БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Много безотговорно от страна на Нова Тв! Поне да ги пуснат в събота и двата епизода. Сигурно има хора , които се интересуват от политика, но на мен лично не ми е приятно така да се прекъсват предаванията.

# 166
Няма да скрия, че и аз се поизнервих малко.. Втори ден претупват братята.. Не че новините не са важни, но НОВА айде малко по-сериозно!!!

# 167
  • София
А пуснаха реклама за серията преди края на Хелса. Втора вечер чакам като кон на празни ясли. 😒
Допълвам :няма да го бъде. Чакат пресконференция на КП. Баси...

# 168
И мен точно рекламата ме подразни. Поне да обявят, че няма да го излъчват, да не чакаме.

# 169
  • Велико Търново
Тя рекламата сигурно е била монтирана предварително и като са се залисали по бат' Бойко, са забравили да я махнат. Може да са се надявали зрителите да не ѝ се вържат Laughing

# 170
Ох, сега сме на минус 2 серии. Поне гледах Ергенът по това време, та хубавичко се посмях. Grinning

# 171
  • Галифрей
Аз Ергенът не го гледам, но съм  гледала смешни реакции и пародии. Много е кридж и смешно 😂
Кофтито,че е Братя е 22:30 и не виданаги почва веднага. И с тези прекъсвания трябва да си излъчат реалито и рекламите,после новините и за кога да го дават…Можеха да се извинят.

# 172
  • Другата България
Ако разбере някой за излъчване до вторник моля да пише, че съм шматка и ще го проспя.

# 173
  • В най - голямото село
Да махнат нещо друго. Защо все сериала Imp

# 174
  • Галифрей
Дано да има епизод тази вечер, липсва ми сапунката 🥺

# 175
А аз, след двата епизода, които не излъчиха, установих, че сериалът въобще не ми липсва.

# 176
  • София
Ще има и ще се завърже як екшън, от това, което видях на рекламата. Татенцето - изловен от Юлето с две момичета в леглото; Ива - насъскала Радо срещу Денис и пак се вадят пищовите. Аве ще има шоу, дано пак да няма убити. Че тия герои за нищо ги нямат сценаристите. Simple Smile))

# 177
  • Галифрей
А аз, след двата епизода, които не излъчиха, установих, че сериалът въобще не ми липсва.

А казах  го само ,защото ме размиват. Да ме развеселя,защото се възтонявам. ☺

# 178
Привет, нещо съм пропуснала защо Герито е такава. Нещо се случило, ама какво?

# 179
  • София
И аз нещо не разбрах. Дано не са забравили, че не са излъчили две серии.
Да не е бременна Гери?

Общи условия

Активация на акаунт