Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо Масларова е недоволна?
Какви са първите отзиви за писмото, което сдружението изпрати до Народното събрание?
Какви инициативи предприема сдружението "Настоящи и бъдещи майки"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо Масларова е недоволна?
-
Какви са първите отзиви за писмото, което сдружението изпрати до Народното събрание?
-
Какви инициативи предприема сдружението "Настоящи и бъдещи майки"?
-
Какви са предложените промени в Кодекса за социално осигуряване?
-
Как реагират майките на промените в политиката за майчинство?

Идете в пощата и прочетете това, което ми изпрати приятелка от Министерство на финансите. С бюджета се гласува сумата, но срока за молбите след това не ми е яснен. Трябва да имаме мотивиран план за похарчването на парите. В мейла има и телефон за повече информация, Хриси, ще звъннеш ли да попиташ?
И сметнах, че все пак е някаква информация и не смятам, че съм сбъркала като съм насочила вниманието ви към нея 

) са организирали всичко , като подготовка за космически полет , при който ще бъдат спасени определена група хора , тъй като Земята умира ( нещо като Ноев ковчег ) . Много ясно е проличало мисленето на присъствалите директори , както тези , които могат да бъда и са лидери , и тези , които и в живота си са "лоши " хора . Ще ти разкажа , Деси , като се видим , много интересно е било , но по-интересното са реакциите на хората по време на играта

Предупреждавам отдалеч.
Така че ако не се изказвам по някоя тема в настоящ постинг не значи че няма да го направя в следващия, просто понякога имам време само да пиша, но не и да чета. Така че ако имам нещо спешно за писане, влизам, пиша и на следващото влизане като имам повече време чета и отговарям.