Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 77

• 45 472
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Мраморната на мен ми е за баня, ММ е силно впечатлен. Ето малко снимки, CinnamonBun, може да са от полза.

Скрит текст:

# 601
  • при него
Драго, харесва ми мраморната. Стои ми светло, просторно, луксозно.
В коридор ли сте я сложили (само)?
Как се поддържа? Устойчива ли е на цапане, удар?

# 602
И аз да питам за мраморната, води се венецианска, нали? Не откривам друга подобна, а все още тайно се надявам да открия не толкова лъскава за коридора.

# 603
  • при него
А тя венецианската, може да не е гланцова, като при мен.
Мисля, че зависи от оцветителя който ще се сложи, или от ваксата, не съм сигурна в технологията, вижте със специалист.
Показвам други визии, просто за идея
Скрит текст:

# 604
Привет,
Моля за помощ да доизмисля коридора.
Доста е тесен. Едната стеничка ще е така

Обаче мястото зад вратата не мога да измисля.
Кутията от където ще бъде затворена с "материал", до нея от ляво ми се иска да има от онези тесните мебели за обувки, където при затворено положение, обувките са почти вертикално .
И мястото над тях да има закачалки завършено с някаква полица.
Моля дайте идея 🤗

# 605
Не е ли много тясно за шкаф за обувки?
Стената със закачалки ще развали визията на другия шкаф със скамейката. Това според мен, аз лично не харесвам открити закачалки с якета,  колкото и да в удобно.

# 606
Зад вратата нищо не можете да сложите, прекалено е тясно.

# 607
  • софия
Зад вратата единствено закачалки за ежедневните дрехи. Бих пренесла стила от гърба зад мястото за сядане. Може да се направи шкаф за вертикално прибиране на обувки, но аз лично не ги харесвам - не събират много, обувките се мачкат. Ако има предвидено и друго място за обувките, бих си го спестила.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 19:43 от zvаnchе

# 608
Зад вратата нищо не можете да сложите, прекалено е тясно.

Може огледало.

# 609
Да, и аз съм за огледало.

# 610
Между куфара за тръбите и интериорната врата - огледало в цял ръст. Над куфара - тесни рафтчета с ширината на куфара с дървесен мотив като на гардероба с нишата, за ключове, ежедневна чанта, за чадъри или други дребни джунджурии (може и само с декоративна цел). Може закачалки високо (над нивото на касата на входната врата - за шапки, ако ползвате.

# 611
Огледало да, но дамата иска масивна мебел, а за такава не мисля, че има място, освен закачалка някаква за връхни дрехи или чанти.

# 612
Закачките ще са за ежедневни дрехи и като дойдат гости, да си закачат връхните дрехи.
Огледалото ще е от лято на бялата врата, и до него ще е мебелта за сядане.
Абе просто е много тясно, няма как друго да измисля 🤷‍♀️
Да, евентуално ще отпадне шкафа с вертикалните обувки.

# 613
Здравейте, търся подобна на тази маса, но предпочитам да не е стъкло: https://aiko-bg.com/product-01453050004

Ако сте виждали някъде, ще съм благодарна на препоръки.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 23:05 от г-ца Принцеса

# 614
Драго, харесва ми мраморната. Стои ми светло, просторно, луксозно.
В коридор ли сте я сложили (само)?
Как се поддържа? Устойчива ли е на цапане, удар?
От ваксата е лъскава. С влажен парцал без много търкане се забърсва. Помещението е хол.

Общи условия

Активация на акаунт