Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Jo Malone има страхотни аромати. Simple Smile
Според мен парфюмът е нещо много лично. Изборът на парфюм издава какъв човек - може много да разкаже за теб самия, това имам предвид. Моя приятелка работи като технолог по създаване на аромати в централата на Диор във Франция, където се създават ароматите на Диор. Разказвала ми е много за самия процес, също така ме е развеждала в градините на Диор, където растат цветята, с които правят парфюмите. Тя води и семинари на тема “аромати и какво издават те за характера на ползвателя си”. Със сигурност има хора, които не подбират толкова внимателно парфюмите си и ползват каквото им харесва как мирише - но всъщност това също издава много за тях и характера им. Темата ми е доста интересна и определено слушам в захлас, когато Софи (моята приятелка) ми разказва.
Аз също мисля, че на Керем много му приляга такъв тип парфюм - специален, изискан, открояващ се. Точно като самия него.
Моят вкус за парфюми далеч не е толкова "изтънчен", любимият ми е  La vie est belle на Lancome от години, но в момента съм с Jo Malone English pear & freesia

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 18:08 от Бърборанка с розови очила

# 616
Бамбини, сряда вечер е, време за парти Tropical Drink
Ето линк с бг.суб. на еп. 28
https://ok.ru/video/2271273159351
и по традиция стартираме в 20:00 часа Wink
Gift Heart

# 617
  • София
Привет !  Heart Eyes  Сряда е , ден за  преговор! Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, Heart отново очаквам вашата подкрепа/покриване/ Grinning

28 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 23.01.2021
Хаштаг: #edabolat няма нужда от превод Grinning

Къде е Еда?

Енгин: Какво е това? Пъръл?
Серкан: Мамо? Добре ли си?
Айдан: Серкан?
Ферит: Какво е това? Сложили са нещо в шербета.
Енгин: Ръцете ти са студени. Добре  ли си?
Серкан: Къде е Еда?

Ердем: Фифи, не можеш да умреш! Не, Фифи!
Айфер: Къде е Еда?
Айдан: Седеше до мен. Къде е?
Серкан: Енгин, наглеждай мама.
Айфер: Каде е Еда? Момичета, ставайте.Мамо, какво става?
Айдан: Какво става тук?
Серкан: Еда я няма никъде.

Енгин: Как така я няма. Къде е? Къде е Еда, момичета?
Серкан: Къде е Еда?
Тахир: Чух, че се качват на хеликоптер.
Серкан: Добре.

Айфер: Това работа на вашето семейство ли е, Айдан? : Де да не бяхме давали момичето, мамо.
Айдан: Пак ли ние? Това е вечер на къната, защо да е наша? Де да не бяхме я вземали. Сейфи. Сейфи! Не, днес не е дошъл.
Семиха: Тахир! Къде е Еда?
Айфер: Чия работа е това?
Тахир: Очевидно на г-н Сейман.
Айфер: Сейман? Мамо?
Семиха: Ах!

Серкан: Еда?
Еда: Серкан?
Серкан: Добре ли си? Добре ли си? Няма ти нищо, нали?
Еда: Знаех, че ще дойдеш. Така искам да спя.
Серкан: Знам, но трябва да дадеш показания. Малко ще почакаме.

Не искаме да чакаме повече. Какво да чакаме?

Айдан: Приготвила съм списък какво е нужно  да се направи. Всичко е тук, дълъг списък. Ще погледнеш, моля те. Определехте ли ден за церемонията, Серкан? Серкан! Ден за сватбата?
Серкан: В събота, нали? Намерихме регистратор за събота.
Айдан: Събота?! Имаме три дена.
Айфер: Три дена ли? Какво говорите?
Еда: Не искаме да чакаме повече. Какво да чакаме?

Айдан: Еда, добре, не чакайте повеме, но след три дена ще започнете да живеете заедно. Трябва да подготвим дома на Серкан.
Айфер: Какво означава това? Еда тук ли ще живее? Със свекърва?!
Айдан: Това пък защо, свекърва и подобни? На края на огромната ни градина е домът на Серкан. Нали? Сигурно няма да поиска да ме остави сама, когато Алптекин го няма?

Серкан: Ами въпросът с къщата после ще го уредим, нали?
Еда: Засега ще живеем в дома, където Серкан живее сега. После ще видим.
Айфер: Прекрасно. После щи си намерите къща в нашия квартал, там ти харесва.
Айдан: Бих искала да вярвам, че Серкан няма да се откаже от дома на родителите си.
Еда: Ще живее с новото си семейство.
Серкан: За това ще говорим после. Може ли да се заемем със списъка?

Айдан: Не, сега ще говорим. С Айфер ще го уредим сега, момент.
Еда: Извинете, един момент. Въпросът с къщата, в която ще живеем, между вас ли ще го уреждате?
Айдан: Частта, в която живея само аз  представлява 8 стаи плюс 3. 30 декара земя.
Айфер: Имаш си коне, занимавай се с тях. Ааа!
Серкан: Мамо, моля те, дайте да се върнем към темата. За дома после ще говорим.

Айдан: Добре, хубаво. А и последващите въпроси ще продължа да решавам с професионална фирма за сватби.
Серкан: Чудесно. Тогава можем ли да тръгваме?
Айфер: Защо е нужно фирма за организиране?
Айдан: Как така, защо е нужно? Сватбата на Серкан и Еда от любители ли ще се организира? Ето, дойде г-жа Мира.

# 618
Разлика между снимките  - 4 г. Wink  - обаче не му личат Stuck Out Tongue Winking Eye

Dilemi, отново благодаря за труда ти Kissing Heart

# 619
  • София
От сега нататък няма да се меся в живота ти

Семиха: Добре дошли, деца. Първо нека остане в миналото. Еда, ще поговорим ли?
Еда: Разбира се, ще поговорим.
Семиха: За кратко, но да е насаме.
Еда: Да? С нови заплахи ли ще ме заплашваш сега?
Семиха: Не. Този път ще съм кратка.
Еда: Ще е хубаво.

Семиха: Виж. Случилото се вчера ме накара да дойда на себ си. От сега нататък няма да се меся в живота ти. Колкото и да мисля, че това е грешно...Няма да преча на сватбата ти със Серкан.
Еда: Благодаря.
Семиха: Знаеш ли? След толкова години раздяла...Не исках нещата да се развият по този начин.
Еда: Но се случи, за съжаление. Ако искаш да дойдеш на сватбата, това не е проблем за мен.
Семиха: Ще си помисля.

Тахир: Г-жо Семиха, имате ли някакви желания?
Семиха: Нека ги оставим да се вълнуват на предсватбената подготовка. Между другото ще направя приготовленията. Тахир, такова нещо ще направя...Всичко в холдинга ще се промени.

Всъщност истинският виновник избяга

Лейля: Ето тази тема и мен ме обърква. Балджа казва, че не е пила шербет.
Мело: Достатъчно, Лейля, достатъчно. Вече не издържам. Истински дявол е това момиче. Не ме влудявай. Полицията ще изясни всичко. Ще видите.
Ердем: Всъщност истинският виновник избяга. Не се случи нищо с никой. Може би да не разваляме настроението на всички?
Мело: И ти и Балджа...
Лейля: Идва.

Балджа: г-н Серкан, добре дошли.
Серкан: Добре заварил, Балджа.
Балджа: Ако сте свободен, да прегледаме презентацията заедно.
Серкан: Ще го взема. Благодаря.
Мело: Как така?

Мело: Г-н Серкан! Зетко. Трябва да ти кажа нещо.
Серкан: Добре.
Мело: Балджа излъга. Не беше заспала. Престори се на заспала в този ден.
Серкан: Зная. Говорих сутринта с полицията. Казаха, че на камерите се вижда кой е пил шербет и кой не. И в същото време кой се е престорил на заспал.
Мело: Балджа...
Балджа: Г-н Серкан, да, наистина не пих...Всички заспаха. Но, за да няма недоразумение...

Серкан: Не, разбирам. Ситуацията е била такава. Никой не може да сложи приспивателно в шербета, така че...Тоест, затова няма виновни. Но ако говорим за предотвратяване на ситуацията...Малко е странно, че си избрала да се престориш на заспала, Балджа. Затова съм длажен да направя това, което е нужно. Уволнена си. Моля, събери си нещата възможно най-скоро и си върви. Благодаря.

Мело: Скъпи ми зетко! Толкова си сладък. Ти си мъж. Много те обичам.
Серкан: И аз те обичам, Мелек.
Мело: Кълна се, свалих три килограма. Три килограма си отидоха.
Ердем: Тогава тази тема е затворена.
Серкан: Ердем?! Защо си тук?
Ердем: Трябва да ви кажа нещо.
Серкан: Минутка, извинявай. Трябва да вдигна, Ердем. После. Слушам
Лейля: Винаги подливаш масло в огъня.

И без това се пошегувах.

Джерен: Не мога да повярвам. След няколко дена се жените.
Ферит: Но всчко се случва торкова бързо. Сякаш някой е натиснал бутона за ускорение.
Серкан: Светлинна скорост.
Ферит: Да кажа ли нещо. Мисля, че така е по-добре. Имам приятели, които са се разделялеи заради този стресов период.Но вие го преминахте бързо.
Серкан: Например ти.
Джерен: В момента не обсъждаме такива нещо. Нали, Ферит?Тоест, при нас няма такава енергия.
Ферит: Нещо не съм казал, скъпа. Просто обобщих, че е станало добре. Това е сватбен период. Винаги е напрегнат, нали?
Еда: Много си прав. Особено когато става въпрос за семейства. Особено г-жа Айдан!
Серкан: Еда!
Еда: Извинявай.

Джерен: Не мисли за това, Еда. Важно е какво ще стане след сватбата.
Ферит: Минутка. Можеш да отидеш на Финала на  купата в Германия. Нали така, Серкан?
Сдеркан: Не съм мислил. Не искам. Честно казано не искам. Тоест искам да прекарам от сега нататък времето с жена си.
Еда: Може за идеш. Не си разваляй плановете задради мен.
Серкан: Не...
Еда: Колко дена може да трае?

Ферит: Честно казано след Финала искахме да идем 15 дена на екскурзия с колело.
Серкан: Ако трябва да съм честен, Ферит, сега ще се фокусирам едиствено върху съпругата си и ще правя това, което тя иска.
Еда: Не, любими, може да отидеш.
Джерен: И ние много обичаме да караме колело, нали, Еда? Дори може да направим една обиколка заедно. Какво ще кажете?
Еда: Заедно ли да отидем?
Джерен: Да!
Еда: Какъв чудесен план се получи.

Серкан: Ами, ние нали ще прекараме лятото заедно.
Ферит: Тогава ще направим така. Вие отложете сватбата за лятото. Вие ще отидете на Малдивите, ние ще отидем на обиколка. Така ще има предостатъчно време за подготовка.
Джерен: Ферит се шегува. Такова... Да си вземем ли по кафе? Да вървим да пием кафе.
Ферит: Добре де. И без това се пошегувах. Ще пием.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 20:36 от Dilemi

# 620
# 621
  • София
Да поговорим малко за това, а?

Енгин: Любима...Не можем да започнем срещата, ако си ядосана. Какво правиш? Защо си ядосана? Добре, забрави за музиката. Забрави какво казах. Просто се шегувах. На шега го казах.
Пъръл: Въпросът не е в шегата. Значи това си мислиш за брака. Можеш да си мислиш, и че аз съм те преследвала. Аз съм настоявала за сватбата. Да поговорим за това. Аз ли го направих?
Енгин: Какво общо има това? Аз такова нещо ли казах?
Пъръл: Мъжете се страхуват от брака. Ах, миличките те! Ах, мъничетата те! Ах, миличките! Само вие ли се страхувате от брака? Брак, деца, кариера! Ние не се ли страхуваме? Жените не се ли страхуват? Да поговорим малко за това, а?

Енгин: Да,  не предложих да имаме дете?
Пъръл: О, и деца не искаш!
Енгин: Не казах, че не искам. Но не казах и че искам. Нямам такива планове.
Пъръл: Разбира се, че нямаш.Разбира се, че нямаш такива планове. Единственият ти план е да отидеш на почивка в Европа с момчетата, при това за 15 дни. Нали така, Енгин?
Енгин: От къде знаеш за това? И без това щях да ти кажа. Решихме, че така ще се получи добре, просто така го планирахме.
Пъръл: Значи меденият ни месец ще се отложи за догодина.
Енгин: Скъпа, може ли така? Разбира се, че и с теб ще отидем. Чили, Аржентина, Бразилия, ще обиколим целия свят. Но ще бъде някъде през септември, октомври.

Пърлъл: Какво? Септември, октомври ли? Правилно ли те разбрах, да попитам? Значи разбирам, че вие тримета ще отидете на пътешествие в Европа, а ние с теб ще отидем след това, така ли? Правилно ли разбрах? Страхотен план. Супер!
Енгин: Не, не тримата. Серкан няма да дойде, ако е зает. Но ни е с Ферит ще идем.
Пъръл: Много добре сте го измислили. Много добър план. Но го ревизирай малко, става ли? Не отивай да две седмици, Енгин. Става ли? Отиди за месец. За месец, даже за година! Завинаги иди, Енгин! .
Енгин: Скъпа, ама защо така си тръгваш?
Пъръл: Тръгвам, защото ме ядоса!

Ние дори връзка... Нямаме. Струва ми се.

Джерен: Какво става? Да не планираш мото-обиколка след колоездачната?
Ферит: Още от дете си мечтая за мотоциклет. Винаги съм искал да имам. Може би му е дошло времето, знам ли?
Джерен: Моторът ми се струва малко опасен.
Ферит: Всъщност, ако всеки спазва правилата, не е толкова опасен. А ако не го купя сега, после може и да нямам тази възможност. Някои неща трябва да се правят преди брака.

Джерен: Не знаех, че карането на мотоциклет е за преди брака.
Ферит: Не. Просто след брака ситуацията се променя. Затова го казах.
Джерен: Как се променя?
Ферит: Ами... След като се ожени един мъж вече не може да прави някои неща. Например, не може да купонясва до зори. Нещо такова. Така си мисля.
Джерен: Но може да ходи на почивка с приятели за 15 дни, така ли?
Ферит: Това е различно от брака, Джерен.

Джерен: Разбира се. Ако жената отиде на почивка с приятели за 15 дни защо да е проблем?
Ферит: Не разбирам защо ние се караме като семейна двойка? Ние дори връзка... Нямаме. Струва ми се.
Джерен: Струва ти се? От тук нататък изобщо не мисля и че ще имаме, Ферит.
Ферит: Не. Сериозно. Не го обясних правилно. Неправилно го обясних. Охх.

Чух те, но... не те разбрах...

Серкан: Енгин, човекът е изпратил имейл. Имейл. Казва, че не могат да се справят с ландшафта. Наистина съжалявам, че се съграсих с това. Честно казано, не знам какво да правя. Писна ми. Изморих се. Наистина не трябваше да бързаме толкова. Не разбирам защо допуснах такава грешка? Какво мога да кажа на Еда? Не мога да й кажа нищо. Толкова е развълнувана, приготвя се за сватбата. Какво мога да й кажа? Не. Не мога. Не мога да й причиня това. Просто сбърках. Не, не. Вината е моя. Не трябваше да бързам толкова. Всичко това много ме измори. Наистина не очаквах да стане така. Добре, прав си. Няма да зациклям на това. Ще се концентрирам върху сватбата и Еда. Добре, тогава ти ще се оправяш с това. Добре. Благодаря. До скоро.

Еда: Здравейте, учителю. Искам да ви помоля нещо. Ако е възможно да отложа проекта за края на втория семестър? Да. Много избързах с избора на проекта. Беше моментно решение. След като го реших се оказа, че имам още много работа. Да, ако трябва да съм честна, съжалявам. В карйна сметка от това зависи целия ми живот. И кариерата ми, и личния ми живот. Добре. Благодаря. Между другото имам страхотни новини. Омъжвам се. Благодаря, учителю. Дочуване.

# 622
  • София
Dizilah съобщават, че освен Disney, HBO също влизат на турския пазар и подписват договори с актьори за участие в техни продукции. Честно казано, стискам палци Керем да подпише с HBO. Ето тогава вече ще имаме шанс да го гледаме в хубав проект.

Дилеми Heart, благодаря за труда и старанието!

# 623
  • София
Наистина така ли каза? Тоест, точно това каза?

Енгин: Какво ти е, брат? Сякаш нямаш настроение?
Серкан: Еда. Изглежда, че мисли, че прекалено много бързаме.
Мело: Наистина така ли каза? Тоест, точно това каза?
Еда: Да. Чух, когато говореше. Каза, че е уморен.
Енгин: Как така? Сигурен ли си? Тя изглеждаше така, сякаш много го иска.
Серкан: Не. Аз също мислех така. Но чух, когато си говореше с приятелка. Каза, че не иска да направи грешка, че е избързала. Такива неща.

Мело: Значи, когато ти каза така, то...И аз не знам, какво да кажа.
Еда: Той е прав, Мело. Серкан е прав, че му е писнало. Само помисли какво ли не му направи баба. Това, което стана на вечерта на къната
Мело: Може би няма много да се натоварваш? Какво общо имаш с това?
Еда: Аз също го притиснах.

Енгин: Може би да седна и да поговоря открито с нея?
Серкан: Не, не е необходимо.
Еда: Казаха за подговотката и организацията на сватбата. И аз дойдох. Аз също се вълнувам. После тази концепция, цветята, приборите, за всичко това питаха. Аз го натиснах.
Мело: Няма да наричаме това натиск. Може би е изморен. Мъжете се отегчават от това. Но повярвай,  в моя зет няма нищо такова. Какво ще правиш?
Еда: Не знам. Не мога да кажа, че съм чула разговора му с Енгин. Какво да правя? Няма време. Няма да бързаме. Нека не си мисли, че всичко става в бързината. После така или иначе щи поговорим.

Енгин: Не. Не скъпи, това са твои измислици. И между другото, брат, трябва да проветриш главата си. Виждам, че ти е необходимо. Знаеш ли какво ще направим? Ще останем верни на традициите, които се правят преди сватбата.
Серкан: Какво е това?
Енгин: Как какво. Малкият ми брат. Прощаване с ергенския живот.
Серкан: Енгин, мисля, че няма смисъл да навлизаме в това. Защото още не е ясно дали ще се оженим.

Енгин: Не, не говори така, брат. Вече тръгнахте по този път. Няма връщане назад. Между другото, аз също се ожених набързо. Дори нямах ергенско парти. Още повече, че всичко съм планирал.
Серкан: Направил си план? И какъв план направи?
Енгин: Слушай, Серкан Болат! Подготвил съм ти назабравимо ергенско парти.

Мело: Какво направи с обучението?
Еда: Имах проект. Говорих с учителя, ще отложа малко проекта. Не искам да го правя втори път. Искам да се концентрирам и да направя хубава работа.
Мело: Добре. А кога ще получиш дипломата? Лятото, можеш да получиш дипломата си лятото.
Еда: Още не е ясно. Ще се видим, Мело
Мело: Добре. Хубаво.Ако неща стане ми кажи.

Ние им се доверяваме,.... но можем да очакваме всичко.

Пъръл: Момичета, извинете че дойдох така внезапно. Обикновено не правя така. Но Енгин ме доведе до това.
Еда: Ти пък. Хубаво е, че дойде.
Мело: Откъде се ангажираха с този Сапанджа. Няма къде в Истанбул да си проведат ергенската вечер ли?
Пъръл: Ето, и аз казах така.
Фифи: И защо е необходима тази ергенска вечер?
Джерен: Да не се притесняват и затова са избрали колкова далечно място. С Енгин и Ферит ще бъде там, нали знаеш.

Еда: Проблемът не е в това, а че Серкан иска да бъде по-далеч. Проблемът е в това, че той смята това за прибързано решение.
Фифи: Защо му е тогава да организира ергенска вечер, ако е така?
Еда: Момиче, те просто я наричат така. Всъщност е решил просто да замине, да отдъхне и да обмисли всичко. Да се отдели...Да обмисли всичко и да си зададе въпроса:“Готов ли съм за сватба?“ Затова се държи така хладно.

Мело: Еда, защо си такава? При зетя вече няма път назад, разбери го. Права си, с нас постоянно нещо се случва. И когато стане нещо хубаво, ние търсим нещо лошо. Бъди сигурна, че всичко ще бъде наред.
Джерен: И аз мисля така.
Фифи: А ти си скарана с Ферит ли?
Джерен: Да
Мело: Ами тогава и при Пъръл и Енгин също не всичко е гладко.
Пъръл: Да. Ние сме скарани.

Фифи: Трима мъже се събират в Сапанджа, за да направят ергенска вечер.
Мело: Ще се поразходят из гората заедно и ще се върнат в къщи, това е.
Фифи: Не, ще намерят три момичета в гората и ще им предложат да се развлекат в басейна.

Мело: Защо нажежаваш обстнавката? Стига вече.
Фифи: Мело, искам да мислите като мъжете. За да разберете
Джерен: Аз... Ще звънна на Ферит за да разбера плановете им.
Мело: Защо ще звъниш на Ферит? Нали сте скарани, нека той звъни.
Фифи: Мело.
Мело: Какво толкова, предложих тактика.
Фифи: Да, ясно е, че на теб много ти помогна такава тактика. Какво казва?
Джерен: Не отговаря.

Фифи: А какво говереше до сега?
Джерен: Каза, че отиват да си починат, разпускат, да подишат свеж въздух, какво да каже?!
Еда: Серкан каза същото.
Пъръл: Да си починат. Енгин каза същото.
Фифи: Момичета, и тримата са казали едно и също, те всички лъжат.
Пъръл: Мислиш, че е опасно?
Фифи: И аз съм с вас. Вие преувеличавате без повод.

Пъръл: Тогава трябва да направим нещо. Ние им се доверяваме, разбира се, но можем да очакваме всичко.
Мело: Защо ги напрягаш? Плашиш всички.
Еда: Добре. Добре, и ние да тръгваме.
Мело: Къде да отидем?
Еда: В Сапанджа.
Фифи: Не, няма да отидем, те ще отидат.
Еда и Джерен: Заедно ще отидем.
Мело: Цялата компания?
Джерен: Ще отидем. Непременно ще отидем. Подгответе се.
Мело: Сега ли?

Миси, Flowers Cherry Blossom момичета Flowers Cherry Blossom

# 624
Дилеми, едно огромно благодаря и от мен! Heart Наистина ти се възхищавам на целия труд който полагаш за нас. Ако знаеш колко съм гледала, за целия превод на песните от филма да намеря, но все не успявах, но ти и тях намираш, страхотна си! Hug Flowers Bouquet

# 625
# 626
  • София
Ние... Дойдохме да подишаме въздух

Ердем: Г-н Енгин?Къде сте?
Енгин: Ердем? На кого се обади, Ердем?
Ердем: Обадих се на Фифи. Какво прави телефонът на Фифи у вас?
Енгин: От къде да знам?

Ердем: Фифи?
Енгин: Любима?
Ферит: Джерен?
Еда: Серкан?
Мело: Зетко?
Фифи: Не можахте да се наведенте повече, нали? Телефонът ми литна там. Какъв смисъл имаше да се крием?
Еда: Дойдохме да си почиваме.
Мело: Върви напред.
Еда: Добре, ще мина отпред!.Здравейте.

Енгин: Женичке, каква прекрасна изненада! Кълна се, от сутринта мисля за това.Мисля си за теб. От сутринта, цял ден, все за теб мисля.
Пъръл: Фактът, че дойдохме тук не означава, че сме се сдобрили с вас, Енгин.
Ферит: Но вие дойдохте тук, защото се считамве за помирени...Тоест, и аз така помислих.
Джерен: Не. Не е така, Ферит, как си го измисли. Няма такова нещо.

Еда: Ние... Дойдохме да подишаме въздух. Просто те нямаше и решихме да разпуснем с момичетата.
Серкан: В Сапанджа.
Еда: Казах за Улудаг/Малък Олимп/, мело каза Сапанджа.
Мело: Аз ли? Аз казах. Казах:“Сапанджа не е далеч. Да идем да се  разходим край езерото“. Така казах.

Ердем: Колко е чисто сърцето ми, наясно ли сте? Казах:“ Иска ми се моята Фифи да е тук.“ Казах го и се сбъдна.
Фифи: Ако знаех, че си тук, Ердем, повярвай ми, нямаше да търгна от къщи.
Ердем: За мен няма значение. Винаги можем да стоим в къщи, ако искаш.

Еда: Добре. Нека не прекъсваме забавлението на мъжете. Тръгвам.
Пъръл: Да, и аз тръгвам. Ще обиколя малко.
Джерен: И аз идвам, Пъръл! Хайде!
Ферит: Но сега преувеличавате, няма смисъл.
Мело: Е, и ние тръгваме тогава.
Енгин: Ферит? Виж, бате, трябва да направим всичко възможно и да спечилим сърцата тна тези момичета. Не мога да живея с обида, бате. Ще намерим нов начин да поискаме прошка.
Ферит: Да поемем малко въздух. Апетитът ми изчезна. Не искам нищо.

Погрешно се разбрахме един друг.

Серкан: Еда, какво става? Не оставям никого насред пътя, за какво говориш?
Еда: Сигурен ли си?
Серкан: Да, сигурен съм. Какъв е този гняв? Какво всъщност се случва?
Еда: Серкан, отложи сватбата, наясно ли си?
Серкан: Защото мислиш че бързаме, Еда.
Еда: Не аз, ти мислиш така.
Серкан: Еда, защо да мисля така?

Еда: Серкан, чух. Чух всичко, което каза по телефона.
Серкан: Какво, какво казах по телефона? На кого...
Еда: Каза, че ти се струва, че бързаме. Каза го на Енгин в офиса.
Серкан: Защо да говора за това, Еда? Възможно ли е нещо подобно?
Еда: Ти каза така. Не мога да кажа на Еда, направих грешка...Действах прибързано и т.н.Чух всичко.
Серкан: Чакай малко. Кога го чу?
Еда: В офиса.

Серкан: Добре, права си. Да, говорех с Енгин по телефона, но не за това. Говорехме за проекта. Обсъждахме проект, който не върви добре. Пейзажът не става. Не исках да ти казвам, за да не те разстройвам. Това е всичко.
Еда: За работа ли е било?
Серкан: Говорехме за работа.
Еда: Защо тогава се отнасяш студено с мен?
Серкан: Защото мислиш, че бързаме, Еда.
Еда: Серкан, как мога да мисля така? От дни ни стъпвам по земята, не осъзнаваш ли?

Серкан: Еда, подслушах телефонния ти разговор.
Еда: Какво би могъл да си чул?
Серкан: Бързах, какво ще стане, ако съжалявам после...Каза всичко това. Вероятно говореше с приятелка. Каза, че съжаляваш.
Еда: Серкан, не бъди глупав. Говорех с преподавател от университета. Исках да отложа проекта, защото не исках да бързам.
Серкан: С преподавател?
Еда: Да.

Серкан: Значи цял ден вчера...
Еда: Погрешно се разбрахме един друг.
Серкан: Еда.
Еда: Серкан, не искам да отлагавме сватбата!
Серкан: Искам да се оженя възможно най-скоро. Дори минутка без теб...
Еда: Разбрахме всичко погрешно. Моля за извинение.
Серкан: И аз!

Извинявам се на Миси, Heart че не съм включила кадри с разходката край езерото в Сапанджа,  нейното аватарче е от тази разходка! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:20 от Dilemi

# 627
# 628
# 629
  • София
Мисля си... какво ли правят сега?

Еда: Така или иначе ние ги измъчихме. Не мислите ли, че те вече съжаляват?Няма нужда да продължаваме. Нека тази вечер е вечер на помирението.
Мело: Да.
Пъръл: Може би ние ги доведохвме до това състояние.
Джерен: Да, точно това направихме. Точно така. Мисля си, какво ли правят сега? Къде са сега? Ти знаеш.
Еда: Да, играят игри долу в лобито. Серкан така ми каза.
Мело: Да отида ли да ги видя? Тайно.

Еда: Не ставай глупава, играят. Какво ще ги гледаш?
Мело: Тъкмо това ще видя. Какво правят? Как са?
Пъръл: Погледни ги незабеляязано.
Мело: Обещавам! Скришом!
Еда: Добре, върви.
Джерен: Отивай, Мело, отивай и виж! Таен агент
Фифи: Мело, таен агент. Нашата гордост!

Мело: Леле, леле! Ще те унищожа, зетко. Това не го очаквах от теб!

Мело: Загубени сте, загубени!
Еда: Какво стана?
Мело: Подготвяй документите за развод. А вие двете простихте, нали?
Джерен: Ами да
Мело: И ти му прости, нали? Загубени сте!
Еда: Какво стана? Какво правят?
Мело: Откажи се от този път.
Еда: Да се откажа от сватбата ли?

Мело:Спри! Такова ергенско парти правят долу, че оценяяват, едни такива мацки. Ей така, точки дават!
Пъръл: Кой ги дава тези точки? !
Мело: Енгин, Ферит и зетя ги оценяват! Да отиваме там и да направим нещо с тях!
Пъръл: Сега ще видиш, Енгин!
Мело: Изобщо не очаквах! Да отиваме и да им се иплюем в лицата! Хайде, еда, хайде! Ние тук пижамено парти си правим, а те?!

Енгин: Пъръл?
Еда: Серкан. Изглежда си свикнал да даваш 10 точки.
Серкан: Това е за първи път тази вечер.
Джерен: Как е, Ферет?
Ферит: Чстно казано беше много скучно
Пъръл: Да питавм и Енгин, нали? Мъжът ми. Как е мъжо? Много добре се забавлявате.

Ние те обичаме и ...И всички искаме прошка. Всички ние.

Серкан: Ердем?
Еда: Ердем?
Ердем: Оставихте ме сам сред мечки и вълци.
Енгин: Минутка, беше на 5 минути път до хотела. Сега ли дойде?
Ердем: Мислех, че ще тръгнете да ме търсите, не знам. Че не можете без мен. Но изглежда, че ви е все едно за мен.
Еда: Ердем, може ли такова нещо? Мислехме, че спиш в стаята си.
Мело: Жалко за него.

Ердем: Г-н Серкан, измръзнах много там. Но знаете ли кое най-много замръзна? Сърцето ми. Сърцето ми замръзна.
Еда: Серкан? Бедничкиат. Кажи нещо. Извини се, забравили сме го. Бедничкият.
Серкан: Не сме го оставили. Сам се е загубил.
Еда: Бяхме заети със себе си. Поискай извинение. Погледни го в очите. Чувствам се зле.

Серкан: Добре, добре. Ердем. Както каза Еда...Наистина мислихме, че си в стаята си, затова не искахме да те безпокоим. Ние те обичаме и ...И всички искаме прошка. Всички ние.

Ердем: Не трябваше да се извинявате. Не зная, беше излишно.
Серкан: Сега ще го убия.
Еда: Добре, стига.
Фифи: Идиот си, но ние те обичаме!
Ердем: Какво правите?
Фифи: Обичаме!
Ердем: И ти ли?
Фифи: Всички те обичаме. Как си изпитва късмета!

Ердем: Г-н Серкан.  Съдейки по факта, че се сдобрихме, мога ли да ви кажа нещо?
Серкан: Кажи, и нека всичко свърши, моля те
Ердем: За вечерта на къната...Трябваше српециална захар за шербета.Взех тази захар от асистентката на г-н Сейман.
Всички: Какво си направил?!?
Ердем: Така че може би вината е моя, че всички заспаха. Но не го направих нарочно
Серкан: Не, чакай малко...
Еда: Серкан, стой. Минутка, спри. Да танцуваме, хайде. Забрави, забрави. Хвани ме.

Night Out

Общи условия

Активация на акаунт