БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Галифрей
Мхм точно така.  Значи ако искат да правят любовни сцени ама найстина любовни да се учат от профисилналисти. Слагам линк.

Скрит текст:

# 586
  • Велико Търново
Ох... вече 10 минути се чудя къде им е двойният епизод и на 11-тата все пак се сетих, че днес е четвъртък Joy

# 587
  • Галифрей
И на мен ми се е случвало да мисля,че сме един ден напред или назад 😂

Какво да комемтирам Елка се държи малко като … ох незнам и аз.. Жената е психично болна и трябва помощ.
Как пък Денис не забеляза,че тя има белези? Или случайно ще я види как се самонаранява, ще и помогне и разкаже своята биография. И изведжъш ще пламне  любоФ 🔥
После се поява Зайка да стреля по Драго, обаче Ели го спасява и отнася куршума. Охка и пъшка в ръцете на Драго и той шокиран вика “ Дръж се Елке, дръж се жено.” И се появат спец службите с начело Чезка и казва “ Хванете вещицата!!” Идва линейка и откарват Елка и Драго в болницата.
Той нервено чака и пъшка с коридора,уморен,разбит. Появат се лекарите и казват,че са извадили куршумите и той нахлува в стаята  да я гушка.
Зайка лежи в падиза и рисува човеча по стените мисли за нейното отмъщение. Тя подпалва затвора за да избяга и  се изгаря лицето. Обаче тя успява да се измъкне,и отива едно място където си е скрила милионите. Тя симправи пластична оперия и взима лицето на Лора.

# 588
И на мен ми се е случвало да мисля,че сме един ден напред или назад 😂

Какво да комемтирам Елка се държи малко като … ох незнам и аз.. Жената е психично болна и трябва помощ.
Как пък Денис не забеляза,че тя има белези? Или случайно ще я види как се самонаранява, ще и помогне и разкаже своята биография. И изведжъш ще пламне  любоФ 🔥
После се поява Зайка да стреля по Драго, обаче Ели го спасява и отнася куршума. Охка и пъшка в ръцете на Драго и той шокиран вика “ Дръж се Елке, дръж се жено.” И се появат спец службите с начело Чезка и казва “ Хванете вещицата!!” Идва линейка и откарват Елка и Драго в болницата.
Той нервено чака и пъшка с коридора,уморен,разбит. Появат се лекарите и казват,че са извадили куршумите и той нахлува в стаята  да я гушка.
Зайка лежи в падиза и рисува човеча по стените мисли за нейното отмъщение. Тя подпалва затвора за да избяга и  се изгаря лицето. Обаче тя успява да се измъкне,и отива едно място където си е скрила милионите. Тя симправи пластична оперия и взима лицето на Лора.

За белезите, влюбването и желанието да и помогне, съм на 99,9999% сигурна, че ще се случи Joy

# 589
Ива и Елена са за психодиспансер.

# 590
  • Галифрей
Нали да им турят една специална бяла риза която се закочава отзад. Но Ива ще е в оранжево. Как ми се иска Денис да се отърве двете  луди женски, да си върне Лора и да си имат най-сетне детенце. Ма кой ме пита? 😒

# 591
  • Пловдив
Добре, де...що ни трябва да гледаме как няква луда се реже с джобно ножче?

И Сандо както мразеше татко изведнъж се сближи с него? Тия наистина ни мислят за тъпи...че и бизнес ще правят...

# 592
  • София
Явно пишат различни сценаристите и никой не чете какво е писал колегата. Така беше и в ОЖ.
Развиват един герой в една посока и изведнъж му променят курса на 180 градуса. И си мислят, че правят нещо стойностно.
Нямат истинска конкуренция и хората ги гледат едва ли не по задължение.

# 593
  • Галифрей
Сандокан още си го мрази просто иска парички.  Видях доста абсурден коментар в фб и съм шокирана.цитирам “ Всеки истински мъж желае да бъде обичан така, както Елена обича Денис! “
Wut? Сериозно ли? 😂 А не ни мога. Аз преди харесвах Елка, защото вършеше някаква работа и имах малка надежда,че се успее да сгащи зайка. То се изпари след мато показаха,че е луда.
Да найстина пишат различни сценаристи забелязох нови имена в началото. Очевидно в различни статии.

# 594
  • София
Ами докато има такива *диоти като тези във фейсбук, ще има и такива сериали. Защото масовата публика е такава. Сериозно облъчена с големи дози радиация...

# 595
  • Бургас
Сега ще започнат някои лабилни момичета да се режат за щяло и нещяло.За първи път го чувам това, а е ето вече втори сериал го показва.

# 596
В друг филм един луд се самобичуваше с камшик и си правеше рани по гърба (беше убиец-психопат), тука в бг сериали девойки с бръснарски ножчета си режат бедрата... Не знам, някой психолог да обясни каква е идеята на това, само предполагам, че се случва на хора, разяждани от вина.
И винаги ми е било супер странно как правиш нещо в трезво състояние, с абсолютно ясно, незамъглено от алкохол, болест или дрога съзнание, и 5 мин. по-късно казваш "Беше огромна грешка". А преди 5 мин. ти се стори добра идея да го награбиш ти първа, да забравиш принципите си и да се отдадеш на нагона? Странна работа, ама какво ли разбирам аз. Simple Smile

# 597
  • София
И сега да не се окаже, че детето е от Радо?!

# 598
И сега да не се окаже, че детето е от Радо?!
Ама те изобщо познавали ли са се преди 8 години, та да е от него? Иначе като за сапунка е добро дошло такова нещо, защото Радо и Сандо са смъртни врагове. Simple Smile

# 599
  • Галифрей
Еее на Чезката му светка крушката,че Зайка тука нещо. Това беше най-смешното хващане на дилъри 😂
Ся Радо как може да е толкова мега тъп…😐🙄
Давидова се рови в сезон 3 мислех,че приключихте тая история. Дразни ме.

Общи условия

Активация на акаунт