Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 77

• 45 458
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Ние сме с римски щори над радиатор в холо-кухнята в много светло кремаво, за 15г един път ги прахме с рейнбол, самият плат е антистатик и найстина не се цапа, ако задържи прах минавам с парцалче. Не ме съдете сега как може да не си пера щорите Rolling Eyes

# 46
И аз съм за римски
щори, които да се свалят и перат.Моуте ги закачах мокри, нв съм ги гладила никога.

# 47
Това се притеснявам да не налетя от малка беля та на по-голяма, че като си познавам лудостите спокойствие няма да видя , а съм на години вече. За мен е новост и живот в голям град и отопление с радиатори, но определено от сега се очертава да е в пъти  по-прашно от всичко, което ми е познато до момента.

# 48
Аз не съм фен на вертикалните щори.Нито как изгпеждат, нито как се поддържат.Чупят се отдолу  , висят въжета.

# 49
  • пустинята Гоби
Това се поправя. И аз не съм фен за жилище, ама всеки сам си преценя Wink

# 50
Това се поправя. И аз не съм фен за жилище, ама всеки сам си преценя Wink
Имала съм в две жилища и е страшна досада, чупеха се много.Сега може да да по-добри тежестите, не знам.

# 51
  • пустинята Гоби
На мен ми се струват доста стабилни тежестите, които съм виждала, по-скоро щипките горе са чупливи. Както казах всичко е поправимо, стига човек да е решил, че иска това у дома си.

# 52
  • Пловдив
Колкото повече са на слънце, толкова по-бързо се съсипват вертикалните щори. Прегаря пластмасата /тежести и щипки/. В офиса имахме такива и като се счупеше щипка си ги закачахме с кламери 😄.

Римски имам вкъщи, доволна съм. Аз ги гладя след пране, че са тънки.

# 53
Много тракат вертикалните щори, влудяват ме просто. Всеки лек повей на въздуха и тракат.
А и механизмът - врътни натук за вертикално позициониране на ламелите, дръпни натам, за да отвориш прозореца...

# 54
Такааа, ето ме да отговарям на въпроси 😁
Нямахме избор за дължината на пердето, сложили са корниза на малко разстояние от прозореца и , ако беше дълго, щеше да лежи върху радиатора .
Искахме да е малко по-плътно, но просто не намерихме по-подходящ плат.
Също както с масата и столовете .
Масата трябваше да е до 70 см и изборът беше по-ограничен.Столовете също ги искахме горчица от начало и пак нямаше кой знае колко на пазара.
Иначе плотът на масата си отива много с този на кухнята.
За краката на столовете съм съгласна, и мен ми прави впечатление, но за момента няма да си играем да ги лакираме.
Иначе масата е супер стабилна , но не съм месила още да кажа(и аз го правя на ръка ) , едва вчера пристигна 😁
На стената за момента няма нищо, но мисля там да сложим не рафт, а един гоблен в модерен стил , който майка ми направи.С лисичка и есенни листа около нея, ще отива, има жълт елемент, но не прекалено.
Мисля че отговорих на повечето въпроси, ще ме извините, ако съм изпуснала някой 😊

# 55
Навсякъде в къщи сме с римски щори, показвала съм много пъти снимки и мога да кажа, че съм много доволна.
Вертикалните са ми ужасно грозни за всякакви помещения и не бих сложила такива!
При Vervam мисля, че такива ще са супер 

# 56
  • София
Vervam, чудесно и свежо се е получило, честито, със здраве да си пиете кафето там, докато чакате нещо да се сготви!
На мен пък кухненското перде в комбинация със столчетата и масата много ми харесва и не мисля, че би станало по-добре с каквито и да е щори.

# 57
И на мен ми харесва - свежо и оптимистично, да ти зареди деня с настроение.

# 58
  • Пловдив
Много хубаво е станало така с жълтите столове. Изглеждат хем удобни, хем компактни и си пасват чудесно в кухнята, според мен. Определено я отварят, грее направо, и зареждат с настроение. И пердето е ок, аз също не бих слижила дълго перде в кухня и то над радиатор, нито пък щори. С перде е много по - лесно да се свали и пере често, а това е кухня, в която се готви често, предполагам.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 09:11 от *Бенджи*

# 59
Здравейте, днес попаднах на едно приложение, където може да си качиш снимка на стаята и избираш от асортимента на дадената марка подова настилка и дерекрно можеш да видиш как ще седи в стаята ти.

Попадали ли сте на подобно нещо за боя за стена? Опитах приложение на Benjamin Moore, но ми оцветява цялата снимка, не само стената..

Общи условия

Активация на акаунт