🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 483
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря много на който сподели линкове към Бърничков (който наистина ми изпълни душата с тези 208 кг) и Крум и Антон, които ме разплакаха от смях. Ей такива моменти трябва да се виждат повече.
А да питам още нещо: в предишни сезони островът на изкуплението изчезвал ли е след обединението на племената или стои до финала?

# 571
Здравейте, благодаря и аз за смеха до сълзи от Агонцев и Крум. Бях забравила това.
Искам да попитам има ли някой, който се дразни толкова силно на Острова на отшелника?

Ако участниците не знаеха за този 2 шанс, щяха да играят на “живот и смърт”. Стратегиите им биха били различни, а сега? Според мен щеше да е много, ама много изваждане на характери и ум. Сега, напускат сякаш отиват на курорт.

# 572
Gift HeartGift HeartЛеле, Зоран колко е мил!  Gift Heart

Спечели ни сърцата, но бг мамите са неподкупни! Smiling Imp

Агонцев беше рядко неприятен тип. Та и два сезона. Та и с жена си!
Припомних си последния каст и този сега ми се струва просто като събиран от Харвард.

# 573

Да, споделил си e това стори, явно дебне тук Grinning

Мдаааа.... Преди години, на запитване към НОИ, служителите от там бяха пратили питащия да се обърне към бгмамиците Joy

Знам, че 80% от случилото се на острова е "тъмната страна на Луната" за нас, но от показаното имаме правото да си направим лични заключения за участниците.
Йо и Бо /нямам идея защо, ама са ми като Краш и Еди - опосумите от "Ледена епоха"/ се опитват да дърпат конците, ама  накрая ще се "обесят" на тях. Нещо като Гошето, ама не чак толкова наивно. Той допусна грешката да повярва на другите, че е страхотен и възлов играч и си навири носа. И престана да "си гледа в краката". И стана история, защото не вярвам да е бутнал Драго на острова.
Алекс се опитва да го играе нежната горска фея с чистата душа, но не ѝ се получава. Нещо като сумист да играе балет. Венците от изкуствени цветя не я правят това, за което се представя, както сумист в пачка не става балерина.
Ганка... Жалките ѝ напъни да покаже колко се е издигнала само ѝ правят лоша услуга. Не вижда колко ниско е останала. Както някой вече написа - излязла е от селото, но селото си е останало в нея. С нищо не е "надраснала" простите продавачки, които са я тормозили. Може би е имало защо, но тя едва  ли ще го схване.
Кари си е  развила мускулите на краката, но е позапуснала мускула в главата...
Абе ще гледам за сега, пък ще видим Joy

# 574
Аз го мразя тоя остров. Ненавиждам. Не мога да понасям. Мога да напиша есе от 3 хиляди думи за това 😁

Но за мен нещото, което е абсолютно непростимо е, че обезсмисля най-силните моменти в предаването - когато факлата на съответния елиминиран участник бъде загасена. Това трябва да значи КРАЙ, а не "айде, да го направим това, ама ще се видим скоро". Не само това, ами и конкретно тук се правят планове как някои хора като докторчето, дори искат да отидат на острова, защото им се струва по-добра стратегия. Каква тежест би имало евентуално изгонване на Иван, ако той реално иска да отиде на острова? Такива моменти като вчерашното изгонване на Георги, който бе напълно изигран от всички, трябва да имат много по-голяма стойност. Когато си бил надигран, наистина да значи край за теб в играта, а не ходене на тоя тъп остров, който дори не носи някакви интересни кадри, или монтажи. Вчера за първи път имаше нещо интересно оттам, заради неволите на Драго в кухнята и все пак щях да предпочета вместо неволите на Драго, или глупостите на Ивана, в тези 5-6 минути екранно време да виждахме повече от нещата, които само ни се казват от гласа зад кадър - като големия скандал между Илиан и Ванко, който не видяхме (а може би Ванко не е изглеждал толкова позитивен тогава и за това не ни беше показано), като първоначалните скандали на Зоран с другите, как се е зародила непоносимостта между Александра и Ванко. Много други неща също.

# 575
Всичко сте изкоментирали.Smiley
Още след кокосите на Драго, деня за Жоро беше като стремглаво спускане в бездната и естествено вечерта се претрепа. Толкова глупави грешки допусна в кратко време, че съвсем правилно бе наказан.
Борислава, ако не беше преиграла с глупостите на Денис и Жорката, който тръгна да припява за съдбата, можеше да му простят. Според мен това, че така смехотворно се опитаха да ги подценят, тотално ги обедини в избора. Карин е с тях, нейния глас не бе от значение, а това което каза за Джулиана си е истина.

Александра можеше да изхитрее, но явно цели да се хареса/приобщи, което няма как да се случи. След като е намерила писмото, трябваше да се поразстърси за идолчето и след време да подхвърли писмото, така че друг да го намери, а тя да наблюдава развитието на случващото се, като вече ще е с няколко часа/ден информация напред.
Леко ми е странно що за тайни са тайните които ги знае племето ти, че и другото също. Йоана явно затвърждава доверието си в Зоран с признанието за идола.

Хубаво е да гледаш умни млади хора, надъхани и мислещи.

# 576
  • София
Йоана обаче върви по тънък лед и да внимава да не се хлъзне. Тя също много си повярва и беше грешка речта, която им дръпна на миналия съвет - да играели умно и стратегически.
Седи и си мълчи, защо трябва да привличаш вниманието, никой не обича да го поучават все едно е някой глупак и не се сеща, че трябва да е умен.
Жоро реши да им покаже, че предвид а играта сто хода напред и веднага беше наказан. Мисля си, че на Йо ще ѝ светне лампата и ще играе по-тихо.

Анелия направи същото, след два съвета, в които беше арбитър и тя взе решения, видя, че това не се хареса на някои от племето. Направи изборите, когато трябваше и сега се сниши. Засега играе умно.

# 577
Здравейте, аз съм Outcast-a. До сега си нямах дори идея, че тук общността е толкова голяма и сериозна. Благодарение на Зоран видях, че се коментира темата за Сървайвър БГ и тук
Със сигурност вече ще се включвам.

Радвам се, че сте открили канала ми и се надявам да ви дава стойност Simple Smile
Да не би Зоран да е споменал дискусията тук? Bowtie
Да, споделил си e това стори, явно дебне тук Grinning

Йее Зоран, само на теб съм фен и на Драго. Дерзай момче, стискам ти палци!

# 578
И аз само на Драго и Зоран! Късмет им желая! 🍀❤️

# 579
  • Козлодуй
Аз пък без 2-рия шанс на острова за изгонените не бих гледала - може пък да допуснат грешка и да изгонят който не искат - защо да няма шанс да се върне човекът и да играе докрай Simple Smile
Аз също харесвам Зоран и Драго Simple Smile Hands Thumbsup

# 580
Ганка ли беше с шапката на дядо си?Съжалявах я в началото,както и заради тормоза,съученичка на сестра ми се самоуби на 15г. точно заради такова отделяне от малкия град и семейството и тормоза на други момичета.При нея като гледам е избило на злоба и зорадство.Не я харесвам.Зоран прекалено много имитира Ръсел,няма как да го харесам.Александра няма да стигне далеч,с този прецакан крак няма кой да я "носи" още дълго.

# 581
Ох, Агонцев и Крум! JoyJoyJoy
Това ми е най-култовия момент от риалити! Просто незабравим. Всеки път се късам от смях. Втори такъв ми е Йоана от ИВ 2 не помня срещу кой на един пъзел - 1 час рев и не го нареди, а беше супер надутата американска възпитаничка.
На мен ми липсват побългарените сезони честно казано. Много се кефех на Ники Мартинов как ги биеше на острова и накрая смаза с вота на публиката. Сегашния сезон ми е интересен и се радвам, че няма някой толкова противен като Йори, обаче много ми станаха интригите. Обичам мислещи играчи, които не си разкриват картите, обаче не и подли и забиващи нож в гърба. Дори и това да е замисъла на играта не мога да си изкривя душата и да се кефя на такъв играч.

# 582
И аз мисля, че Анелия е леко надценена като стратег и състезател, но на фона на останалите стратези /Алекс, Жоро,Ванко,Джу/, изпъква.
Анелия ми напомня като типаж една девойка Таня - от първият сезон на Сървайвър. Сигурно я помни някой.
Беше в силното племе, в силната коалиция, ама се залюби с един пилот, а него го шакартираха /като опасен/. Тя не можа да им прости и после и нея я изгониха, въпреки, че си я обичаха всички.

# 583
  • Другата България
Анелия гласува точно като малко дете, което временно са го пуснали да си играе с големите. Много тъпо решение от нейна страна да гласува за Жоро, харесвала го, ама ѝ имали доверие, божеее, сега си им полезна, утре ще се извъртят и ще те изгонят, наивно момиче. Мисля че тя ще е следващата изгонена.

Нейното решение беше мега умно. Едно от най-важните неща в Сървайвър е да не си "на тъмно" във вота и да гласуваш правилно. Тя много далновидно усети, че няма как да спаси Георги и правилно отиде с мнозинството, ако не беше тогава си прецакваше играта и тя щеше да е следващата.
За мен Анелия ще стигне бая далеч, поне до обединението и има потенциал в нея, въобще не е глупава и наивна
Приписваш ѝ качества, които не притежава, в Сървайвър трябва и да “ти имат страха” , да респектираш с нещо, пък тя е една безлична и в игрите, и в комуникацията. Нито я пращат на преговори, нито за свидетел на двубоите.
Напротив.
Изобщо не "трябва" да си взел страха на никого, защото това те прави потенциална мишена.
А и не е вярно, че Анелия не е била арбитър. Беше.
За мен тя играе доста по-добре от Ганка.

# 584
Между другото кой е считан за "силен играч"? На няколко пъти виждам в темата да се споменава това и не задавам този въпрос като провокация, а от искрен интерес. На мен ми се струва, че доста бързо всеки мъж в добра спортна форма се категоризира като "силен играч". Денис ми е голям симпатяга, но примерно той с нищо не е доказал, че е силен играч. На платформата с бутането доста лесно падна жертва на Георги, в плуването също не ми се стори особено бърз. В други компоненти също не съм видяла да блести с особени качества и май репутацията му на силен се гради само върху това, че е млад мъж, който не е с наднормено тегло. Иван също не е нито особено бърз, нито показа много точност. Все пак той поне имаше силни елементи на определени игри, но отново далеч от някакъв титан. Най-силният в игрите засега е Зоран - точност, добре плува, пали огън бързо, спокоен и въпреки че не е нацепен батка, показва добри умения в силови игри. Ванко и Карин на хартия са силни играчи и са показали атлетизъм, но къде случайно, къде планирано, досега рядко сме ги виждали в игрите да попадат на най-ключовите и изпълнени с напрежение постове, така че ще ми е интересно да ги видя в игри, в които тяхната роля получава най-голям фокус и напрежение. Драго също показа доста умения в игрите, та бих отчела само него и Зоран като играчи, които са доказали умения в много игрови компоненти, в които са съумявали да се преборят и с напрежението.

Общи условия

Активация на акаунт