Отговори
# 315
  • София
Новата директорка е Ралица Кирилова, преди беше зам. директор на малките. Според мен в училището се случиха хубави неща, откак тя е директор. Разчупи откриването, има повече събития, обмени.

# 316
През 80-те години на мен Аспарухова ми беше учителка по история,затова попитах...

# 317
  • София
Ако има родител в темата с дете 10 клас в паралелката с природни науки, може ли да сподели следното.
Дали ще има възможност като профил в 11 и 12 клас да се избере основния чужд език, изучаван интензивно? За тази паралелка конкретно.

# 318
  • София
Ако има родител в темата с дете 10 клас в паралелката с природни науки, може ли да сподели следното.
Дали ще има възможност като профил в 11 и 12 клас да се избере основния чужд език, изучаван интензивно? За тази паралелка конкретно.

Ако френският е например основен език, ще могат да правят различни комбинации с френски - френски+БЕЛ, френски+Гео, френски+История и т.н., но профил ще се сформира при определен минимум желаещи.
Инфото ми е от директорката.

# 319
  • София
Green dawn, много благодаря за отговора. Добре звучи тази информация.

# 320
  • София
Утре ще има отворени врати и празник за 11 май в училището. Който се интересува, може да иде, информация има в сайта.

# 321
Във вторник от 11 ч ще изпращат абитуриентите си. Също може да се отиде и ако не вали на двора ще е супер.

# 322
Здравейте, има ли майки на деца, които учат в 18-то училище още от 1-ви клас? Какво ви е мнението за началното образование в училището? Какви са учителите и средата? Какво е нивото на чистота?
Мисля, че ще се класираме за 1-ви клас. Избрахме това училище за 1-во желание, защото детето ми много иска да учи японски, но в Гугъл прочетох много лоши скорошни отзиви и малко започвам да се разколебавам.

# 323
  • София
Аз съм доволна от начален етап, каката беше с корейски, малкия сега е във френската паралелка, 3 клас. При голямата се получи така, че титулярната госпожа по корейски излезе майчинство и заместника не беше на това ниво, ама си е просто етап.Иначе основните учители и на двамата са чудесни. Училището има и много инициативи, свързани с езиците. За малките имат и театър, който се провежда в актовата зала, по няколко представления на срок. Японските паралелки първата година учат в японския център  - отделна сграда в двора. Базата на училището е добра.

# 324
  • София
Здравейте, някой има ли информация за учителите, поемащи 1 ви клас?

# 325
Здравейте, имам конкретен въпрос към родителите на деца, които ще преминат в 6 клас от септември.
Доволни ли сте от дисциплината в класа на детето Ви?
Сигурно на много хора въпросът ми ще се стори банален, но за мен дисциплината е крайно важна за успеха.Под успех нямам предвид 6-ци от горе до долу, а успех като изграждане в един сериозен и отговорен индивид.
В момента водим буквално битка у дома, защото това на което ние го учим бива изтривано в училище и то много бързо.
Съзнавам, че няма пълно щастие никъде, но средата наистина е много важна.

# 326

И аз искам да попитам някой дали знае коя е учителката, която ще поеме корейската паралелка в 1-ви клас и дали е добра? Също така детето ми много искаше да учи японски, но имаше места само в корейската. Какъв е шанса в по-горен клас да се премести в японската паралелка? Според мен е най-желания език и ще трябва да чака до 8-ми клас..

# 327
  • София
Излизат места, следете в секцията Свободни места. Не знам кой ще поеме корейската, но ако Борисова се е върнала от майчинство (учителката по корейски), тя е уникална . Строга,  изисква, но има подход и децата я обичат. Знае как да ги увлече.

# 328
Здравейте, госпожите които поемат японските паралелки в първи клас, до колкото разбрах са Людмила Йорданова и Маргарита Стоянова. Ако някой може да даде отзиви за тях ще съм благодарна.

# 329
Борисова се върна от майчинство, тази учебна година, около втория срок. Наистина е много добър учител, децата научават много в нейните часове.

Общи условия

Активация на акаунт