Гласувайте за "Златно огледало" /за убост/

• 16 457
  • 385
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ама няма ли наистина някой да вземе да приложи малко снимки на номинираните? Thinking
Така де - като се провеждат конкурси за хубост все пак винаги представят кандидатките в медиите със снимки. Как да избира човек като повечето не сме ги виждали?!

# 241
  • Sofia
Между другото, без да искам да обиждам никого, не вярвайте много на снимки. Тук съм виждала прекрасни снимки на жени, които на живо изглеждаха меко казано доста различно. newsm78
Клер  Grinning чудех се как да го кажа и ти благодаря, че го написа вместо мен.
това ми напомня на една случка - брат ми има приятелка, която бях виждала само на снимка и повярвайте очарована е меко казано, но един прекрасен ден я видях на живо  Sick Затова гласувам за хора, които съм виждала очи в очи. Давам моите скромни 2 гласа на Карен според мен е най-хубавата в целия форум. Нищо лично към другите, а и тези които ме познават знаят, че изобщо не си падам по конкурси за красота ама изобщо  Stop

# 242
  • в Tara
това е вярно, но ние дето не сме виждали никоя на живо не можем да гласуваме по друг начин освен по снимки.
и тук май повечето гласуват по приятелски или подмазвачески или по интерес или ...вие допълнете Flutter Mr. Green
има и друго - всеки с вкуса си Grinning
на мен ми хареса много момичето Д.Иванова!

# 243
  • Има много детски смях.
След дълго колебание, раздвоена между няма да казвам кого и  Надя 79, гласувах за споменатата "секси мама".

# 244
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
разтроена  Thinking

# 245
  • София
Последното ми решение е, че няма да дам гласа си - няма да е честно спрямо  моите фаворитки, освен красавици в мойте очи, те са ми и дружки, някакси не мога да си представя, че ще номнирам само една от тях Rolling Eyes освен това не мога толкова категорично да определя по-  красивата, те са красиви за мен и по друг начин.
Тези на които в очите съм казала колко са красиви си знаят и ще се познаят, няма нужда от публично подмазвачество - не си падам.

# 246
  • Му Кинд Оф Плаце
Василиса Прекрасна

# 247
Гласувах за една от многото хубави мами Wink, ама тя ми е фаворитка, пък и на живо съм я виждала, ама като видях снимката на d.ivanova и аз малко се раздвоих - страхотно излъчване и присъствие, много красива Simple Smile

# 248
  • София
Ех, хубаво бях решила аз да не гласувам, ама като видях снимката на d.ivanova и не издържах...

# 249
  • София
Брееей изненадахте ме!!! А къде са номинациите newsm78, в смисъл как се реши кой да участва...?? Благодаря, че и мен ме има  Blush, ама наистин а- по какъв повод?? Аз пове4ето май не съм ги виждала сладурки, но така или иначе си имам фаворит в тази категория, мнооого отдавна! Karen-  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
на мене Д.Иванова страшно много ми прилича на една актриса, не се сещам за името й, но участваше в сериала Бевърли Хилс 2001, и после съм я мяркала в Хавайски бряг newsm78 направо приликата у поразяваща #Crazy

# 251
Шенън Доърти  се казва тази актриса.

# 252
а точно тя е да, браво че намери фотоса да видят и другите за кого говоря. Сега като ги гледам даже и очите им са един цвят #Crazy

# 253
  • в мъжки прегръдки
Цомба Гърдева е моята прекрасна лейди!

# 254
Ауу,
не знаех че съм номинирана - сега виждам темата, притесних се  Embarassed Embarassed Embarassed
Да ме бяхте предупредили да сложа по-хубава снимка на аватара  Embarassed

Благодаря на всички гласували за мен - на тези които са ме виждали и ме познават, и на тези които не са ме виждали и се доверяват на снимка и писаници в нета  Wink

Идеята да се направи календар за благотворителност е страхотна. Hug
При такава дълга тема за Фотошоп дано се намери доброволец да се заеме с това  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт