ПАРИЖ - 16

• 46 082
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
О не, наистина ли?! Тъкмо планирахме да оставим колата на паркинга на Т1. Иначе никъде не пише, че каца там, нито на билета, нито в сайта.
Да, с автобусчето минахме от Т1 на Т2 в 1:30 сутринта., с нас казна и друг полет на Уиз-а от Барселона и тях ги стовариха на Т2.Нали полета ви от Буве е в 21:55 за Сф?

# 601
Сертификати търсеха ли ви на летището ?

# 602
Сертификати търсеха ли ви на летището ?
Не! От 1.08 е отпадало изискването за сертификат,PCR или антигенен тест. На предната страница съм постнала официалното съобщение от МВнР на Франция. И маски не искат нито в самолета, нито на летището!

# 603
О не, наистина ли?! Тъкмо планирахме да оставим колата на паркинга на Т1. Иначе никъде не пише, че каца там, нито на билета, нито в сайта.
Да, с автобусчето минахме от Т1 на Т2 в 1:30 сутринта., с нас казна и друг полет на Уиз-а от Барселона и тях ги стовариха на Т2.Нали полета ви от Буве е в 21:55 за Сф?

Някъде там да, дето каца в 1:40 през ноща. 

На някого да се е налагало да се придвижи между двата терминава? Четох някъде за безплатни микробуси, уж извозвали между 7 и 19 часа? Явно ще оставяаме колат ана паркинга на Т2, поне от София летим в приличен час 19 и...нещо Simple Smile

# 604
pampinela , благодаря . Да , това го четох , но все пак реших да попитам някой , който е пътувал наскоро .. Simple Smile

# 605
  • В офиса
Shantal, чудни снимки! Това с черепите къде е? И винтрината с роклите? Изобщо ако ти се пише какви ви бяха маршрутите за 3 дни, ще съм благодарна, а мисля не само аз.
Ние за сега отлааме Париж за неопределено време, решихме, че ще направим един бърз Лондон с мюзикъл по случай рождения ден на най-голямата девойка. Но продължавам да следя темата.

# 606
  • Sofia
Кой мюзикъл ще гледате?
Черепите са от катакомбите, а роклите от галерия Диор.
В общо линии програмата ни беше следната:
Ден 1: 13 ч. галерия Диор, 17 ч. Катакомбите, 20 ч. Монтпарнас (междувременно, по пътя Шанз Елизе, Триумфалната арка и кулата)
Ден 2: Орсе , Нотр Дам, Мол Лафайет и съседния до него и пак около Шанз Елизе.
Ден 3: Лувъра и вечерта вечеряхме на корабче по Сена.

Общо взето хлабава програма, може много повече да се види за три дни, но нека има и за следващия път.

# 607
  • В офиса
На Хамилтън сме, на който аз упорито му казвам Хамлет.
Програмата ви ми харесва.

# 608
  • Пловдив
И ние се заяърнахме след цяла седмица в Париж.
Тъй като бяхме с малко дете в програмата ни бяха включени също Дисниленд, зоопарк Париж, както  аквариума ( който се намира точно до Айфеловата кула).
Иначе успяхме да стигнем и до Лувъра, Версай, Мон Мартр, Светото Сърце.
Останаха катакомби, пантеон , Орсе… за следващия път Simple Smile

# 609
  • Русе

На повечето паркинги около Т1 предлагат услугата вземане от терминал. На някои беше безплатно. Проверете за вашия.

# 610
  • Sofia
На Хамилтън сме, на който аз упорито му казвам Хамлет.

Страхотен е, ще ви хареса!

# 611
Галерия Лафайет на Шанс Елизе ли се намира?

# 612
  • Варна
Не.
Ето информация къде се намира и как да стигнете до там.
https://haussmann.galerieslafayette.com/en/plan-my-visit/

# 613
Не.
Ето информация къде се намира и как да стигнете до там.
https://haussmann.galerieslafayette.com/en/plan-my-visit/

много благодаря.

точно сега прочетох че има стачка утре на летищата във Франция и всички полети са отменени.. Ох дано всичко е наред и се разберат до другата седмица ..

# 614
олеле, дано се разберат до другата седмица наистина, че ще изгорим с билетите за дисни ако не отидем Sad
редактирам - пише, че се планира втора за 28, 29 и 30 септември ако не се разберат сега.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 22:35 от ambro13

Общи условия

Активация на акаунт