ПАРИЖ - 16

• 46 040
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Предполагам че на сайта на летището има подробна информация с магазините, съмнявам се да няма сладки неща, но цените ще са нагоре, още си спомням водата Евиан за 3 евро преди години, при цена центове в града....

# 121
От ШДГ съм купувала макарони и шоколад. Но цените са почти двойни.

# 122
Здравейте с риск да ми се смеете ще ви питам
Обмислям вариант да направя изненада за съпруга ми и да отидем за няколко дни в Париж
Ще закупя билети и ще резервирам хотел, но   не ми предлагат трансфер от туристическата агенция. Въпроса ми е как стоят нещата с този трансфер,мога ли да резервирам колко пари е горе долу? Ще пристигнем късно вечерта около 21-22часа хотела е на около 100км от летището .
Ако хванем такси колко пари ще излезе?Общо взето какви са ми вариантите,защото ще пътуваме за първи път и нищо не ми е ясно, може да ми обясните като на първокласник,😂може и на лично съобщение
Всякаква информация ще ми е от полза
Благодаря на отзовалите се 🤗

# 123
  • Пловдив
На кое летище кацате? Има частни трансфери, които може да резервирате. Даже една дама тук похвали наш сънародник, който също извършва трансфери. Такси мисля, че ще е много скъпо.

# 124
На кое летище кацате? Има частни трансфери, които може да резервирате. Даже една дама тук похвали наш сънародник, който също извършва трансфери. Такси мисля, че ще е много скъпо.

Летище Бове, може ли кординати на този човек Simple Smile за да ме ориентира като цена Simple Smile

# 125
  • Пловдив
Дано дамата, която го е ползвала да ви прати координати. Каза, че го е открила в групата на Българи в Париж във фейсбук. На първа страница на темата има написани и фирми, които извършват трансфери от летището до Париж.

# 126
  • Бургас
25 евро е цената на трансфера на човек в едната посока, в групата на българите в Париж във Фб има и други подобни оферти.
Има и Uber, цената идва малко по-висока, но не са особено надеждни.
Има и шатъл от Бове до Париж, оттам-нататък - с градски транспорт.

# 127
Ние ползвахме RS Transports за трансфер. Беше далеч по-евтин вариант от офертите на българите в Париж, които получихме.

# 128
  • Бургас
115 евро ми поискаха RS Transports за 4 човека срещу 100 от българите за трансфер Бове-Северна гара.

# 129
  • София
Здравейте с риск да ми се смеете ще ви питам
Обмислям вариант да направя изненада за съпруга ми и да отидем за няколко дни в Париж
Ще закупя билети и ще резервирам хотел, но   не ми предлагат трансфер от туристическата агенция. Въпроса ми е как стоят нещата с този трансфер,мога ли да резервирам колко пари е горе долу? Ще пристигнем късно вечерта около 21-22часа хотела е на около 100км от летището .
Ако хванем такси колко пари ще излезе?Общо взето какви са ми вариантите,защото ще пътуваме за първи път и нищо не ми е ясно, може да ми обясните като на първокласник,😂може и на лично съобщение
Всякаква информация ще ми е от полза
Благодаря на отзовалите се 🤗
Когато резервирах хотела, имах опция да букна и транспорт. За двама възрастни и дете ни искаха 96 лв.

# 130
Някой знае ли дали седмична  карта Навиго е валидна от Дисниленд до Париж? И също колко струва билета за RER?Колебая се дали да взема нея или билети?

Най често се взема карта за 1и2 транспортен кръг защото те се ползват над 90 % , а за 5те зони е в пъти по скъпа без да ви е нужна. Извън 1 и 2 ри кръг се излиза най често за Версай , Дисниленд или летищата.Ние тогава отиваме на касата , даваме си картите , казваме за къде сме и те ни издават билетче за доплащане за да можем с него на крайната спирка да отваряме автомата за излизане.Може и на автомат ама не му разбирам Sad   . Вече има и не само седмична  карта Навиго , а и тридневни и дневни Simple Smile
Тридневните за определени дни ли са?  Има ли тридневни за петте зони? И каква е цената им?

# 131
Здравейте, освен сертификат за завършена ваксинация друго ще ми бъде ли необходимо да представя на летището - напр.PLF форма или това вече отпадна?

Ако сте със сертификат за ваксинация друго не трябва да представяте
Здравейте! Пътувам след няколко дни. Каква е тази  PLF  форма?

# 132
  • Бургас
Няма нужда от нищо друго, освен сертификата, бяхме в началото на месеца.
Относно Навиго картите, намерих само еднодневна в сайта им, за 7.50
Аз си купувах карнети от 10 билета за метро, бус и влакче, излезе ми най-изгодно. Повече от 2 билета не съм ползвала на ден, дори и да сменяш линии, той важи като влезеш в метрото и докато излезеш. 15 евро е карнетът от 10 билета.

# 133
Някой който е ползвал.може ли обясни как и от къде се купуват Навиго картите? Дали може да ги купим от летището шарл де гол?

# 134
Здравейте! Моля, ако някой е пътувал от Париж за София с Уиз тия дни да пише дали си е правил антигенен ТЕСТ. За влизане в БГ вече не важи. Аз ще пътувам на 30.04, но ще пристигна в София на 01.05.Трябва ли да си правя тест в някоя аптека в Париж или не го търсят французите?

Общи условия

Активация на акаунт