Къде в Русе - 13

• 62 150
  • 894
  •   1
Отговори
# 90
Всички басейни са открити - на Мотел Рай миналата година отвори след средата на Юни доколкото помня. На Мечка също предните сезони не бързаха да почнат с басейна - външен.
Черният щъркел работи ли?
Космополитън има вътрешен бесейн, но в него се провеждат тренировки по плуване за подрастващи. Нито на децата, нито на почиващите им е ок. Външният им басейн дори август е ужасно студен.
По това време на годината вариант е според мен само закрит или открит топъл басейн. Като цяло града е ориентиран за друг тип туризъм и определено има какво да се види.

# 91
  • Русе
Тя си е такава. Но и в момента минава през труден момент и затова се е забавила толкова.
Иначе тя така си коментира. Аз не ѝ се връзвам ххич даже. За жалост, загуби мъжът си наскоро и явно ѝ се е отразило много
С басейн около Русе - Seven Generations с. Мечка.
Но каква е целта на посещението Ви? Разглеждане на забележителностите на града? Ако да - това с басейнът се обезмисля. Относително далече е. В момента в Русе започна да става мор и приятното време за разходка е късно следобяд.
Само не разбрах цитата Thinking

# 92
Тя си е такава. Но и в момента минава през труден момент и затова се е забавила толкова.
Иначе тя така си коментира. Аз не ѝ се връзвам ххич даже. За жалост, загуби мъжът си наскоро и явно ѝ се е отразило много
С басейн около Русе - Seven Generations с. Мечка.
Но каква е целта на посещението Ви? Разглеждане на забележителностите на града? Ако да - това с басейнът се обезмисля. Относително далече е. В момента в Русе започна да става мор и приятното време за разходка е късно следобяд.
Само не разбрах цитата Thinking
Извинявам се. Исках да цитирам жената с въпроса с хотела с басейна. Явно през телефона съм цитирала някой друг Simple Smile

# 93
  • русе

В кои магазини  по ул” Борисова”мога да си намеря тези пръчки ?

# 94
  • русе
Органайзер  за дамска чанта от къде мога  да  си  купя, магазин в града, без сайтове,  че  то  доставката  е повече  от нещото?

# 95
Аз търся пластмасова шпатула за почистване на стъкло - прилича на металните с ножчета за стъклокерамика?!

# 96
Органайзер  за дамска чанта от къде мога  да  си  купя, магазин в града, без сайтове,  че  то  доставката  е повече  от нещото?
Пепко, Джъмбо.

# 97
Прието ли е за град Русе задължителна детска градина от 4 години?

# 98
Доколкото знам, от втора група вече се водят предучилищна. Дали това я прави задължителна, не знам

# 99
# 100
Плуване за възрастни? (по медицински причини, просто ми трябва някой треньор да ме наблюдава отначало, не е задъжително да е курс)

# 101
Към въпроса за плуване има ли за деца на 3 години?

# 102
Фирмения магазин на Юта.
На мен съфорумка ми донесе от там.

# 103
  • Русе
Фирмения магазин на Юта.
На мен съфорумка ми донесе от там.

Съфорумката може пак да съдейства, стига да няма спешност, че новата седмица ще е натоварена.

Mypi, ще ти пиша утре на лични и ще плясна снимки.

# 104
  • русе
Подплата за пола откъде мога да си купя?

Общи условия

Активация на акаунт