КАУФЛАНД - тема 55

• 44 805
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Това с картите и приложението е възможно да са ни направили автоматично,на тези,които ползваме приложението от преди тази екстра. Аз си го ползвам от години,там си правя списък,разглеждам каталога и т.н. Имам вече карта,имах и купоните за дезодорант и днес шунка.

# 676
Понеделник, 15ч , яйца няма... Аз го очаквах да е така ама все се надявах да ме огрее
Точно сега излизам от К.и се ядосах-"вчера имаше цяло пале и се изкупи".... да де ама вчера беше неделя, а не както е по брошура от понеделник.  .

# 677
Хм, от сайта на К. ме праща към приложение, което ми изписва, че не е налично в момента за мен...😆 А като търся в Google Play също не ми излиза това приложение...🤔

# 678
Долче,  да не би приложението да не е съвместимо с твоя телефон?

# 679
Дени, не знам...преди го виждах в Google play...но не ме интересуваше. 😄 Със Самсунг М21 съм...🤔

# 680
  • София
Аз имах проблем с приложението регистрирано с абв. Излезнах и си направих с gmail и стана от раз.

# 681
  • СОФИЯ
Регистрирах се вчера, пишеше тестова версия. Днес ми поиска потвърждение и имам купон за тази шунка. Точките ще се разменят за купони, поне така пише

# 682
  • На изток от Ада
Аз имах проблем с приложението регистрирано с абв. Излезнах и си направих с gmail и стана от раз.
и аз.

# 683
bugi6, и при мен стана с gmail. Благодаря!

Имам питане. Как се натрупват тия точки? Предполагам с пазаруване. Ако всяка е срещу 25лв., намаление от левче е страшна "далавера".

# 684
  • оттам, откъдето започва България
При нас имаше яйца, но бяха най-добри до 15-ти.

# 685
  • София
Имам приложението отдавна на тела, а съм регната и с gmail-ската поща и пак не ми дава.

# 686
  • СОФИЯ
Аз се регистрирах вчера с абв, без проблем.

# 687
За мен приложението все едно не съществува...само някакво друго ми се отваря на Кауфланд с рейтинг 3,5. А, и Свежите герои също го виждам...😅

# 688
Приложението го имам отдавна ,защото там много удобно си правя списъка за пазар. От вчера се опитвам да си регистрирам картата ,но не ми позволява,стигам до кода ,който ми изпращат на имейла ,но не го приема.

# 689
  • На края на вселената!
Аз успях с картата.  Gmail поща. За да активирам картата, въвеждах около 20 кода. Пробвах и с грешни кодове умишлено  но дава грешка. С верните кодове връща в начална страница,  но стои регистрирайте картата. Влизах и излиза от профила , не стана с картата. Накрая минах през забравена парола и после се регистрира и картата.

Общи условия

Активация на акаунт