Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 443
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, преди няколко дена  писах в темата, Амазон допуска грешката, че ми изпраща два пъти един и същи номер маратонки, които не отговарят на invoic-a. Та сега се налага да ги върна и двата до адреса им във Великобритания , проблема  е че са обемни с DHL излизат 600 лева доставката, Еконт също работи с тях, Спиди ми казаха че не доставят UPS близо 400 лева. A Български пощи- хакната система, нямам голяма алтернатива

# 391
  • София
В петък изпратихме с пощите до Англия.
Вече приемат.

# 392
А до Бг ли ви ги доставиха обърканите маратонки?

# 393
Да, и ме е яд много, че и двата пъти ми пращат един и същи номер.

# 394
Да, и ме е яд много, че и двата пъти ми пращат един и същи номер.
Ами ако с пощите не стане, връщате ги с Габиели. Те ви издават бон. Вие с Амазон договаряте да им пишете кога да пратят куриер на адреса на Габиели в Лондон и да вземат пратката. После ще Ви възстановят тексата на Габиели. Ще платите 10 паунда и готово!
Аз така цял килим върнах по точно тази схема без никакви проблеми!

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 09:04 от drago_2008

# 395
Здравейте,
Купихме от Amazon.de kids fire tablet по препоръка от тук, но сега не мога да намеря мненията. Опитвам се да инсталирам Google Play, но не успявам. Може ли малко упътвания на лични?
Благодаря!

# 396
# 397
# 398
Има ли някаква отстъпка/намаление в испанския амазон?

# 399
Дали има някаква оферта с top up  в немския в момента, че на основния акаунт не ми излиза?

# 400
имам 5/15 за френския, изтичащ днес, честно казано не го бях отразила..
https://www.amazon.fr/gp/browse.html/ref=nav_signin?node=2808334 … mp;language=&

# 401
От френския вече го ползвах аз Simple Smile

# 402
  • София
Получих едни дефектни сандали на Rieker от немския Амазон - лявата по-широка от дясната и писах на customer service как да процедирам за дефектен артикул. Отговориха ми, че от България нямало безплатно връщане, да съм изберяла превозвач и те ще   ми върнат парите за транспорта. Адреса за връщане е в Словакия и естествено етикета не е с DHL. Явно от customer service са генерирали по този начин етикета. Идеята ми е да канцелирам това връщане, генерирано от тях и после директно през акаунта да поискам ново връщане - някой правил ли е нещо подобно
и как се е справил?

# 403
Трябваше просто сама да си заявите връщането през профила, то си има опция за избор на причината за връщане и да сложите описание. Има и опция да заявите връщане като изберете DHL и на предните страници е обяснено какво се прави, за да върнете безплатно.

Пробвайте сега да канселирате връщането сама и да ганерирате етикет от профила. Ако не стане, пишете им отново, че е било грешка и искайте адрес за връщане в Германия (те имат такъв) и при необходимост платете и върнете до там ако няма друг начин и после ще пратите снимка на бележката.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 11:44 от drago_2008

# 404
  • Sofia
Не става винаги, за съжаление.
Исках да върна едно яке, доставено до Германия, промених адреса през профила, но изобщо нямаше DHL като опция. Платих си връщането през GGBG (15 лв.).

Общи условия

Активация на акаунт