Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо Масларова е недоволна?
Какви са първите отзиви за писмото, което сдружението изпрати до Народното събрание?
Какви инициативи предприема сдружението "Настоящи и бъдещи майки"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо Масларова е недоволна?
-
Какви са първите отзиви за писмото, което сдружението изпрати до Народното събрание?
-
Какви инициативи предприема сдружението "Настоящи и бъдещи майки"?
-
Какви са предложените промени в Кодекса за социално осигуряване?
-
Как реагират майките на промените в политиката за майчинство?
Обаче просто не виждам кой ще има нерви да го направи това... Иначе аз мога да принтирам на работа и в къщи, или поне доколкото имам възможност. Мъжа ми пък може да осигури папки за архивиране на доста ниски цени, макар че и във всевъзможни кашончета може да се слага, а и засега не е толкова много, може да го нпаравим с доста минимизирани букви и шрифт... Как мислите? Ще има ли някой нерви и ли да си разпределим по човек за тема
Мислите ли, че има нужда?
Аз лично смятам, че ако е за някакъв общ случай можем и да заведем дело, но за частни случаи не мисля, че трябва да си слагаме сами главата в торбата. Знаете ли какви разходи са това и какво влачене по съдилищата?

, видяхте ли? "крупна" заплата ... ще падна от смях