🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 471
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
  • Sunshine state
Аз харесвам сезона и не го смятам за слаб, супер си е, гледам го с интерес. Харесвах Жиро и съжалявам, че не разчете знаците, още повече, че му го казаха в очите, но пък какво можеше да направи? Сега Драго предполагам, че ще сложи край на участието му. Ванко не ми харесва, нито пък Ганка. Трябва да ги разкарат час по-скоро, защото ще се превърнат в заплаха съвсем скоро.

# 541
Яд ме е и мен за Жоро... Спаси Алекс, а той изгоря.
Още като се хвърли така да а защитава, да уговаря да я спасат, се зачудих този добре ли е? Тя няма грам симпатии към него и се пули кво му стана и каква ли му е идеята, защото въобще не вярваше, че ѝ е повярвал толкова, че искрено да я спасява. И точно си помислих "Жоро се обезглави сам", така и стана накрая...

# 542
Който много говори, греши. Жоро не трябваше да казва какво мисли да се случва след обединението. Разговорът във водата с Карин, Ванко и Анелия му резна главата. Безценна беше физиономията му , когато чу втори глас за себе си. Предпочитам той да бие на острова.
Алекс пък хем вижда, че е недолюбвана от племето, хем се прави на добра и обявява , че има скрит идол. Защо не сподели само с Жоро за писмото?! Така хем щеше да му върне жеста, че той я защити и играе с нея.
Йо и Бо много умело накараха доктора да се съгласи да спасят Алекс, все едно той е предложил това. Всъщност Йо май не беше напълно съгласна да спасят Алекс. Тя искаше да удари по коалицията Драго-Алекс, но другите не я послушаха. Йо се набива на очи, трябва да снижи малко Гарда.
Засега моите фаворити за спечелването на наградата са Йо,Бо и Анелия (все по-симпатична ми става).

# 543
Жорката много си повярва, ама много, развърза език и айдеее. Алекс защо не си премълча за писмото и да вземе да търси идола - за мен е пълна загадка.
Анелия продължава да ми харесва, за разлика от Ганка, която си мисли, че е по-специална от другите, а е едно злобничко същество - непрекъснато се хили на падналите. Само тя не може да се сдържи. Анелия директно в очите му каза на Жоро да се бори за амулета, но той вече се виждаше напред в обединеното племе. Йо не иска арбитри, защото е полудяла, като е разбрала кой са изгонили. И тя ще се наиграе ако не се спре малко.
Хубаво е хората да са стратези, но да гледам хора, които топлят пейките да разгонват силните играчи не ме кефи.

# 544
Ами ти често се случва хората, които търкат пейките да се промушат незабелязано напред. Жоро обаче наистина сам се надигра, прекалено много си повярва на този етап на играта. Обаче пък забелязах, че имал и светло синя тениска, без дупки за проветрвние. Е, в следващите кадри пак си беше с любимата лилава блузка, ама нейсе.

# 545
Не бях писала от онзи ден.

Най-сетне видяхме  игра - на гредата с възглавници. Много добра, много интересна но опорочена от недомислени правила. Толкова недомислени, все едно деца от предучилищна са ги мислили. Едното племе посочва когото си иска и другото племе посочва когото си иска???  Край на правилата. Ужас и безумие!
Колко по-добре щеше да е ако допълнително имаше правило:
- Всички трябва да се изредят по един път преди да започнат повторенията на играчи.  Същото правило се прилага при всеки следващ кръг (ако са повече кръгове).

Колко идиотско трябва да е едно племе, че да прати Александра срещу доктора, при положение, че може да прати Жорката да го отнесе като мисирка - огризка от ябълка.  Класирането е отборно. Не може един да ходи - ей тъй че ме сърби.

Иначе аз симпатизирам на Алекс и си оставам на първоначалното мнение че Джулиана трябва да си ходи.

Чета ви - как някои харесвали участниците заради морала, пък други заради успешността им в играта. Аз не съм толкова на черно/бяло. Понякога харесвам заради морала, понякога въпреки него. Понякога харесвам заради умни ходове, понякога харесвам/не харесвам от пръв поглед. А понякога и си меня първоначалното мнение - пак по различни причини. Например Йо не я харесвам от пръв поглед, но взех да свиквам. Ванко, Драго, Зоран ги харесах от пръв поглед. Пейо - отврат и от първи и от следващ.

# 546
"Моралът" на Александра, заради който каза за писмото, сега с какво ще й помогне? Не трябваше! Тя има най-много нужда от идола и можеше просто да започне да го търси без да се набива на очи.. Все пак ще се изкефя много, ако пак тя го намери! Но и очаквам да я обвинят, че не е казала веднага, да не й повярват..

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 09:21 от 50 Shades of Purple

# 547
Мисля си, че малко или много действията на участниците са продиктувани от това как ще изглеждат после отвън, на зрителите.

# 548
Ами единия подход е "семейния" - аз да прибера парите пък кой каквото ще да си мисли. А другият подход "какво ще кажат хората" е затова защото колегите и приятелите нищо няма да получат от наградата, но може да научат нови неща за теб.

Анелия плака искрено от притеснение за Мила, когато Мила беше припаднала. Анелия е единствената в очите на която се чете тъга за напускането на Жорката - в момента в който Владо съобщава (на снимката).  Такава тъга може да е единствено от човещина, не е от някакви сметки, че губи потенциален съюзник. 
Нито Алекс (за която той се раздаде), нито Карин (която не го предаде) показват такава тъга.

# 549
Йоана се появи в страницата си след 40 + дневно отсъствие лятото. Долу горе същото време като Ванко.Просто тях ги следя от много време преди,и това ми направи впечатление.Значи са стигнали мноого напред в играта.
Йоана не иска арбитър,и по правилата вероятно няма да има такъв.Но оставайки без глас тя,предполагам плана и е да насочи гласовете срещу себе си,защото гласовете им стават 3-2 ,а другите вярват ,че идола е в Зоран, а реално тя ще си го използва и така ще изгонят доктора.
Аз лично бих думнала първо Мила ама… Много противно същество. С тия обици на дзурлата….
Ганка, ами какво да кажа, то всички сме от село , ама за такива като нея е приказката “селска хитруша” . Ванко и Карин се познават и работят заедно от много преди сървайвър, та кого би избрал той мисля е ясно.
Ганка ще я пратят на село много скоро.
Жорето,какво да го обсъждаме.Момчето не е родено за стратег.Леко неприятен ми беше той.От тия нечистоплътните хора,не само физически.
Надявам се Александра да се окопити и да започне да играе вече играта,харесвам я,дано обаче има достатъчно на горния етаж за това.
Анелия гледа така,защото нейния глас можеше да обърне нещата.Не е лошо момичето,но усеща как Ганка и нея ще наиграе.

# 550
Проблемът във въпросната игра беше правото на избор. Първият кръг всички бяха коректни. Вторият кръг, обаче, вече всеки искаше да победи. Ако отбор А предложи слаба жена, отбор Б веднага ще предложи силен мъж и обратното. Затова първият избиращ отбор залагаше на силен мъж. При това положение вторият избиращ няма избор.

# 551
А някъде има ли преразкази на предишни сезони или къде да се гледат, защото това ми е първо гледане и ми стана интересно кои са тези Кирил, Николай Мартинов, Бърканичков и които още споменахте.

# 552
Попадна ми бг канал само за Сървайвър, в който момче обсъжда епизодите - Outcast BG, интересно ми е дали пише и тук.

Здравейте, аз съм Outcast-a. До сега си нямах дори идея, че тук общността е толкова голяма и сериозна. Благодарение на Зоран видях, че се коментира темата за Сървайвър БГ и тук
Със сигурност вече ще се включвам.

Радвам се, че сте открили канала ми и се надявам да ви дава стойност Simple Smile

# 553
  • София
Според мен Александра каза за новия идол за да си спечели симпатиите на племето, един вид, че играе с тях и на нея може да се разчита. Добър ход според мен. Тя няма голям избор, единственият й шанс е да изгонят Джулиана и Алекс да влезе в обединението. Евентуално Simple Smile

# 554
  • Варна
Жалко за Жоро. Така беше тръгнал напред, ама се препъна в езика си. Отиде да разправя наляво и надясно какво щяло да стане. Ами стана, ама обратното.
На Драго много му отива да е на острова. Един български Робинзон. Мисля, че няма да си даде мястото и Жоро ще си ходи.
И отново за мен прекалиха с даването на цялото шушукане и уговаряне. Имах чувството, че накрая и самите участници се чудеха какво още да си говорят,  че да покрият екранното време.
За сега фаворит ми е Анелия. Надявам се да успее да стигне до края.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 10:32 от Despina

Общи условия

Активация на акаунт