🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 587
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 170
Добре, ако си затворим очите за външния вид на участничките и приемем, че всички до една са красиви, като характер видян до тук, коя би била най-подходяща за Виктор според вас?

# 1 171
Предполагам от това към всички по-поддържани мъже … прическа , вежди , нокти …

Мен специално ме попита “щерката” както Марта казва 😄 Госпожата по биология казала , че е гей , ама имал много заеми за връщане и за това бил влезнал с тези разгонени кокошки 😄

На мен не ми прилича на такъв . Макар че , повечето мъже тип “мачо” още като го видят и ще отсекат , че е .
Мъж съм и съм фифти фифти мачо, но за мен Виктор не е гей. Друг е въпроса, дали ежедневно не прекрачва границата между мъжкото его и женската суета и то прекрачване тип "лъвски скок". Реално се замислете, дали искате козметиката на мъжа ви в банята, да бъде повече от вашата и дали не е нарушен някой неписан рироден закон, кожата на мъжа да бъде по-нежна от вашата? А обемът на косата.. ?

# 1 172
Реално нито една, но при така поставените условия - Капитонката. Неебателна, суетна, млада, нарцистична, красива. Според мен Виктор ще има какво да научи от нея ако смята да се прехранва като медийна личност. Двама нарциса няма да са много добра комбина за семеен живот, но поне някакво време могат да изкарат заедно.

Добре, ако си затворим очите за външния вид на участничките и приемем, че всички до една са красиви, като характер видян до тук, коя би била най-подходяща за Виктор според вас?

# 1 173
Това е сертификат с точно нулева стойност.
Говоря от личен опит. Като човек, който умее да плува и знае какво значи да ти е далеч дъното.
Не е баш така и зависи с каква цел си подходил към тоя сертификат, ще ползваш ли придобитото на практика и имаш ли нещо в главата. И аз от опит го казвам.

Аз си държа на тази, която първо споменах - Карина.

Капитонова не е красива!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:15 от Анонимен

# 1 174
Виктор не е гей, но, както правилно се отбеляза прекрачва границата с лъвски скок. За мен такъв кифльок мъж е същото, като жена, която иска да го изяде на първа среща. Нали все това казваме, че предаването изкривява нещата, че вековни, хилядолетни инстинкти на мъжа биват потъпкани понеже така му се предлагат. А обратното не е ли в сила?

# 1 175
Александра е доста объркана личност. Животът й преди шоуто обяснява някои аспекти в поведението й, които видяхме.
За който се интересува слагам линк
https://fakti.bg/life/659199-aleksandra-ot-ergenat-jertva-na-cherna-magia

# 1 176
Зори беше ясно, че ще си тръгне. Не си подхождат нито визуално, нито интелектуално. Не ѝ вярвам на нея, че влязла само заради любовта. Като гледам как си рекламира роклите.
Хареса ми при Цитиридис.
Искам добра дума да кажа/пиша. Всички са с хубави тела, млади, хубав тен и бели зъбки Grinning
Харесва ми идеята някоя да не приеме розата. Не е интересно всички да въздишат по него.

# 1 177
Те повечето не примират по него, но не искат да напуснат санаториума. А ако откажат розата си тръгват.

# 1 178
Азалия, вярвам ти, но моля, сподели практичната цел от твоя опит.
Даже  опитните спасителите знаят колко трудно се вади човек от вода. А нейният сертификат е Вадене на давещ се зад борд. Тоест спасяване чрез хвърляне на въже и то  само ако спасяваният е предварително обучен какъв възел да си върже. Условностите - бурен вятър/отклонява въжето/, високи вълни, неспособност да плува давещият се, къде отиват.
Сещам се за един стар филм само, където това би било възможно - *Рим на аристократите*. Всички слязоха да плуват в морето, а нямаше нито един на кораба, който да им хвърли въже и така се затриха.

Затова ми звучи ми единствено като курс по мятане на ласо. Само дето вече май липсват коне за обуздаване. Дано има аристократи за спасяване.
Виж ако беше даже курс към БЧК би имал според мен по-голяма практична стойност.
Както и да е, загубих интерес вече, но си формирах цялото.

# 1 179
Коя е песента която пуснаха на целувката на ергена с Блага, някой знае ли? Не мога да я намеря нито с шазам, нито по текст Sad

# 1 180
# 1 181
Имах предвид, че тапия за спасител не е напълно безпредметна. Тя върши работа на тези, които имат нещо в главата. Всички курсове за спасители се провеждат на басейн, никой не ги води да ги учи в морето. Другото ти го написах на ЛС.

# 1 182

Самоцитирам се, за да отговоря.
Аз мисля, че Радостина би била чудесна за него. До сега ми се вижда най-умерена, възпитана, кротка и интелигентна. Като изключа визитката, в която се представи, като меркантилна кифла, до тук от нея съм видяла само добро и премерено поведение. Няма гафове тип "дръж ми гащичките", няма налитане и пошъл поглед тип Гергана, няма реване тип половината участнички, няма биполярност тип Александра, няма тъпота тип Габриела и малкото Вики, няма наливане и безкрайно дърдорене тип Венета. Много се надявам да отиде на романтична среща преди да отпадне.

Като се замисля, от както разбрах, че е много ревнив, не си го представям с повечето участнички. Евентуално с Радостина и Деница. С Деница виждам следната картинка - кротката скромна съпруга, която шета вкъщи и чака прекрасния си усмихнат съпруг да се прибере за вечеря. А той се прибира с роза в ръка. Събота и неделя коси тревата пред къщата гол до кръста по плочки, а тя му носи студена, домашна лимонада, за да се разхлади. Пият я двамата на двора, в компанията на двете немски овчарки. Идилия.

# 1 183
Те повечето не примират по него, но не искат да напуснат санаториума. А ако откажат розата си тръгват.
Аааа, да си тръгват когато искат. Аз шоу искам. Не знам какво ще отговори Виктор тогава, "много мило" не върви
Още първия епизод исках всичките да напуснат, сега посвикнах 😄

# 1 184
  • Пловдив
За мен много абсурдно изглеждат на вечеринките. Роклите в голямата си част са за съвсем млади момичета, абитуриентки, а участничките са около и над 30 и им личи.

Общи условия

Активация на акаунт