Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 29 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Лимецови палачинки с ягоди и мед
Нахут с патладжани
Шпекован свински бут, печени зеленчуци

# 691
  • Под звездите
Вечерята ни снощи беше за мен шопска салата,а за половинката салата от гъби пачи крак.
Днес за сега само телешко варено.

# 692
Пица с шпек, гъбки, топено сиренце, кашкавал. За вечеря ще спретна кюфтета с картофки на фурна. За десерт детето си е поръчало бисквитена торта с какаови бисквити и домашен крем. До довечера има време:)

# 693
Къри със зеленчуци
Кашкавал на фурна
Спагети с пилешко
Баница
Кекс с кисело мляко

# 694
Днес яйца - кой каквито иска, кубети от стар хляб, череши и купена торта.
Някой може ли да сподели изпитана рецепта за картофени по селски - да стават като купешките.

# 695
Преди много години правих картофи по селски. Бях видяла в интернет рецепта и бяха сполучливи. За съжаление не помня къде я видях. Но има едни картофки, които също харесвам, от сайта Гответе с мен. И тях не можах да намеря. Почти същите са като тези, само без куркума, мащерка и чубрица. Тоест, картофи, олио, сол, червен пипер, черен пипер и чесън на прах. Като се изпекат стават хрупкави и почти като тези по селски.
https://www.youtube.com/watch?v=JSpEpsHCjsU

У нас салата с розови домати и настъргано сирене
Катино мезе
Плодова салата в сос от грейпфрут и мед

# 696
Обяд - постен гювеч, таратор
Вечеря - домашна пица със свинска шунка

# 697
Днес обезкостени пилешки бутчета и броколи с подправки върху хартия за печене на фурната, за мм пълнени гъбки с кисели краставички, шунка и кашкавал, шопска салата.
За десерт домашни черешки. 🍒😍

# 698
Руло Стефани, печени картофи, салата домати, череши.

# 699
  • Някъде по Дунава
З филийки с крема сирене
О спагети на фурна с кайма и кашкавал
В пълнени тиквички с ориз и кайма

# 700
Днес за закуска малчо хапна банан с кисело мляко и бисквити, обядът беше ориз с домати и маслини, а за вечеря свинско на късчета със зеленчуци (тиквичка, патладжан, червена и зелена чушка, гъби и моркови) в плик, бавно печено на фурна.
За десерт ще си направим мелби. 😊

# 701
Обяд - картофени кюфтенца с млечен сос
Вечеря - свински пържоли на тиган, салата домати и краставици

# 702
Кекс с кисело мляко
Картофени кюфтета с горгонзола
Суши

# 703
  • София
Ние днес бяхме на печено свинско бонфиле, пълнено със зеленчуци и кашкавал, отстрани с картофки + салата домати и краставици. Закусвах кайсии и сливи.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 22:11 от ToniShu

# 704
Днес чушка със сирене и безглутенова мързелива баница за закуска за мен. За довечера спагети и макарони с доматен сос, кайма, кисели краставички и кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт