Отговори
# 690
Честито да и е на Сера
Още на Берко

# 691
  • Свети Влас
И една много хубава новина

💥Мине Тугай ще бъде гост звезда в актьорския състав на сериала # Женкарят като бивша любовница на бащата на Ферит (Орхан Корхан) на име Дефне.

# yalıçapkını

# 692
Добро утро в последния ден на годината... ❤️

2023г дано ни донесе по хубави неща ви пожелавам и най-вече здраве...

Мине и Емре Алту са играли заедно преди години в дизито Гюлпаре което е 11 епизода там към края се появява и Каан Урганджъоулу с Баде Исшчил

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 09:50 от x BlackRose x

# 693
За много години и от мен ❤ Радост и любов да пълнят къщите и сърцата ви ❤

Сера е инвестирала в пластика, а можеше и малко в актьорство. Но като гледам дърветата, които ходят по турските екрани, не ни е чак толкова зле момичето.

Ози се появи на приятелско новогодишно парти, със сестра си и без Пела. А дано годината му тръгне добре. Хубаво се ориентира към нетфликс, добри са им проектите, а дано и филмът излезе, че ноември отдавна мина.

Радвам се и за Мине. Харесвам я като кучка, а Чапкънчето бие всички рекорди.

Чака ни хубава година, убедена съм. ❤

# 694
# 695
Честита нова 2023 година. Да сме живи и здрави късмет и благополучие. За нас ,за нашите близки и любимците ни.

И аз се радвам за Ози и проектите по НФ. Заслужава си. Чакането е много дълго. Има няколко проекта на актьори, които с интерес чакам и нищо не мъцват.

# 696
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
и от мен

Дано е пълна с нови проекти / смислени/ за всички актьори от темичката ни,за да има какво да коментираме 🙂.
А на вас -успех във всичко, което умеете,
късмет във всичко, което не зависи от вас
и сбъдване на всичко, за което мечтаете!

# 697
Честита Нова година на всички! Gift Heart Да сте живи, здрави, обичани и щастливи! Много ви благодаря за всичко споделено. Много успехи през 2023-а на-напред на Берко, разбира се, после на Озан и тогава на всички останали от каста на нашия сериал. Heart Exl

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 22:44 от ·٠•Snejka•٠·

# 698
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Ето и малко информация към снимките, които вече сте сложили за Берк.
След Онур Сейит Яран вратите на славата в Испания се отвориха и за Беркер Гювен!
Беркер Гювен, който се представи много успешно в сериала Üç Kız Kardeş (Три сестри), спечели възхищението на публиката не само в Турция, но и в много чужди страни с образа на Сомер.
Освен в Испания, и в страните от Латинска Америка нараства интересът към телевизионния сериал Üç Kız Kardeş и главния актьор Беркер Гювен. Известният актьор получи отражение на успешното си представяне като гост на страниците на испанското списание VOUS.

и малко за Бахар:
След  Залим Истанбул се появи  втори шанс за Бахар Шахин да си партнира с Фикрет Кушкан!
…..»Бахар Шахин изглежда затвърждава статуса си на една от най-търсените млади актриси в драматични проекти с филма Rosa, в който си партнира с Фикрет Кушкан. Тя обясни, че пътищата й са се пресекли с големия актьор преди 5 години и  че  е много доволна, че съдбата отново ги е срещнала. Очаква се филмът да излезе през септември 2023 г.»….
…..» Известната актриса може да направи много приятна изненада на своите фенове. Има проект, в който тя много иска да бъде през 2023 г. Бахар Шахин, която не пожела да даде подробности, каза, че очаква 2023 г. да бъде много вълнуваща със следните думи:
«Има един проект, който кара сърцето ми да трепти. Много ми се иска да стане, искренно го желая. Все още не е мой, но се надявам да стане."
Известната актриса продължава преговорите си за проекта и не би трябвало да е изненада, ако добрата новина дойде още в първите дни на 2023 г.»
Може би и търсят партньор за новия проект 🤨

# 699
Благодаря за информацията, Диди! Heart Exl Радвам се за Берко и Бахар. Нека жънат успехи!

# 700
# 701
Озан ново

# 702

Още има видеа правещи нямам думи вече...

# 703
Хубаво клипче.
Ех , Дженк и ЗИ.

Почнали са снимките на сериала с Ози по НФ

# 704
Дженк е Дженк рана и сол и това но Озан е време да работи и само да работи за да може хората да го преудолеят този Дженк знаем,че може много повече въпроса е да го изкара на яве...

Берко през моите очи

ПП:Коженото якенце...Едва ли го е взел на заем от екранния си брат ама напомня много...

Общи условия

Активация на акаунт