна Озгю Кая на келебеците . Хареса ми тоалета.Heart Eyes Честита награда . Trophy

# 670

Ако това е вярно направо ще падна...
Еджем беше много ключова героиня в Тозлу Яка не знам какво ще стане дали биха си ходили ама е факт че романите на Гюлсерен нямат празно...

https://twitter.com/storyshabo/status/1600457540638511105?s=19

Не скъпа Феми това е от фотосесията на сестра му от миналата година...

# 671
Озииии се завръща само така и то по НФ. Чакаш много по -добре да снима за платформми отколото да му спрат сериала и труда .
Много се радвам за него и Окан Якабалък . Ще са страхотни двамата . Интресна идея като история  . Сценаристите нищо не ми говорят . Дидето сигурно е запозната.  

Цитат
Дигиталната платформа Netflix продължава да пуска турски проекти с високо качество, като залага не само на големи компании, но и на независими продуценти. Добре познатият актьорски състав на сериала Bir Film "Gorodoc / Kasaba", чийто режисьор ще бъде изпълнен от Серен Юдже. Главните роли в проекта ще се изпълняват от Окан Ялабик, Озан Долунай и Озгурджан Чевик.

Сериалът ще разкаже за двама братя, които не са се виждали от години, които се срещат на погребението на майка си. Заедно с още едно дете те внезапно намират чанта с пари в багажника на кола, попаднала в катастрофата. Може ли тези пари да им донесат късмет или ще играят игра, в която са се забъркали, без да мислят за последствията? Автори на сценария - Дениз Караоглу и Догу Яшар Акал.

# 672
Ай, темата направо замира.А колко оживено беше преди година.
Радвам се за Озан, че си е намерил нов проект.Дано е интересен и успешен, защото платформите изстрелват по света и печелят много фенове.И една новина по темата: започват снимките на нов сериал със заглавието" Роза".В главните роли Фико, Белчин Бегюм и Бахар Шахин.Желая им успех.

"Главните роли в проекта ще се изпълняват от Окан Ялабик, Озан Долунай и Озгурджан Чевик."
Феми, За Йозгюр Чевик ли става въпрос или  е друг актьор?!

# 673
Ди права си но този който ни кара да изписваме спи мечешки сън цяла година... 😂

https://twitter.com/RuzgaraFisilda_/status/1604173111406075907?s=19

Букет е за трепане но после ще и търся сметка.. HugCry

Чакаме го този дизи проект имаме и филм

Корманови❤️

# 674
Аз предлагам вече втори път да си направите тази тема за Озан - нали заради него се изписвала... Аз за Беркер ще намеря как да се информирам.

Нови.

Общи условия

Активация на акаунт